Přejít na obsah

Sportovní rybolov

TomasB

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

Já taky děkuji, Tureček bude zupa na ryby a svezení moc pěkný, hlavně aby už se nic nepokakalo. Mimochodem, Turek bude k užitku, až se vydáme na pstruhy jak domluveno jest.

No a pomalu bych teda začal dumat nad pstruhovým srazem na nějaký víkend po 16.6. Počítám s Neználkem a MichalemF jako s jistotou.

No a Míra(Neználek) přifrčí už po 16.4. otestovat Orlici, jen tedy bude třeba hostovačka.

Míro, jestli tam u vás hezky zarybníš PO, tak bych mohl dorzit i já na hostovačku,kterou můžu mít přímo od tebe :D

Jo a ten termín na PO na mimopstruhovce, no počítám, že tak prvních 14 dní od zahájení budu chodit na Labe na sumíky, tak spíš až potom.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tak jsem byl v pátek na Loučné pstruhové a i letos je tam mrtvá voda. Pstruzi tam prostě nejsou. Chytil jsem akurát cca 50cm jesena.

Dneska Orlice úplně nahoře a výsledek od 13:30 do 16:45 je 1x siven, 1x duhák a 1xpotočák na pánvičku, jeden potočák pod 30 šel zpět a jedna pěkná ryba se mi sklepla.

post-226-0-50290500-1366485010_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Míro, ty pstruhovky, to je tragédie. Mi to příjde, jako by to vůbec nezarybňovali. To přece není možný, aby byli jen mrňousci nebo vůbec nic jako na Loučný. Přitom Loučná MP kypí životem a jaké tam jsou kousky. Jenže tam vím, že opravdu nasazují a činí tak léta, takže tam je zastoupení všech velikostí. A P povolenku má jen pár desítek lidí z celého VČ kraje. Tak to mi teda vysvětli, jak je to možné.

Odkaz ke komentáři

Tak zarybňovat musí, jinak by byl problém . Ale je problém ve velikosti násady protože určitě mají v zarybňovacím plánu Po2-3 a dává se Po1 :o a přepočítává se to na Po2-Po3 :P a je to :wallbash::huh: . Právě ve čtvrtek jsem měl dávat rybu ale tu teče tolik vody že to dávat nebudu do doby než se to zlepší

Odkaz ke komentáři

kuwa drát, tak jsem dneska spal 3 hodinky, ráno vstávat a s děckama a polovičkou na Babiččinu farmu, kde měli děcka nějakou akci, po poledni domů i se živým králíkem(kua už zas, sotva jeden zatřepal packama). Jen co jsme dojeli domů, tak jsem se převlíknul a tradá na Doubravu. No stálo to zase za houno, pár jsem jich počabal, největší měl tak něco pod 30, takže prdlajs z teho, všechno puštěno. No ono toho zas moc nebylo, takovejch 7-8 kousků, nepočítal jsem to dneska. Dojebaný jsem za dnešek jak by mi bylo 80. Ale v CHKO bylo krásně a ani noha! Jen kua, já chci taky chytat nějaké ryby a ne jen "potěr".

Ještě jedno foto jsem vlastně udělal, no není tam krásně? A nikde ani noha. Toho klidu na rozjímání a zapomenutí na všechny problémy a vnímání jen toho lovu a kde se za kterým kamenem skrývá ryba.

post-226-0-89149500-1367136846_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...