Přejít na obsah

Šternyho Tmavě Modré TDI

Sterny

Doporučené příspěvky

Kluci díky jsem rád že se to líbí a hlavně že díky tomu je navigace po ruce a nemusím někde zbytečně máchat rukou přes půl auta :lol: takhle je to naprosto ideální a je vidět i na ovládání rádia(i když trošku hůř)

a i když vymetu nějakou tu díru tak se ta navigace ani nehne což je super :smich:)

Odkaz ke komentáři
Kluci díky jsem rád že se to líbí a hlavně že díky tomu je navigace po ruce a nemusím někde zbytečně máchat rukou přes půl auta :) takhle je to naprosto ideální a je vidět i na ovládání rádia(i když trošku hůř)

a i když vymetu nějakou tu díru tak se ta navigace ani nehne což je super :()

A jak je na ni videt? Me prijde, ze aby jsi se koukl na navigaci tak v tu chvíli prostě nemůžeš sledovat cestu...

cim to fotite, ze ma fotka skoro 3 mb? :) To je pomalu na plakat, ne :palec:

Stačí kompakt ale neuměj to zmenšovat...

Odkaz ke komentáři
Spooky: to mas asi jako s originalem, kdyz je zabudovany tam dole... pak uz jedine projekce na sklo :)

Nevím jak u OI ale OII a Sup co vím tak maj zatáčky přenášený do maxíka... Nejlepší navigace jsou stejně cedule a mapa... :)

Samozřejmě práce pěkná a ručičky šikovný. O tom žádná. :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
tak tady už je to na místě a sedí to tam suprově :palec: mám z toho radost a ani to nevadí ovládání rádia :)

Sem zvědavej jak se vám to bude líbit :)

Tak to uchycení navigace je paráda :( Už sem myslel že mám v autě novou navi ;) Jen je to trochu dole mimo zorný úhel pohledu ven, musíš se pořád dívat lehce dolu, ale pořád lepší než orig DX navi, kde je to úplně dole a ještě kolmo, což není zrovna nejlepší pro bezpečnost, jak říkám nejlepší je asi fakt umístění na čelním skle dole u palubky, díváš se dopředu a hned vedle navi, máš to vše v jednom zorném poli, už kolikrát sem jen něco chvili ladil na rádiu a za chvili sem se divil kam jedu :( . Ale tohle vše je jen o zvyku, taky sem kdysi přemýšlel jak uchytit navi když by k ní nebyl držák a myslím že něco šikovnýho by se dalo udělat s uchycením do větrací mřížky na sklo v palubce uprostřed, místa je tam dostatek. Třeba příště :palec: (příště už Columbus)

post-621-1292519374_thumb.jpg

post-621-1292519490_thumb.jpg

post-621-1292519763_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

jo do tý mřížky mě to napadlo taky ale kdybych chtěl oktu náodou prodat tak tohle je takový nejlepší řešení stačí jen vycvaknout a nasadit starej kryt a nebude to vůbec poznat :( tam bych musel vymyslet nějakou kokotinu a možná i kvůli tomu vyndavat celou palubku což se mi vůbec nechce :(

Odkaz ke komentáři

jo to klidně můžu nebo kdo bude chctít tak mi může napsat ale není na tom nic těžkýho jen ten kryt vyndat zalejt tekutým kovem(pryskyřice)nechat vytvrdnou a provrtat a udělat závit(na šroub aby to tam drželo a nejezdilo to sem a tam) a pak pokračovat individuálně podle navigace nebo něčeho jinýho tak aby to tam drželo. :(

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

tyhle

Parkovačky

http://www.stualarm.cz/produkt/95103-led-z...ila-28led/3smd/

Blinkry

http://www.stualarm.cz/produkt/95103ora-le...ova-28led/3smd/

ale aby ty blinkry fungovali normálně tak se k tomu musí dokoupit ještě tohle jinak to počítač hodnotí jako chybnou žárovku a blikry pořád svítěj

http://www.stualarm.cz/produkt/ledr-21m-re...nikove-pouzdro/

a zapojit to jako další žárovku

a tyhle potom půjdou do brzd

http://www.stualarm.cz/produkt/95103red-le...ena-28led/3smd/

Upraveno uživatelem Sterny
Odkaz ke komentáři

ty LED-ky jsou super jsem s nima nad míru spokojenej :palec: a přemejšlím o tom hodit je i do předních lamp a bočních blinkrů :D a to videjko nebude problém až se setmí tak ti to natočím a dám ti sem odkaz :smich: jinak mě se ten středovej panel líbí tak jak je ale to je názor vkusu. Já to nechám tak jak to teď mám ;)

Odkaz ke komentáři
ty LED-ky jsou super jsem s nima nad míru spokojenej ;) a přemejšlím o tom hodit je i do předních lamp a bočních blinkrů :D a to videjko nebude problém až se setmí tak ti to natočím a dám ti sem odkaz :D jinak mě se ten středovej panel líbí tak jak je ale to je názor vkusu. Já to nechám tak jak to teď mám :smich:

Vypadá to opravdu dobře a taky bych uvítal nějaký video :palec: , co se týká těch předních lamp, pokud myslíš obrysovky, tak to můžu jen doporučit, vypadá to super, ale pokud myslíš náhradu za H4 a H3, tak to ani nezkoušej, byly by to zbytečně vyhozený peníze, protože jako H-žárovka to prostě nesvítí!!!

Odkaz ke komentáři

No já mám ve světlech přesně tyhle LEDky taky.

Zatím jen brzdovky s obrysovkama a přední parkovačky.

A dneska mi začlo blikat žhavení, což značí vadné žárovky nebo vadný brzdový spínač.

Ale svítí mi všechno jak má, tak nevím.... :palec:

Upraveno uživatelem Hynek
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...