Dexter 1.8T Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Všechny vás tu zdravím a hlásím příchod dalšího člena který dorazil z feliciaklubu :) Asi 7let mi sloužila tato felda kterou jsem si postupně udělal podle svých představ pak přišla výměna za něco většího ... a lepšího ;) nyní jsem vlastníkem tohoto je to teda 1.8T 4x4 koupená letos na jaře, natočeno 130tis km, rok 2003, dovoz Švýcarsko verze sice ambient ale doplněna o pár věcí výbava: 4x el.okna, elektrický ovládaná a vyhřívaná zrcátka, ESP, 4x airbag, obě přední sedadla výškově stavitelná a vyhřívaná, palubní PC, multifunkční volant, tempomat, kožený paket, dešťový senzor, parkovací čidla, dálk. centrální zamykání, výškově stavitelný volant, 12V zásuvka v kufru, orig. rádio na CD, loketní opěrka, dig. klimatizace, fólie na oknech, orig. koberečky, a doděláno tažné, zimní 15" alu, letní 16" Laurin a Klement nějaké další fotky plány do budoucna jsou: chip na 150kW od sportmotor oprava škrábanců 17" kola a něco dalšího se ještě najde ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
McDrapi Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Pěkná :) , koukám H to jsem skoro sousedi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Vítej mezi náma, jinak octa je moc pěkná (felicia taktéž) :) a vidím dobře, že máš na autě paket na špatný cesty? No přeju ti ať ti slouží co nejdéle bez poruch ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 McDrapi: díky, a odkuď jsi ty? Konny: taky děkuju, paket pro špatné cesty? mám 4x4 tak nevím jestli tam je.. jak si to poznal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 mas plech pod motorem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 mas plech pod motorem ? ne nemam, ale nějakej dekl bych tam bral... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Konny: taky děkuju, paket pro špatné cesty? mám 4x4 tak nevím jestli tam je.. jak si to poznal? připadne mi, že ji máš výš než běžně octy bývají, možná je to ale tím, že máš 4x4 (ty jsou myslím vyšší než běžné octy) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 taky ho nemam ;) ale paket pro spatny cesty by ho asi mel mit. Taky mam okticku ze svycarska. Kdepak jsi auto kupoval, koukam ze mas na spz swisscars ? připadne mi, že ji máš výš než běžně octy bývají, možná je to ale tím, že máš 4x4 (ty jsou myslím vyšší než běžné octy) :) jj to je tim ze je to 4x4. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Konny: jj 4x4 jsou vyšší Stifmeyster: přesně tam jsem kupoval :) myslím že jsem měl na auto štěstí, slyšel jsem o jinejch lidech co tam koupili špatně, ale my jsme jí celou prolezli, napíchli atd. a vše v pořádku, pán z bazaru mi přišel v pohodě, nakonec mi udělal pojistku na 1.8 za 2300 ročně i s připojištěním proti zvěři ;) takže jsem maximálně spokojen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Víítám Tě tady! Jooo, moc pěkný kočár!!!! :) ;) :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Víítám Tě tady!Jooo, moc pěkný kočár!!!! :) ;) :lol: díky, ty jí máš taky pěknou, líbí se mi to denní svícení jak je umístěný, taky ho asi dobudoucna pořídím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Dííky! Jo, pořiď si ho, já si to nemůžu vynachválit! :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Taky Te pane vitam a at slouzi :) vypada velice zachovale ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Srpen 10, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 (upraveno) taky te tady vytam,paradni octa a at vydrzi co nejdil v tom nejlepsim stavu :-)muzu mit jeste dotaz?odkudpak si? :-) Upraveno Srpen 10, 2011 uživatelem jackie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 MiR: děkuji, zatím slouží bez problémů ;) Jackie: taky díky, mám v plánu jí jen a jen vylepšovat :) , jsem z HK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 10, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 Pěkná pěkná tak ať slouží tak jak má minimálně těch 7 let jako ta tvá felda :D a navíc ti přeju mnoho štěstí s úpravama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Srpen 10, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 MiR: děkuji, zatím slouží bez problémů :D Jackie: taky díky, mám v plánu jí jen a jen vylepšovat , jsem z HK to je hlavni :-)tak to sme skoro sousedi:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 10, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 to je kobYla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 to je kobYla ;) no kolikrát si říkám že se 17" by to chtělo asi dolů pomocí pružin, ale zas se mi líbí jak je to teď pohodlný a projedu všude, jestli si teda myslel kobylou to že je to vysoký :) Sterny: díky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 13, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 hele taky černá jako uhel, jen nemám kombíka... musím říct, že jsi dobře vybral, barva,motor - fajne :o koukám, že jsi od HK, to mám co by kamenem dohodil (a zbytek došel ) to by jsme mohli udělat nějakou regionální slezinu v HK třeba ve futuru, koukal jsem jackie od RK, tak by jsme aspoň mohli hodit řeč o zkušenostech s octávkama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Srpen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 hele taky černá jako uhel, jen nemám kombíka... musím říct, že jsi dobře vybral, barva,motor - fajne :o koukám, že jsi od HK, to mám co by kamenem dohodil (a zbytek došel ) to by jsme mohli udělat nějakou regionální slezinu v HK třeba ve futuru, koukal jsem jackie od RK, tak by jsme aspoň mohli hodit řeč o zkušenostech s octávkama no to by bylo fajn, tak něco musíme domluvit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 13, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 Jjo, určitě, ale na víkend, já celý týden pendluju po ČR s polystyrenem, takže se vracím dom až v pátek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Srpen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 Jjo, určitě, ale na víkend, já celý týden pendluju po ČR s polystyrenem, takže se vracím dom až v pátek... no víkend by mě nevadil, a je tu ještě někdo z okolí? tady v tématu to asi neuvidí všichni aby přijeli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 13, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 no víkend by mě nevadil, a je tu ještě někdo z okolí? tady v tématu to asi neuvidí všichni aby přijeli já si myslím, že by se tu našli další, juknu do srazů, kdyžtak něco vymyslíme s regionálním tématem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Srpen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 já si myslím, že by se tu našli další, juknu do srazů, kdyžtak něco vymyslíme s regionálním tématem ok to je dobrý nápad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondra Odesláno Srpen 13, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 hezká a i Felda byla super! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 hezká a i Felda byla super! díky :o na feldu vzpomínám v dobrém užil jsem si sní opravdu hodně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Srpen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 dnes nastalo pár problémků, objendal jsem si tuto olejovou merku http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/06a1...je-octavia.html protože z tý originální se už drolí plast, a když jsem jí vyndal zijistil jsem že během asi 1000km ubyl olej 3/4 a že ta nová měrka je kratší o asi 4-5mm takže ukazuje špatně :D takže asi budu muset zajet pro originální... jinak na oleji je asi 6tis km najeto a ještě okolo 5tis byl stav furt stejný jako po nalití a teď už je na čtvrtině, párkrát jsem tomu teď dával no skoro do červenýho ale jen párkrát, přitom jsem po výměně oleje byl v německu najel 800km v kuse otáčky byly většinou přes 4tis a nic neubylo, tak doufám že se něco na mě nežene :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 tak po doplnění oleje už neubívá tak to vypadá že to vydrží do výměny... ale nastal problém, dnes když jsem jezdil po HK a zastavil tak jsem si všimnul velké louže pod autem, teklo to na pravé straně jako pod nohama spolujezdce tipnul jsem to na klímu tak jsem jí vypnul a pak už nikde netekla když jsem jezdil dal, já už jsem tam dřív slyšel divné zvuky jakoby z palubky na straně spolujezdce takže to tam asi někde teče, ale jak se tam dostat? to se musí sudnat palubka? prosím o nějaké rady zkušenosti, nebo případně dobrej servis.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 24, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 ta louže v místě spolujezdce je opravdu od klimatizace, když se podíváš ze spodu auta, tak někde u katalizátoru blíž ke spolujezdci je expanzní trubka (nebo něco takovýho, už si to moc nepamatuju) a ta se za provozu klimy namražuje a pak z ní odkapává voda, takže toto neřeš, je to zcela normální 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.