Přejít na obsah

Sportovní rybolov

TomasB

Doporučené příspěvky

Tak já teda přestal rybařit ve 13-14 a teďka mám konečně po 13 letech čas tak jsem zašel párkrát na soukromej a na příští rok plánuji si obnovit papíry :)))

http://www.liscijezero.cz/cs/uvodni-stranka

http://www.chlumecka-rybarska.cz/uvod-s13CZ

sem chodím rybařit :)) mám to pár set metrů od bydliště :))

jeden kapřík měl přes 70cma druhý okolo 50cm :))

ale ten lisec byl dobře pomlácenj už :(

post-9059-0-21635000-1401536699_thumb.jpg

post-9059-0-40086900-1401536707_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

O tom jsem byl přesvědčen :(, ale tajně jsem doufal :smich:

Pstruh nad 30 jde prostě se mnou :) Menší jde zpět až na výjimku, kdy je nějak výrazně poškozený a tuším, že by nepřežil. To se občas stane bohužel, že je třeba chycený za oko a to je venku nebo že z něj crčí krev ve velkém. Je to pár ks za sezonu. Dilema je, když nemá míru a je mi jasné, že to asi nepřežije, to mně dost mrzí.

Odkaz ke komentáři

Dneska po dlouhé době na pstruhovce a ani howno, jeden tak 35 mi to hned po záběru urval(asi bylo něco špatně) a jednoho cca 25 jsem vytáhnul. Jeden tak asi 20 mi to nedobral. A to bylo všechno velebnosti za 4 hodiny chytání. Totálně mrtvo a já usmaženej a navrch uvařenej z toho sluníčka.

Odkaz ke komentáři

Amur je moc dobrej uzenej :))

taky chodím chyť a pust :)) ono to na to boilies chodí jak kdy :) známý to je magor na to výbavu min. za 100tis. a do krmení dává měsíčně dvacítku snad.... vždycky když si zakrmuje tak je to třeba 50kg žrádla a pak jde chytat a to si dělá vlastní boilies :) ale zase má výsledky že na Labi pořád chytá kapry přes 20kg a pěkný amury :)) a taky chytá chyt a pust

Odkaz ke komentáři

Jsem prijel, tedy spise priletel ve 20 hod. domu, ve 2 minutach jsem do sebe nasoukal 4 karbanatky a 4 rohliky coby dnesni prvni jidlo a mazal jsem na ryby. A uplny nic. A to jsem ze Sazavy bral okresky i 180, ralye jako prase, obcas gumy hvizdaly. Dneska vubec Mondeo dostalo zahul, protoze jsem zpechal kvuli ryb uz ze Straze pod Ralskem. Ale musim rict, ze auto drzi jak prikovane k ceste.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...