Přejít na obsah

Dexter 1.8T combi 4x4

Doporučené příspěvky

Všechny vás tu zdravím a hlásím příchod dalšího člena který dorazil z feliciaklubu :)

Asi 7let mi sloužila tato felda kterou jsem si postupně udělal podle svých představ

post-14779-1312903276_thumb.jpg

post-14779-1312903295_thumb.jpg

pak přišla výměna za něco většího ... a lepšího ;)

nyní jsem vlastníkem tohoto

post-14779-1312903741_thumb.jpg

je to teda 1.8T 4x4 koupená letos na jaře, natočeno 130tis km, rok 2003, dovoz Švýcarsko

verze sice ambient ale doplněna o pár věcí :lol:

výbava: 4x el.okna, elektrický ovládaná a vyhřívaná zrcátka, ESP, 4x airbag, obě přední sedadla výškově stavitelná a vyhřívaná, palubní PC, multifunkční volant, tempomat, kožený paket, dešťový senzor, parkovací čidla, dálk. centrální zamykání, výškově stavitelný volant, 12V zásuvka v kufru, orig. rádio na CD, loketní opěrka, dig. klimatizace, fólie na oknech, orig. koberečky, a doděláno tažné, zimní 15" alu, letní 16" Laurin a Klement

nějaké další fotky

post-14779-1312904287_thumb.jpg

post-14779-1312904343_thumb.jpg

post-14779-1312904311_thumb.jpg

post-14779-1312904504_thumb.jpg

post-14779-1312904523_thumb.jpg

post-14779-1312904563_thumb.jpg

post-14779-1312904576_thumb.jpg

post-14779-1312905292_thumb.jpg

plány do budoucna jsou:

chip na 150kW od sportmotor

oprava škrábanců

17" kola

a něco dalšího se ještě najde ...

Odkaz ke komentáři

taky ho nemam ;) ale paket pro spatny cesty by ho asi mel mit. Taky mam okticku ze svycarska. Kdepak jsi auto kupoval, koukam ze mas na spz swisscars ?

připadne mi, že ji máš výš než běžně octy bývají, možná je to ale tím, že máš 4x4 (ty jsou myslím vyšší než běžné octy) :)

jj to je tim ze je to 4x4.

Odkaz ke komentáři

Konny: jj 4x4 jsou vyšší

Stifmeyster: přesně tam jsem kupoval :) myslím že jsem měl na auto štěstí, slyšel jsem o jinejch lidech co tam koupili špatně, ale my jsme jí celou prolezli, napíchli atd. a vše v pořádku, pán z bazaru mi přišel v pohodě, nakonec mi udělal pojistku na 1.8 za 2300 ročně i s připojištěním proti zvěři ;) takže jsem maximálně spokojen

Odkaz ke komentáři

hele taky černá jako uhel, jen nemám kombíka... :lol:

musím říct, že jsi dobře vybral, barva,motor - fajne :o

koukám, že jsi od HK, to mám co by kamenem dohodil (a zbytek došel :palec: ) to by jsme mohli udělat nějakou regionální slezinu v HK třeba ve futuru, koukal jsem jackie od RK, tak by jsme aspoň mohli hodit řeč o zkušenostech s octávkama

Odkaz ke komentáři
hele taky černá jako uhel, jen nemám kombíka... :lol:

musím říct, že jsi dobře vybral, barva,motor - fajne :o

koukám, že jsi od HK, to mám co by kamenem dohodil (a zbytek došel :palec: ) to by jsme mohli udělat nějakou regionální slezinu v HK třeba ve futuru, koukal jsem jackie od RK, tak by jsme aspoň mohli hodit řeč o zkušenostech s octávkama

no to by bylo fajn, tak něco musíme domluvit :)

Odkaz ke komentáři

dnes nastalo pár problémků, objendal jsem si tuto olejovou merku http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/06a1...je-octavia.html

protože z tý originální se už drolí plast, a když jsem jí vyndal zijistil jsem že během asi 1000km ubyl olej 3/4 a že ta nová měrka je kratší o asi 4-5mm takže ukazuje špatně :D takže asi budu muset zajet pro originální... jinak na oleji je asi 6tis km najeto a ještě okolo 5tis byl stav furt stejný jako po nalití a teď už je na čtvrtině, párkrát jsem tomu teď dával no skoro do červenýho ale jen párkrát, přitom jsem po výměně oleje byl v německu najel 800km v kuse otáčky byly většinou přes 4tis a nic neubylo, tak doufám že se něco na mě nežene :lool:

Odkaz ke komentáři

tak po doplnění oleje už neubívá tak to vypadá že to vydrží do výměny...

ale nastal problém, dnes když jsem jezdil po HK a zastavil tak jsem si všimnul velké louže pod autem, teklo to na pravé straně jako pod nohama spolujezdce tipnul jsem to na klímu tak jsem jí vypnul a pak už nikde netekla když jsem jezdil dal, já už jsem tam dřív slyšel divné zvuky jakoby z palubky na straně spolujezdce takže to tam asi někde teče, ale jak se tam dostat? to se musí sudnat palubka? prosím o nějaké rady zkušenosti, nebo případně dobrej servis....

Odkaz ke komentáři

ta louže v místě spolujezdce je opravdu od klimatizace, když se podíváš ze spodu auta, tak někde u katalizátoru blíž ke spolujezdci je expanzní trubka (nebo něco takovýho, už si to moc nepamatuju) a ta se za provozu klimy namražuje a pak z ní odkapává voda, takže toto neřeš, je to zcela normální :wub:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...