Přejít na obsah

Sportovní rybolov

TomasB

Doporučené příspěvky

Já právě taky ne, jsem odjinud, tak bych si chtěl někde zachytat... a pak taky nemám zkušenosti s řekami a nevím, jak na nich chytat :-(
A taky nemám feedery, který by měly být na řeku asi lepší, no :( musím něco koupit, prut tak kolem 1500 + nějaký naviják, ale kdo se v tom má vyznat...

Upraveno uživatelem ketys
Odkaz ke komentáři

Tak v Olomouci chytl kamarád jednu 60 kapra, pěknej, měl skoro 4 kila :-) tak aspoň něco.
Jinak jsem dojel domů, přišel mi stojan na pruty a pípáky, tak jsem to byl zkusit. První dvě hodiny jenom 3 plotice, ale nikde nikdo taky netahal. No a pak jsem já začal. Nejdřív se mi jeden zamotal někam prevít. Potom jsem to už tahal. 2 malý jsem pustil, 2 větší si nechal, to všechno tak během 40 minut. Paráda

Odkaz ke komentáři

Dneska hroznej Dakar na rybách, jsem docela utahanej a kamarád(67) je zralej na léčení :jelen: Zejtra prej se z bytu nehne. Ale dneska si odchytil PO 41, tak byl spokojen. Byli jsme na Labi, něco málo se chytlo, ale žádnej zázrak to nebyl.

Ve čtvrtek jsem si zachytal na Metuji nad Hronovem ale taky žádná hitparáda. Sice nějaké ryby byly, ale chytit tam něco jako bylo na Loučné standardem, tak to moc nehrozí. Kde jsou ty doby, kdy standardem byl PO kolem 40cm. A to jen proto, že nějakej debil to vytrávil.

Minulej tejden jsem si zachytal velmi slušně, ale zase samé malé kolem 30cm. Na tom Labi bych řekl, že to není o moc záběrech, ale když už se něco chytí, tak to prakticky vždy je "jedlé" a je tam šance na krásnej kousek.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem doma, včera se začala zvedat hladina příliš rychle :o. Asi 5 cm za hodinu tak jsme to museli zabalit :wallbash:, je to hrozné všechno je kompletně promočené :(.Ještě že hlásí na příští týden pěkně :D tak to usuším ať to nechytne plíseň do té doby než pojedeme na Maru a to je za 40 dní :palec:

Odkaz ke komentáři

A přežijou ten pád? Pokud ano, tak je to ještě v cajku.

Já dneska v 18 hod. dorazil k řece a po 50 minutách jsem to raději zabalil, protože tak foukalo, že jsem měl strach, aby na mně nějakej strom nespadnul. Bylo jasný, že příjde bouřka, a tak jsem nechtěl riskovat ani cupitání s prutem po poli a promoknutí. Chytil jsem PO 34 a pár ks kolem 20cm, tak to nebylo tak zlé.

Odkaz ke komentáři

Tak dnes jsme se pokusili odlovit ryby co zůstaly v bazénu pod havarijním přepadem, nic většího tam nezůstalo ,taky mám dojem že ten pád z hrany ze 2,5 metru do 10ti centimetrového sloupce vody to moc kusů nad 60 cm nepřežilo a voda je odnesla po proudu.

post-48-0-41111000-1400927476_thumb.jpg

post-48-0-49613200-1400927497_thumb.jpg

post-48-0-78247100-1400927535_thumb.jpg

post-48-0-98994900-1400927552_thumb.jpg

post-48-0-20205000-1400927576_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Neználek
Odkaz ke komentáři

Když vidím tu rozraženou lebku, tak je možné, že to hodně ryb nepřežilo.

Dneska jsem byl se synem na pstruzích a až k večeru se něco začalo dít. Ale od 12 hod už byl v 18 hod. kluk tak hotovej, že jsem vyslyšel jeho prosby o návrat. V průběhu dne jen pár malejch, dva žírní mi z jednoháčku spadli, jeden tak kolem 45 mi 2x atakoval nástrahu, ale pokaždé spadnul. Mně překvapil, že to vzal opakovaně. Tak jsem si ho jen prohlídnul ve výskoku při druhém záběru. Vzal samozřejmě z pod keře. Nakonec jsem vybagroval 32 a 37. Když říkám vybagroval, tak to myslím doslovně, oba jsem zvedal přes špičku, protože přístup k vodě jak k penězům :) Všude tam jsou většinou vysoké břehy.

Jo a syn si taky na některých méně náročných místech potahal nástrahy. Bohužel mu nic nezabralo, ale když mi něco menšího nasedlo, tak jsem mu hned dal prut do ruky a on si myslel, že to chytil sám :D Technika se bude muset vypilovat, bere je jak heverem :lool: Jsem strašně rád, že jsem ho dostal vůbec k vodě, to je malý zázrak. Doufám, že bude chodit častěji.

Odkaz ke komentáři

Šmejdi tečkovaní berou až po 19 hod. do soumraku. Dneska mi 3 kolem 40cm spadli z jednoháčku a jeden 37 se se mnou projel. A už za šera se mi ukázal kousek tak cca 55cm, nesouviselo to s mým chytáním, přišel jsem ke břehu, voda tak 2m kolmo podemnou a najednou vyjela ponorka. Tak jsem mu to tam hnedka hodil a prdlajs.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...