Přejít na obsah

Sportovní rybolov

TomasB

Doporučené příspěvky

Mi chutnalo toto:

800g štiky, 800g kysaného zelí, 80g slaniny, cukr, sádlo, 1 smetana, mletá sladká i pálivá paprikasůl.

Štiku(bez kůže, nejlépe filety) osolit a nechat odležet. Slaninu obalit v paprice. Cukr rozpustit v troše vody a zkaramelizovat do žluta(bacha, nepřipálit!!!). Vymačkané zelí se přidá do zkaramelizovaného cukru, zamíchat a podusit. Do zapékací mísy nalít šťávu ze zelí, na dno dát půlku zelí dušeného s karamelem, zalít smetanou, položit štiku proloženou plátky slaniny vyválené v paprice, zakrýt zbytkem zelí a péct 40 minut.

Fajne jak cyp, kyselo sladké.

Sumce je dobré vrazit do alobalu okořeněného spolu se švestkami, jablky, kroznovým vínem, kápií,.... a tepelně upravit. Je to dobrý na gril, ale jelikož je to zabalený v alobalu, tak je jedno, jestli to máš na grilu nebo v troubě. Co všechno tam dáš, tím myslím ovoce a zeleninu, to záleží na fantazii, je to moc dobré a kolegovi jsem to doporučil, když jsem mu přinesl sumce. Hned škemral o dalšího, jak to jemu i celé grilovací bandě chutnalo. Zejména ty švestky jsou super!!!

Tak jsem nikam nejel,posralo se mi na turkovi servo. :(

No četl jsem. Auto je to sice pěkné a musí v tom být pěkné svezení, ale právě z tohoto známého důvodu bych do něj nešel. Je to holt nákladnější na servis.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...