Přejít na obsah

Sportovní rybolov

TomasB

Doporučené příspěvky

Jojo ... od leta delam tady : http://www.gemalto.com/ ... docela velika mezinarodni firma.

A co vlastně děláte, je tam toho nějak moc. Různé obory činností, tak mi není úplně jasné, co tam děláš a čím se vlastně zabýváte. Já od února tady: http://www.technoprocur.cz/ Ke stávajícímu portfoliu si sebou přinesu část toho co jsem dělal doposud a částečně budu dělat to co tam mají dnes. S majitelem budeme tvořit tandem :pivo: Toužil po mně 4 roky a teď mně má. Tak uvidíme příští rok, kolik bude času na ryby, protože toho bude pro mně víc nového. Ale ne zas moc, protože jsem dříve dělal konkurenční on-line analyzátory.

Odkaz ke komentáři

Hele mame nekolik bus. units a ty nejvetsi jsou:

- telekomunikace - nejvetsi vyrobce SIM karet na svete

- ebanking - nejvetsi vyrobce platebnich karet na svete + veskere ty systemy co jsou v pozadi

A pak dalsi ... pro dopr systemy jako je open card, cipove karty a sluzby s tim spojene, atd atd ... je toho hodne. Cca 13tis zamestnancu pokud se nepletu. No a ja ... pracuju pod Identity and access coz je jedna z BU a tam pracuju v Proffesional services jako Intergration Engineer. Vicemene litam po zakaznicich a tam delam integraci napr. ebanking systemu, takove ty aplikace co mas na mobilu pro banky atp.

Odkaz ke komentáři

Vectom : kde to je, to vypada pekne. Co tam je za dravce ?

Je to u nás Karviná...Stonava......rybník Kateřiny......okoun,štika,candát......jinak klasika kapr,amur, skoro vše....... B)

No chlapi, pěkně jste to rozjeli. Tak já taky přihodím nějaké fotky z dneška, dost možná poslední letošní přívlače. BTW, ostraváku, kde jsi to byl?

Už to šlo dneska pod led, zítra už to bude ráno komplet zaledněno. Chytnul jsem opět hovno.

Pěkné fotečky....... :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...