Přejít na obsah

header009

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    6 208
  • Registrace

  • Poslední návštěva

2 Sledující

Informace

  • Auto
    Octavia III

Návštěvy profilu

8 859 zobrazení profilu

header009's Achievements

411

Popularita

  1. Ono je asi netěsnost a netěsnost, předpokládám, že tomáš neparkuje na louce, tudíž by si na dlažbě či v garáži nějakých úkapků všiml. Pokud to jen rosí, neřešil bych, pokud kape, řešil bych..
  2. Ano, vložky se běžně přestavují podle klíče, sám jsem to řešil, kdy mi zloděj rozlomil vložku zámku za pomocí "speciálního" zlodějského klíče, vzhledem ke stáří auta jsem tenkrát nechtěl měnit kompletní sadu zámků, tak se vyměnil jen ten v řidičových dveřích, který se přeskládal na můj stávající klíč..
  3. Jak ti psal kolega v druhém tématu, zámek se dá jednak zaslepit, pak máš problém když se ti vybije baterka, případně se dá zámek vyměnit, kdy se dá nová vložka poskládat podle stávajícího klíče, řešil jsem to v minulosti taky..
  4. Co by to bylo, obyčejný držák na navigaci, origo to není, jen dodělávka.
  5. trochu momentum to chtělo :D Nicméně brambory se do těch brázd spolehlivě vlezou, zemina podle všeho úrodná, vláčná a řádně hydratovaná. Sondu bych tedy označil za úspěšnou
  6. Nějaká alternativa neexistuje ?
  7. To ne 🙁. Jenom díky tapatalku jsem na fóru dlouhodobě aktivní, času je čím dál míň, a co si budeme povídat ale uživatelská přívětivost aplikace je prostě jinde než web, byť ty mobilní stránky se o hodně zlepšily..
  8. Postup byl dodržen správný, jakožto aktivace servisní polohy přes diag a následné seřízení? Nivelace chodí jak má ?
  9. Taky mi to tak nějak haluzí, v PC jsem teď upravoval příspěvek a je to takový všeljaký, při jednom refreshi stránky tam ta úprava je a při druhém zase ne.. TT mám
  10. Škoda škoda, verdikt rozhodčího hodně konzervativní, rozjetý to měl Jirka dobře si myslím. Alex zase předvedl prvotřídní koncentraci a ten jeho klid [emoji106]
  11. Taky mám budík, nesázel jsem, sice mu to přeju ale myslím, že to bude hodně těžký.
  12. Pokud to je stejné jako u 2,0TSi, tak není možné kapalinu řádně v domácích podmínkách vyměnit. Ano G13 je sra*ka a s výměnou bych neotálel, vím o čem mluvím, řešil jsem následky..
  13. A ty si jako myslíš, že ten stabilizátor je tam jako kurvítko navíc a s jeho demontáží, že si tomu pomohl a auto se chová lépe? Jako vážně? Od toho jsou mechanici a servisáci, hrát si můžeš s legem, protože tomuhle evidentně nevládneš..
×
×
  • Vytvořit...