Alessi Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 I já už 14 dní používám vůně California Scents. Objednávka byla vyřízená okamžitě a komunikace přes e-mail probíhala na jedničku ;) Vzal jsem: Višeň - použito ve služebáku a perfektně ho provoněla. Meloun+Mango - použito v mém autě. Plechovku jsem otevřel jen částečně a i tak to příjemně provonělo celé auto. Pomeranč - použito na WC a myslím, že se tam dobře hodí ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 22, 2011 Sdílet Odesláno Září 22, 2011 ja mam nyni v futureskautu visen a parada - konecne mi prijde ze to 5 let stary auto nesmrdi po puvodnim majiteli :) musim to prebit :) meloun a mango je pry i citit z uctenej za naftu ve sluzebnim mi rekli na uctarne :) a to byly zavreny ve schrance na palubce nahore :D otevreno a dano do auta 28.7. a porad vyrazne voni, otevrene na vic jak polovicku. jeste mam hawajske zahrady, premyslim kam s nimi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 v pátek odpoledne objednáno a dnes dopoledne dorazilo! super! díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Říjen 5, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2011 Vcera objednano, dnes dorazilo (opravdu velmi rychle vyrizeni). ;) Tentokrat jsem vzal: VIŠEŇ - coronado cherry (overena a vyzkousena klasika) MELOUN A MANGO - melon mango (neznam, pro me novinka) CITRON - la jolla lemon (neznam, pro me novinka) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 Pánové tyhle vůně používám cca 1,5 roku a jedině višeň a musím uznat že velká spokojenost jen se připravte že se budou mastit skla ze vnitř hlavně to čelní se blbě meje ,ale jinak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MickXX Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 Prozatím objednána višeň a spokojenost za týden to krásně provenělo celý auto. Jinak super obchod i domluva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Říjen 20, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 Já mám v autě stále 1. višeň " nainstalovanou " do auta 13.7. 2011 ! , pořád to pěkně voní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ghostrider Odesláno Říjen 21, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2011 Tak tak, uzivatel TO MI NESMRDI toho ma mrak skladem a dodani do 24 hodin za minimum postovneho :) Visen -> koupena pred 3 mesici a do ted to voni jako krava (po zakoupeni dvou nize premisteno na WC) Vanilka -> zklamani, voni to spis jako skorice. Kokos -> voni krasne, ale malo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Listopad 2, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 Tak mě už zásilka dorazila, měla jsem jich objednáno asi devět. Višeň už mi voní v autě, je taková překvapivě slaďoučká. Není to kdovíjaké přehnané. Akorát jsem se hned při otvírání plechovky řízla do prstu, šikulka. Citrusy jsem dala tátovi, prý mu smrdí auto, tak snad to přebije :). Jak voní ostatní krom višně zatím nevím. Komunikace bezvadná, vše dorazilo ok, určitě doporučuju nakoupit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TO MI NESMRDI Odesláno Listopad 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2011 Ahoj klubáci, rád bych Vás informoval o řadě nových exkluzivních vůní z produkce California Scents do Vašeho automobilu, kanceláře nebo bytu. (celkem 13 nových druhů) Zároveň si Vás dovoluji pozvat do nově zřízené kanceláře v Úvalech, kde můžete nové vůně “očichat”. Upozornil bych především na to, že je opět dostupná velice oblíbená vůně FRESH LINEN a zároveň doporučil novou vůni BALBOA BUBBLEGUM. Děkuji za pozornost, konec hlášení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gumin Odesláno Prosinec 11, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2011 Já si objednal višeň, vanilku a kokos. Byl jsem hodně zvědavej na vanilku a je pro mě a pro přítelkni prostě báječná. Neobtěžuje. Rozhodně doporučuji a zase nakoupím až vůně dojdou. Ještě jednou díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SERRGEY 4x4 Odesláno Prosinec 21, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2011 obednavka dosla rychle mam meloun a mango krasne voni celym autem jen bych potreboval poradit kam to davate do O1 predem diky za reakce furt to tak nejak prehazuji a newim kam s tim ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest frydak Odesláno Prosinec 27, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2011 Ahoj,já obědnal višen a musím říct že každý kdo vleze do auta tak říká že to voní parádně.Vonku jsem dal pod sedadlo řidiče a ještě chci říct že komunikace a dodání bylo na jedničku.Za sebe říkám tominesmrdi a jen doporučuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TO MI NESMRDI Odesláno Leden 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 Dodatecne preji vsem klubakum uspesny a hlavne stastny novy rok 2012! ... zaroven byla dnes i prekonana hranice 3000 shlednuti u videa :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Já mám v autě stále 1. višeň " nainstalovanou " do auta 13.7. 2011 ! , pořád to pěkně voní ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dnes jsem dal do auta další plechovku " višeň ", vůně vydržela opravdu hoooooodně dlouho ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Termiks Odesláno Leden 16, 2012 Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 (upraveno) Komunikace i doručení na jedničku. Objednal sem višeň, jasmín, a "nové auto". Tak sem do toho svýho 11let starýho škopku zkusil jako první " nové auto" :) Zatím voní parádně, ale mám jen pár dní, uvidím časem. Jinak taky bojuju s umístěním v OI, ale objednal sem nano podložku tak to zkusím přilepit na palubku, snad to bude držet. Upraveno Leden 16, 2012 uživatelem Termiks 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Leden 17, 2012 Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 Jinak taky bojuju s umístěním v OI, ale objednal sem nano podložku tak to zkusím přilepit na palubku, snad to bude držet. V O1 je to to bezproblemu, vuni mam pod rucni brzdou v drzaku na napoje - padne tam jak ulita... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Capucino Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Komunikace perfektní, doručení rychlé, prostě super obchod a těším se na další. Objednány vůně: - višeň: na forech odzkoušená kvalita, mám jí v autě a je super, vyrazná a příjemná vůně, doufám , že dle recenzí vydrží opravdu dlouho. - pomeranč: ne moc výrazná, ale příjemná, máme jí na WC a tam je ideální. - jasmín: máme jí v obyváku, je příjemná a taková neutrální vůně. Jediný poznatek je ten, že na višni a jasmínu je napsána výdrž 60 dní, kdežto na pomeranču jen 30dní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 super rychlé dodání do dvou dnů od objednání můžu jen doporučit ;) objednal jsem si višeň a vanilku, višeň příjemně výrazná a vanilka decentní jemná. Jsem zvědavej jak dlouho vydrží, pak objednám zase 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Komunikace perfektní, doručení rychlé, prostě super obchod... uz po druhe... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Tak ja mam za sebou Brusinku nebo co to bylo do auta, nebylo to spatny, ale mene vyrazny nez treba visen, to same tedko citrusy :) pouziju je spise na interier v dome, tam mam 2 visne na chodbach,ale na velky prostor se to ztrati, takze pujdou do auta :) no a brzy me ceka Vyprane pradlo :) pak zase objednam tak 6 plechovek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Já se taky chystám na další nákup. Višeň v autě byla luxusní, ona teda ještě trochu voní, jen já už to tolik nevnímám ... jak je to vůbec dlouho? 4 měsíce? Úctyhodné. Vybavila jsem i jiná auta a mám pozitivní ohlasy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Tak ta višeň je hodně luxusní.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Manci Odesláno Duben 11, 2012 Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 Luxusní reakce na email, do minuty odpověď, do 5 minut zaplaceno a do pátku bude doma. Kdyby takhle fungovalo vše, byl by svět jednodušší : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Duben 11, 2012 Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 co jsou ty Cool Scents - například Hugo Boss? to je taky plechovka jako ostatní a voní to jako nějaký parfém od Hugo Bosse? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Duben 29, 2012 Sdílet Odesláno Duben 29, 2012 Musím taky přidat "kapkou do mlýna" ! Opravdu rychlé jednání a komunikativnost prodejce na "1" ! Teď jsem jen zvědavý jak opravdu dlouho vydrží plechovečka vonět?!! Objednal jsem poprvé, ale určitě ne naposledy! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TO MI NESMRDI Odesláno Květen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 co jsou ty Cool Scents - například Hugo Boss? to je taky plechovka jako ostatní a voní to jako nějaký parfém od Hugo Bosse? Ano, přesně tak, pochopil jsi to naprosto presne :) Rozdíl je pouze v tom, že udávaná výdrž výrobcem je pouze 30 dní (z vlastní zkušenosti mohu potvrdit) a osobně si i myslím, že nejsou moc silné, spíš takové decentní, pro nekoho, kdo si moc nepotrpi na silne, ovocne vune. Ja uz delsi dobu pouzivam HUGO BOSS v satni skrini a super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TO MI NESMRDI Odesláno Květen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Ahoj klubáci, nově byl dnes spuštěn náš FACEBOOK profil. Můj odkaz Pravidelně bude aktualizovaný o nové příspěvky, fotky, ankety a zboží v akci. Budeme rádi za Vaši podporu. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červen 9, 2012 Sdílet Odesláno Červen 9, 2012 Na tento produkt si nemůžu stěžovat,mám ho cca 3 měsíce a vůně je stejná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 21, 2012 Sdílet Odesláno Červen 21, 2012 Dnes přišla zásilka (višně, kokos, vanilka), s prodejcem TO MI NESMRDI perfektní domluva, takže můžu jen doporučit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.