hensel Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 mrzí mě, že jsem nemohl dorazit, ale TALÁK letos pojedu chci Vás zase vidět ;-) Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Děkuji za super pohodový srázek a rádi jsme Vás všechny viděli, bohužel moje fyzická podpora organizátorům byla letos "omezena" :lool: Ještě k těm nepřijemnostem kluků (Monty, HF a Sejvi), věřím že se jednalo jen o drobný pohlavek "od vrchního" jak říká Monty a obešlo se to jen pokroucenýma plechama, já jsem měl při jízdě na srázek taky na mále, protože jsem na kruháči v Jaroměři málem sundal neosvětlenýho cyklistu. Bylo to super a těším se na zimní zakončení sezóny OC na Taláku Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Marku, fotky máš u Ondry na CD Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 (upraveno) Opet super akce se super lidma!Paradne me to nabilo a myslim,ze z tohohle budu "zit" minimalne celej tehle tyden.. Vsem moc diky za paradni vikend,hlavne organizatorum ale i vam ostatnim za skvelou spolecnost! :lool: A Tobe Maro diky za zapuceni dojclandskejch RZ..! @Sejvi: mrzi me to,co se Vam stalo,mluvil jsem s Garnym rekl bych chvilicku po Tobe a kdyz mi to rikal,hrklo ve mne jak dlouho ne.. :-/ hlavni ale je,ze jste s holkama vsichni v poradku!!! Upraveno Září 4, 2011 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 to neni mozne tak hlavne že jste všichny dojely bez ujmy na zdravi SEJVI:drzim palce s garnym to date do kupy, jsou to jen plechy Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Pár fotek ze společného focení vítězů a celkových pohledů na sraz ostatní fotky udělám později Odkaz ke komentáři
Cpt. hunter Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Ahoj všichni, pro mě to byl vydařený sobotní den- luxusní počasí, super atmosféra, příjemné prostředí, pěkné auta a bezva parta lidí Díky jednomu členovi a jeho paní za ranní pohoštění v Hradci (to jsem nečekal) a BAZYmu, který mě tam vůbec vytáhnul :lool: mimo jiné jsem rád poznal jak to chodí na srazech u "kolegů" z OC a gratuluju všem vítězům A klukům co měli nějaký ten problém přeju at se vše co nejrychleji vyřeší.... Něco málo fotek ode mě ---> Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 z mojí strany...stalo se...holt celej život dělam průsery a když se začnu chovat slušně, dostanu přes držku pokus o blbej vtip stresy už polevují... sraz velmi vydařenej a poprvé sraz u kterýho vím 100%, že si ho příště nenecham ujít :lool: Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Fantastické autá...a z ohlasov aj určite vydarená action nabudúce aj s mojou účastou Miro: tak tady jsou fotky z HK. 14 autáku přijelo z naší minipidi ulice Další fotky až se vyspim...bylo to náročny ale stálo to za to. Moc děkuju všem za hlasy,za maso,za pokec :lool: Bylo to moc fajn-povedená akce ;) ...to je sila ;) Odkaz ke komentáři
wiky1008 Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Ahoj vsichni, moc dekuji za nás 3 z K.Varu. Bylo to super. Jako novacek jsem se rozkoukal, poznal Rozkos ;-) .. ale ta voda, no, nemam slov, ale za tu OC nemuze ;-) Specialni podekovani vedeni klubu Vittoriovi a kucharovi, steaky fakt super a priste rovnou objednam 2ks pro me urcite, abych se pak pozdeji nemusel rozmyslet, zda si dam nejaky z vyprodeje ;-) ale uz bych se moc precpal na noc. No a doufam, ze si je nekdo nakonec koupil .. nebo alespon je nekdo snedl, ze se nevyhodily. Procetl jsem si tech par stranek zpet, ktere jsem nemel precteny a je mi lito, ze to tem par nestastlivcum pomuchlalo nanestesti jen plechy a pridalo nejake ty starosti navic. Tak doufam, ze vse bude OK. Dnesni den pred navratem do K.Varu jsme si jeste poradne uzili v ZOO Dvur Kralove a byl tam urcite i nekdo z vas dalsi, napr. parkovala tam ta oranzova vytuningovana ;-) Pak jsme jeste navstivili Obri sladkovodni akvarium HK, ale na to, ze je to jedno z nejvetsich evropskych sladkovodnich akvarii, tak to nebylo az tak velke, ale ochota pani vedouci a mlade pruvodkyne byla prijemna. Cesta po D1 byla super a poprve jsem si svou O2 otestoval a pekne se v ni projel, 180km/h byla jiiizdaaaa, ale stacilo to jen chvilku. Pak jsem se vratil k normalu cca.140km/h. Byla tam chvile, ze jsem musel trosku vice pouzit brzdy.. ale cesta OK a zazitky z celeho vikendu mi probihaji v hlave stale dokola. Už dnes se tesim na pristi OC sraz IV a do te doby uvidim, zda se dostanu, jak se tu pise na nejaky ten zimni sraz - besidku ;-) Urcite bych si ale dal, jak se jiz snazime o nejaky termin, srazik mistnich clenu z Karlovych Varu a okolí ! DNES JSEM NAJEL NA CELKOVY STAV 5000 KM ! To bylo v Praze, pak jsem jel jeste pres Plzen a pak do KV. Fotky tady mate povedeny, snad nevadi, ze jsem si je stahnul a pridam ke svym. JESTE JEDNOU DIKY VSEM ZA ORGANIZACI A STEAKY Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 (upraveno) Příjemně strávený den, dobrý pokec, super počasí....jen škoda že to opět tak uteklo a že byla nižší účast než loni, kdy počasí srazu vůbec nepřálo a přesto dorazilo o cca 30 aut víc. Zde je pár fotek.... Upraveno Září 4, 2011 uživatelem Michael99 Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Hezké fotky :lool: Tedy se to povedlo! Snad mi to příště vyjde... Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 nektery fotky jsou super :-) !!! Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Hrabě mě nakonec napsal sms po jedné hodině ranní že po celodenním trápení dojeli v pořádku do Brna-konec dobry-všechno dobry ale musel to být docela šlušný mazec Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 (upraveno) Jak pise Baurak,nektery fotky jsou vazne hodne super! Za me osobne z tech co tu doted jsou,tahle..Ta je opravdu luxusni...Fotka,jak z reklamy!!! :lool: Tohle ma proste styl!! Upraveno Září 5, 2011 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 KABY-ho kára, ta je luxusní teda....super Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Jak pise Baurak,nektery fotky jsou vazne hodne super!Za me osobne z tech co tu doted jsou,tahle..Ta je opravdu luxusni...Fotka,jak z reklamy!!! Tohle ma proste styl!! naprostej souhlas, jen ta lampa tam je podle me navic ;) ale jinak fak super kombinace a kara neba absolutne zadnou chybu :lool: Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 (upraveno) Jj,s lampou pryc,zleva lehce oriznout aby byla kara uprostred fotky a zmizely "prolejzacky" na vode a pak sup s Kabym na platno a na zed do garaze hnedle vedle kary.. Jinak ja tu mam nejakej vejskrabek z mobilu z cesty na Rozkos s Vojtou a Ondrou a pak ozralej Bauracek na "Kennyho",kdyz sme sli v patek na veceri.. :lool: Upraveno Září 5, 2011 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 ja muzu prihodit jen neco z uplneho zacatku Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Tak konecne vyslo pocasi, luxusni SRAZ, DOBRA parta, SUPER zabava... Par fotek pro Kabyho: Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 (upraveno) Kaby dospaval behem soboty patecni vecer,zatimco jste behali po meste? :lool: Upraveno Září 5, 2011 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
formis85 Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Tak i já přihodím nějaké srazové foto . Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Koukám, že mnozí poznávali okolí a to je dobře, protože atrakcí je opravdu hodně, ZOO, Náchod, Pevnost Josefov, Muzeum vojenské historie Josefov, Muzeum lokomotiv Jaroměř, Hospital Kuks, Přehrada Les Království, příště uděláme osvětu a dáme nějaké info, aby jste věděli kam zajet a co vidět a doplnit zážitky ze srazu o další Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 (upraveno) Tak i já přihodím nějaké srazové foto :lool:. Moc pekny fotky!! a opet fotka Kabyho Octy,barevne vytazena - bomba! Upraveno Září 5, 2011 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2011 uf tak jsem se nejak vyspal a vzpamatoval :) teda pro upresneni, vstaval jsem normalne do prace v 7:00 :D ale pisu az ted :) procetl jsem si to tedko sem a tak musim neco napsat, nez nejak behem zitrka ocdpoledne vyplodim clanek a udelam fotogalerii... sraz pro me skoncil vcera dojezdem na melnik v nejakych 18:00 a musim rict ze jsem vypadl z auta a mel co delat abych se nastaroval jeste na nejakej odpoledni zivot a nezaplul rovnou do periny :D CT, PA a SO noc = 11 hodin spanku celkem :D Ja dekuju vsem, ale nektere musim vypichnout: - Jar_da : jako vzdy velika pomoc se zajistenim stanu a lavic + fantasticky maso - Tomas_ek neboli Bobajz : velky dik za jizdu jako jediny se mnou rano pro lavice a stany za Jar_dou + za panem v Jaromeri pro pivo a kofolu (mimochodem nas paradne vyhlasil :D ) + stavba zazemi - Baui + Najmis - stavba zazemi - Segra a Bracha Chjetjov - organizace na miste, rovnani aut a vubec pomoc se vsim - Ol@f - za 3h na nohou a grilovani masa + dojednani piva a kofoly s panem v Jaromeri - Zivocich - darky pro vyherce a omacky k masu - Alessi + draha polovicka - priprava folii pro ucastniky + foceni srazu + pujceni auta pri jizde pro chleba :) ...... a vsichni co pomahali pak bleskove slozit stany a lavice do Mastera v nedeli rano ! snad jsem na nikoho nezapomnel, jsem rad, ze jste ochotny s necim pomoci, sam bych to asi tezko vsechno zvladnul. za me sraz na jednicku, poklidna atmosfera, kamaradi, pohoda, paradni pocasi, misto mozna lepsi nez ty 2 placy na minuych srazech, organizacni komplikace nebyly, krom 2 ruznych casu vyhlaseni na dokumentech co jsem pripravoval (jeden jsem delal v utery a druhy ve stredu a nedal si je k sobe :D ) finalni pocet aut = 77 coz je malicko zklamani, vzhledem k pocasi financni stranka srazu - musim si to jeste srovnat celkove, ale prevypocitany to bylo na nejakych 90 aut, takze malicko nam to hapruje :D skoda ze snad 10 aut co se registrovalo tak nakonec nedorazilo, par z nich melo objednany maso a nezaplatilo, ovsem to se podarilo udat ve vyprodeji a nebo sme to snedl ja a pesir :D diky za to ze jste dorazili, rad jsem vas vsechny videl a v ramci moznosti s vama pokecal, uzil jsem si to maximalne. pristi rok snad jeste lepe a nejakymi novinkami, vymyslim pro vas dotaznik ohledne mista a programu pristiho srazu, 3x to bylo velmi podobne a tradicni, uvidime jestli budete mit zajem zase o neco malicko jineho :) kazdopadne to zacneme resit v co nejblizsi dobe :) nevim jestli jsem este neco chtel, mel jsem to rozepsany dlouho, tak kdyztak pak dopisu, kdyz me to napadne :) Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 77aut je moc pěkný vitto :) Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 proti lonsku je to -30 coz je velka skoda. Pritom sraz byl mnohem hezci, super pocasi, lepsi misto, lip udelany stany atd. Je to velka skoda a spousta lidi co driv jezdila pravidelne uz bohuzel nejezdi. Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 to s těma stanama sem vymyslel jááá :) :) sraz parádní i když jsem musel v sobo po obědě domu :) Jak píše Vitto, tak pán u piva a kofoly v Jaroměři bezkonkurenční. Líbilo se mi, příště zas :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky