TomasB Odesláno Květen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Míro, to zarybňujete tržní velikostí??? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Ano ,máme na revíru dva úseky .Jeden chyť a pusť a druhý chyť a sežer a každou další sezonu se to vymění. Ale ryby se vždy dávají do úseku chyť a pusť, a v druhém úseku jsou ryby z předešlého roku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Květen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 To je zajímavé a má to něco do sebe. To jsi vymyslel ty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 Ano ale původně jsem chtěl ty úseky tři , lovný, chyť a pusť a hájený a každý rok by docházelo k rotaci, ale to neprošlo. Takže alespoň tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 Jo to by bylo vubec hezky ,... a idealne jeste to stridat po 2 sezonach .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Květen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 Tento týden je asi po prdeli, to bude všechno rozvodněný a kalný... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 Pořád teče hodně vody, dokonce jsem vysazovat vůbec nechtěl ale vysadili jsme je vrchní části revíru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Květen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Tak jsem o víkendu vzhledem ke stavu řek na pstruhy nejel a dneska si skočil jeden hodit na těžko a jeden na plavačku. Nástraha rousnice. Furt něco potahovalo a o půl desáté večer krásný záběr, zdolávačka, ryba stále odebírala břes brzdu. Po pár minutách bum prásk a urvaný u háčku. Kurwa fix. Jsem se snažil pokud možno zabránit rybě vjet do leknínů, kterých je tam hafo, brzda jela jak pila :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Tak aspon fajn zazitek a clovek vi, ze tam nejaka slusna ryba je az pude priste. Na co to slo ? Na tezko nebo plavacka ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Květen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 na těžko na velkou rousnici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Květen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Kámoš se pro letošek rozhodl chytit kapra přes 20kg a chodí na ně už snad od ledna. O víkendu nějakého takového zapřáhnul, ve 4 ráno mu zabral a před 6 mu to urval ve spadlé bříze ve vodě asi 150m od břehu. Byl tam sám, tak nebyl nikdo, kdo by pomohl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Květen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Včera vláčka na Metuji, něco se pochytalo, jedna pěkná ryba mi spadla, jeden velkej duhák nedobral, dojel mi až pod nohy. Nicméně nakonec jsem se odchytal PO, PD a k tomu jeden Siven. Dneska Loučná pstruhová a konečně jsem našel místo kde pstruzi jsou. Byla to teda džungle, kam jsou asi všichni líní zajít, ale vyplatilo se. Strašné jatka, zajímavé ale, že v podstatě jednotná velikost 28-30cm, ale vypasení jako kráva. Když to srovnám s Metují, tak tam jsou oproti loučné chcípáčci hubení. Ale oni tam nějací mobidici mezi těma třicítkama jsou, to nemám pochyb. Jen tak lehce nezaberou. Jeden mobidik mi to dneska taky zobnul, ale asi opatrně a zřejmě to měl jen za krajíček, protože mi tak po 10 sekundách spadnul. Vůbec jsem ho neviděl, ani jsem ho nedostal ze dna tůně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Květen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Tak kdy budou Míro fotky? Tak už ukaž toho 104/19,6 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 (upraveno) Tome on měl jen 102cm a já ho neulovil.Fotečku dodám Upraveno Červen 1, 2013 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Tak s rybama to po tedle velke vode moc nevidim ... sem na to zvedavej !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Tak jsem byl v neděli odpoledne na sumcích a prdlajs. Voda kalnější a moc proudná a ještě to bálé chmýří ze stromů na hladině, tak jsem se na to vykašlal. Za to dneska, jsem vytáhnul za 2 hodinky 3 sumce a jednoho mega tlouště a další 4 ryby mi spadly. Právě jsem dofiletoval sumce 95 a 110. V sobotu jdou do udírny. B) U vody jsme byli 4, ale ostatní ani prd a já furt něco 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 hmm, tady nějaké foto ze zpracování masíčka včera na uzení. Udit se začne v sobotu v 10 hod. v HK. Jinak jsem byl i dneska rána na 1,5 hod a totál zero. Pak večer od 18 hod do 21:30 a sumík žádnej, jen jedna štika a jeden bolen. Takže dnes dchod s práznou. Jsem byl přesvědčenej, že ještě něco přibude na uzení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 Tak jdu naložit maso do auta a jede se udit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 Hotovo, vyuzeno, paráda. Moc dobré. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 trocha fotodokundamentace :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 jaj to vyzera super... mlask... vies hodit nejake podrobnosti? nejaka predpirprava a ako dlho sa to udilo? ako dlho to potom takto vydrzi? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 300g soli na 6 litrů vody. Voda se přivede k varu, sůl se rozpustí a solný roztok se ochladí. Kousky ryby jsem natřel česnekem a nechal takhle než jsem ochladil solný roztok. Pak jsem uložil rybí kousky do tohoto roztoku na cca 24 hodin v lednici. Poté opláchnout a usušit utěrkou, aby kousky ryb nebyly vyoženě mokré. Samtné uzení bylo 6 hodin mezi 50-70°C a tak na 15-30 na 90°C někde uprostřed uzení, pak zase tak 60-70°C. Výsledek výborný, dneska jsem vzal vzorek na poradu a jen se po tom zaprášilo. Udil to kamarád Jirka, alias Dědek. Ten to má v ruce moc. Dřevo nevím jaké, už si nepamatuji, ale byla to směs 3 druhů. Pěkný den, děcka blbly na zahrádce a já s Dědkem a jeho kamarádem Julou udil, kecali jsme, pivko... Julovi je 80 let, ale vypadá tak na 65 a jak říká Jirka(66), tak je Jula nezničitelný. Dlouho jsem neviděl někoho tak čiperného a zachovalého v tak požehnaném věku. Dokonce normálně řídí auto, je schopen celej den chodit s vláčákem kolem vody a podle všeho není o mnoho víc zmožený jak já. Ten Jula je schopnej i v tomto věku lozit po třešni a sbírat třešně. Kromě cukrovky mu nic není a je plně pohyblivý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 dakujem, otec si tento rok kupil udicu a vyplatil rybarsky listok, ked nieco chyti, tak by som to skusil vyudit, lebo to tvoje vyzera fakt genialne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Tak konečně není řeka kalná a dá se chytat. Dneska parádní chytačka pstruhů na pstruhovce. Jen jak jsem koupil trojháčky bez protihrotu, ryby se sice fajn vyprošťují, ale taky občas něco spadne a co čert nechce, tak většinou velká ryba jak dneska krásnej potočák tak cca 45cm. Tak nevím, jestli se nevrátím raději zase k háčkům s protihrotem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Kamarád dneska chytil potočáka 48cm. V těch vedrech to teď bere jen od cca 19 - 19:30 do 21 hod. Jinak ani ťuk. Já dneska největšího jen 35cm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 Po delší době konečně pěknej pstruh. Jednak sičáci moc neberou a když už nějakého slušného zapřáhnu, tak mi to poslední dobou buď urval nebo mi spadnul. Už dlouho jen samí prcci kolem 30-35 cm. Letos zatím největší 48cm. Ten na foto je o něco menší. Hajzlíci berou strašně opatrně a prakticky jen ze dna na extra pomalu popotahované peří, případně jen vystavené v proudu ponechané pozvolna klesat. Na obvykle vedenou nástrahu nereagují vůbec. A berou jen tak od 19:30 do 20:30, čímž mně neskutečně serou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 11, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 Tome o to víc jich přežije 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 Jen si rejpej :D Ale já chytím vždycky :) Sranda je, kdykoliv sebou někoho vezmu na pstruhy, tak to končí depresí pro toho dotyčného Dědka jsem už bral 3x a vlastně chytil úplný houno a já se vždycky odchytal. A to chytal na moje peří s mými Ownery, tak nevím kde je chyba Míro, kdy tě můžu přijet "vyklepnout"? Sice tam hážeš jen PD, ale stejně tě vyklepnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 11, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 Příští neděli vyrážím na 14 dni na kapry a sumíky na Tovačov .Tak uvidím jak bude jedno plus to má je tam non-stop 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 No takže letos už z toho nic nebude, protože pak je konečná od 1.9. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.