Přejít na obsah

Moje RSo TFSI Combi

Doporučené příspěvky

Nechci dělat chytrolina ale jestli mužu tak ti poradim věci ktere by jsi dělal oněco později možná jako ja až jak jsem měl brzdič našroubovaný na těhlici.

1, myslím že na prvni fotce jak máš přišroubovaný brzdič na těhlici tak by to mělo byt naopak a to tak že by matka měla být na brzdiči a né na těhlici ale možná to máš jinak podle mě bys tam nedal kotouč.

2, doporučuju obrousit dosedací plochy na brzdiči pro jistotu (barva by se po dotahnutí mohlo loupat a někdy by mohlo dojit k uvolnění)

3, obrus si raději i plochu kde dosednou měděně podložky (přívod kapaliny do brzdiče)

4, nevim jakou máš vrstvu barvy a laku, ale otvor do ktereho přijde čep pro uchyceni desek raději taky vybrus mi se tam ten čep nevešel

5, utahovali jsme to tak že ve vnitř brzdiče jsme měli myslím klič 21 a na druhe straně račna. Maji ty imbus šrouby dost velkou pevnost?? Ja tam mám spešl šrouby ktere se pry davaji do kamionu palec.gif jeden stoji cca 200kč

takže tak palec.gif

Ať vše klapne

Odkaz ke komentáři

Jen kvuli těm siláčum sbíhavost a doladil mi vzadu odklon a sbíhavost. Jen mám ještě divný odklony na předku. Jedna strana 1stupen a druhá 0,5 stupně. Tak bud bude načnutý a vymačkaný horní uložení nebo se pohnula nápravnice, ale to je divný, spíš to uložení. Mám ty kola o cca 8mm zalezlejší jak ty. Dozadu by to chtělo ještě 1cm podložku, ale to je 2000,- od H&R + tak 500,- šrouby.

Odkaz ke komentáři

Na ty jsem četl jen dobrý reference. Nicméně lépe to brzdit nebude a vzhledově se mi ty "kytičky" moc nezamlouvají. Pokud bych šel nějakou cestou, tak redukcí hmotnosti a to jak kotoučů, kol, hliníkové těhlice, hliníková ramena, atd.

tak se optej těch co maj Pasaty, co to je mít hliníkový ramena kolego.....budeš to měnit jak fusekle....a co se týká těch kytiček, mají svůj význam, rozhodně lepší než marketingově vrtaný kotouče....a že to nebude brzdit líp? až se potkáme, rád tě nechám svézt..........howgh

Upraveno uživatelem zdenaal
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...