Davon Odesláno Srpen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2010 JJ LED blikace mam, dekuji Jardovi (rolbar), ktery si poradil, a co s tim chromem? Pokud myslis predni, ZKU*VENEJ znak, tak je to peklo, delal jsem to 3 hodiny. Mm po mm jsem sloupaval ten chrom dolu ostrym nozem, protoze jsem to mel strikly na chromu a nez jsem to nandal, tak to opadalo dolu. Takze ten chrom musi vazne dolu... Nebo reseni druhe - u reklamky si nechat udelat presny vyrezany polep v barve, kterou pozadujes, cerna, bila, nebo do barvy auta :lool: Vysel me znak na par desitek kc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Září 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2010 Tak autu byl rok, tak jsem mu koupil darek z origo prislusentstvi Seat... Alu look krytky madel vsech dveri...Mohu pochvalit velmi dobre prizpusobeni madlum, u napr. Milotecu toto obcas pokulhava!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 27, 2010 Sdílet Odesláno Září 27, 2010 hmm, vypadá to moc pěkně! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seatí vetřelec :o) Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 hezke 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Březen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Tak jsem se dokopal i na ten ramecek a vzal jsem to vazne dukladne... 9 hodin cisteho casu odrezavani nozem po kouskach, byly useky, kde jsem citil, ze jsem jiz bezmocny a ze to snad rozslapu! Nakonec to dopadlo dobre, spokojenost, myslim, ze to tam patri 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 pekny tohle se mi libi i na VW, kdyz je znak cerny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Březen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Posledni fotos na zimnich, po kompletni ociste a lestence s teflonem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 ono je na ten chrom dobrý teplo... se pak nafoukne a jde daleko lépe sloupávat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 skvělá kára! dal bych si říct :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 hlavně zaslouží pochvalu za iterier změna k výrazně lepšímu, už bych si také dal říci :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Březen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 ono je na ten chrom dobrý teplo... se pak nafoukne a jde daleko lépe sloupávat. No mel jsem to namoceny ve varici vode nekolik desitek minut a nic se nezmenilo. Udajny lek na chrom je kyselina chlorovodikova redena peroxidem vodiku, ale to by chtelo nejakyho chemika, zda to vazne funguje, aby to zase nerozjebalo ten plast... Je to za mnou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Prezuto, nalazeno na pismeno S 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 krásnej detail! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Tyhle detaily me dost celkove na autech tesi!! Manzelka si klepe na celo, lidi, co maji auto, ke kterymu si chovaji jako cunata, tak ty tez, jen mi trosku vadi ty mr*ky, co ti pak na ty detaily sahaji a chteji je pro sebe, nebo pro jine!!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Krásná Altea! Tyhle detaily není dobrý nechávat do normálního provozu. Taky jsme si koupili takovýhle detailek (čepičky s kamínkama), ale nechávat na autě ho fakt nehodlám - do týdne by byl dole. Takže jen na srazy... Smutné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Diky Zatim je tam stale mam, ale asi to bude tim, ze stojim v noci v garazi a ve dne na hlidanem parkovisti :D Tady je novy maly dnesni detail - protazeni zadniho cerneho "difusoru" cernou mat od systemcars.cz ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Tak jsem dal do laku i zadni znak z elektromagnetickeho zamku. Doposud byl cerny, ale olepeny cernou folii! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Pěkný... Jak si oloupal ten chrom? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 To by mě taky zajímalo. Chvilku jsem o zatmavení taky přemýšlel, ale na seaťáckém srazu jsem zjistil, že to má kotel aut, takže asi zase ne... Chtělo by to něco originálního... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Tak chrom jde hodne blbe, viz http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...st&p=278814 a celkem to trva, ale bez sundani ho to nema cenu vubec strikat... to mole.first - no zase kotel bych nerekl, urcite to ma mene Seatu nez Octavie RS narazniky :lool: :lool: a na tom bilem si to o to rikalo, vse do cerna, predek, zadek! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Znak na aute :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Že se nestydíš, takhle špinavý ;) Jinak znak super :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Ty voe se podivejte z vokna, to bych musel v garazi umejt a nevyjizdet :P Rano se chystam na wapku jen tak lehce, jinak zadnej pulirung neplanuji na cestu do Boule 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 znaky sluší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Na seat klubu nasich bratru (byvalych) mi rekl jeden clen, ze jsem ho vzadu mel dat do cervene :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 ten byl ale škodolibej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 vypada to dobre, ale kdyz to tak vidim, tak by tomu snad sedela i bila :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Nesedela Jirko, uz tam byla a pro me to bylo hnusne! :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 ten nárazník se hodně zlepšil pomocí tý folie :) za mě dobrý ale ten znak se mi nelíbí vypadá to trochu jako by ti ho někdo urval a zbyl tam ten černej podklad :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 ve skutecnosti to vypada lepe nez na fotce :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.