Jump to content

NOVÉ CENY | vůně do auta California Scents

Recommended Posts

I já už 14 dní používám vůně California Scents. Objednávka byla vyřízená okamžitě a komunikace přes e-mail probíhala na jedničku ;)

Vzal jsem:

Višeň - použito ve služebáku a perfektně ho provoněla.

Meloun+Mango - použito v mém autě. Plechovku jsem otevřel jen částečně a i tak to příjemně provonělo celé auto.

Pomeranč - použito na WC a myslím, že se tam dobře hodí ...

• 2 weeks later...

ja mam nyni v futureskautu visen a parada - konecne mi prijde ze to 5 let stary auto nesmrdi po puvodnim majiteli :)

musim to prebit :)

meloun a mango je pry i citit z uctenej za naftu ve sluzebnim mi rekli na uctarne :) a to byly zavreny ve schrance na palubce nahore :D otevreno a dano do auta 28.7. a porad vyrazne voni, otevrene na vic jak polovicku.

jeste mam hawajske zahrady, premyslim kam s nimi :)

• 2 weeks later...

Vcera objednano, dnes dorazilo (opravdu velmi rychle vyrizeni). ;)

Tentokrat jsem vzal:

VIŠEŇ - coronado cherry (overena a vyzkousena klasika)

MELOUN A MANGO - melon mango (neznam, pro me novinka)

CITRON - la jolla lemon (neznam, pro me novinka)

Guest chipmann

Pánové tyhle vůně používám cca 1,5 roku a jedině višeň a musím uznat že velká spokojenost jen se připravte že se budou mastit skla ze vnitř hlavně to čelní se blbě meje ,ale jinak :palec:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Tak mě už zásilka dorazila, měla jsem jich objednáno asi devět.

Višeň už mi voní v autě, je taková překvapivě slaďoučká. Není to kdovíjaké přehnané. Akorát jsem se hned při otvírání plechovky řízla do prstu, šikulka. Citrusy jsem dala tátovi, prý mu smrdí auto, tak snad to přebije :). Jak voní ostatní krom višně zatím nevím.

Komunikace bezvadná, vše dorazilo ok, určitě doporučuju nakoupit.

Ahoj klubáci,

rád bych Vás informoval o řadě nových exkluzivních vůní z produkce California Scents do Vašeho automobilu, kanceláře nebo bytu. (celkem 13 nových druhů)

Zároveň si Vás dovoluji pozvat do nově zřízené kanceláře v Úvalech, kde můžete nové vůně “očichat”.

Upozornil bych především na to, že je opět dostupná velice oblíbená vůně FRESH LINEN a zároveň doporučil novou vůni BALBOA BUBBLEGUM.

Děkuji za pozornost, konec hlášení.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Ahoj,já obědnal višen a musím říct že každý kdo vleze do auta tak říká že to voní parádně.Vonku jsem dal pod sedadlo řidiče a ještě chci říct že komunikace a dodání bylo na jedničku.Za sebe říkám tominesmrdi a jen doporučuji.

Já mám v autě stále 1. višeň " nainstalovanou " do auta 13.7. 2011 ! :palec:, pořád to pěkně voní :rolleyes:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dnes jsem dal do auta další plechovku " višeň ", vůně vydržela opravdu hoooooodně dlouho ! :palec:

• 2 weeks later...

Komunikace i doručení na jedničku. Objednal sem višeň, jasmín, a "nové auto". Tak sem do toho svýho 11let starýho škopku zkusil jako první " nové auto" :) Zatím voní parádně, ale mám jen pár dní, uvidím časem. Jinak taky bojuju s umístěním v OI, ale objednal sem nano podložku tak to zkusím přilepit na palubku, snad to bude držet.

Edited by Termiks

Komunikace perfektní, doručení rychlé, prostě super obchod a těším se na další.

Objednány vůně:

- višeň: na forech odzkoušená kvalita, mám jí v autě a je super, vyrazná a příjemná vůně, doufám , že dle recenzí vydrží opravdu dlouho.

- pomeranč: ne moc výrazná, ale příjemná, máme jí na WC a tam je ideální.

- jasmín: máme jí v obyváku, je příjemná a taková neutrální vůně.

Jediný poznatek je ten, že na višni a jasmínu je napsána výdrž 60 dní, kdežto na pomeranču jen 30dní.

• 1 month later...

Tak ja mam za sebou Brusinku nebo co to bylo do auta, nebylo to spatny, ale mene vyrazny nez treba visen, to same tedko citrusy :)

pouziju je spise na interier v dome, tam mam 2 visne na chodbach,ale na velky prostor se to ztrati, takze pujdou do auta :)

no a brzy me ceka Vyprane pradlo :)

pak zase objednam tak 6 plechovek :)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

co jsou ty Cool Scents - například Hugo Boss? to je taky plechovka jako ostatní a voní to jako nějaký parfém od Hugo Bosse?

Ano, přesně tak, pochopil jsi to naprosto presne :)

Rozdíl je pouze v tom, že udávaná výdrž výrobcem je pouze 30 dní (z vlastní zkušenosti mohu potvrdit) a osobně si i myslím, že nejsou moc silné, spíš takové decentní, pro nekoho, kdo si moc nepotrpi na silne, ovocne vune.

Ja uz delsi dobu pouzivam HUGO BOSS v satni skrini a super :)

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • TO MI NESMRDI changed the title to NOVÉ CENY | vůně do auta California Scents