Živočich7007 Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 Díky všem za pochvaly ;)JJ Žani ale už to má i Navaro 007 a možná o tom uvažuje i Živočich ;) neééé nápis na střechu neééé,to je pro vás,mlaďochy na mne je to moc divočina :) :D jinak strop je gůůt škoda že na kombíka se nedá sehnat,nebo spíš nesehnal jsem ho ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Listopad 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 hmm co mi říkal JENDA tak měl poslední 3 kusy a prý se špatně scháněj ;) tak nevim jaký budeš mít ty štěstí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 tak tady jsou už i LEDky v parkovačkách kurňa ty svítěj víc než jsem čekal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 17, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 To jsou ledky od Superfattyho? Já je od něho mám a svítí stejně jako u tebe, jsem s nima moooc spokojenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 ne od něho je nemám ale jsou to tyhle ikdyž od jinýho výrobce http://www.seginet.cz/index.php?opType=opS...5766&cm=noC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 17, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 Tyto má myslím taky v nabídce (já mám jen s 5 moduly), ale jinak ti to svítí opravdu perfektně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 jo to jo samotnýho mě to mile překvapilo jak to parádně svítí teď ještě uvažuji o tom hodit zadní lampy taky do LEDek ale nevim jestli ne to splašim všechny žárovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Listopad 17, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 Dobrá změna interieru Zkus ho ještě vyfotit ve dne bez blesku to by neměl být vidět tolik ten kontrast vůči tý černý stropnici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 jj neboj zítra fotim a nahrávám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 18, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 jo to jo samotnýho mě to mile překvapilo jak to parádně svítí teď ještě uvažuji o tom hodit zadní lampy taky do LEDek ale nevim jestli ne to splašim všechny žárovky Myslím, že zadní žárovky se dají všechny nahradit ledkama, ale vyjde to už celkem na dost peněz, ale pak by ti v podstatě odpadlo praskání a výměna žárovek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 Sonyk02 tak tady jsou pro tebe fotky za dne bez blesku ale se staženými okny ať máš nějakou tu inspiraci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 18, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 ty plasty sloupků v introši to si dal do laku ? nebo origo černa ? A ty stínidla proti slunci ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 ne všechno je to lakovyný původně tam byly ty šedý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 18, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 Zda se mi, nebo je ten strop opravdu svetlejsi nez ta cerna na sloupkach? mozna jen iluze na fotkach . . . jak to je v realu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 no trošku světlejší je ale neni to zas tak viďe teda pokavad se na to nezaměříš do detailu ale na to že se ty šedý plasty stříkaly matnou černou barvou to nedopadlo tak hrozně :) ba naopak ale chtělo by to vidět za lepšího světla a LIVE a né to co bylo dneska za počasí(stálo za ho...) aby se to dalo lépe posousit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 18, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 presne tak, pocasi je na nic Ptal jsem se protoze to mam taky v planu, teda uz se na tom dela :) Jen ty plasty jsem vybrosil do hladka a pujde na to diamantova cerna ;) tak jsem se ptal pro info ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 jasný v pohodě každopádně si dej pozor mě plnič moc na těch plastech nechtěl držet prevít jeden a to se dá říct že když jsem to odmašťoval tak jsem to vykoupal v lihu :) ale nakonec to vyšlo pěkně ;) a mám z toho radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 18, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 To jo ze vseho ceo delam na aute mam radost :) uz jen kdyz otocim klickem ;) Tak at slouzi ;) a hodne stesti v dalsich upravach .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 tobě taky přeju štěstí s úpravama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 19, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 jasný v pohodě každopádně si dej pozor mě plnič moc na těch plastech nechtěl držet prevít jeden a to se dá říct že když jsem to odmašťoval tak jsem to vykoupal v lihu :P ale nakonec to vyšlo pěkně :) a mám z toho radost Ty woe jen jestli jsi se v tom lihu nekoupal ty ;) ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 přišla zima a já si už začal hrát s píčovinkama jako je například držák navigace do palubky Bylo mi líto řezat do rámečku tak jsem chvíli dumal co s tím a pak mě napadlo že mám nevyužitou 1 krytku palubky vedle ASR a víčka nádrže no jsem zvědavej jak to tam bude vypadat Zatím to tam neni nacvaklý protože to musí pořádně vytvrdnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Jsem zvědav, co Ti ten držák provede, jestli nebude vadit navi ovládání rádia, případně nebude vypadávat ta záslepka, když se zatíží. Já jsem o něčem podobném uvažoval, ale mám velkou "5 palcovku" navigaci a nebylo ji kam na středovém tunelu umístit, aby nepřekážela. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 přišla zima a já si už začal hrát s píčovinkama :o jako je například držák navigace do palubky :)Bylo mi líto řezat do rámečku tak jsem chvíli dumal co s tím a pak mě napadlo že mám nevyužitou 1 krytku palubky vedle ASR a víčka nádrže ;) no jsem zvědavej jak to tam bude vypadat ;) Zatím to tam neni nacvaklý protože to musí pořádně vytvrdnout ;) Nejenom vynikající kuchař,ale už i mechanik? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 no jak se to říka kdo si hraje nezlobí???? nebo tak nějak :) ;) a s tím mechanikem se teprve začínám učit :o mám totiž dobrýho učitele TÁTU a než abych ho otravoval tak to zkouším sám ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 tak tady už je to na místě a sedí to tam suprově :) mám z toho radost a ani to nevadí ovládání rádia Sem zvědavej jak se vám to bude líbit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 PARÁDA A TO RÁDSIO TAKY :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 JJ dobrá práce Láďo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 dík sem zvědavej do čeho se pustím příště 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Já vím........zítra do vaření!!! Jinak jsem šedivce pořídil ,,módní zimní doplněk" koukni do vlákna nebo zítra v robotě!! Jen dotaz nebude ten držák vypadávat,není to moc těžký nebo to tam máš nějak zajištěný?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 je to tam jen nacvaklý tak jak to je když to vyndáš ale drží to dobře a při jízdě se to netřepe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.