Přejít na obsah

Rez předních dvěří u řidiče


joe4090

Doporučené příspěvky

už jsem tu s tím jednou otravoval....takže nemám se dát? mám požadovat novou kapotu? víte on se minule cukal s tou kapotou, že to není v jeho kompetenci a MB rozhodla, ze je to od kamínku...já se s ním hádal, že to není možné vzhledem k umístění, ovšem vypadalo to beznadějně a vzpomněl jsem si, že nenafotil ešte jednu vadu a to odlupujcí se lak...technik tedy vše znova nafotil a dnes zavolal s tím abych nepočítal s výměnou ale jen přelakováním. Existuje něco, co bych mu mohl předložít? nějaký jejich reklamační řád?

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

No jakmile tam máš rez tak se jí nezbavíš jelikož koroze je chmický proces který nejde zastavit ,ale jen spomalit takže bych začal tím aby mi na tu opravovanou část daly stejnou záruku jako na nový plech

Odkaz ke komentáři

Jestli máš korozi na stejným místě jako já, viz fotky v začátku vlákna, tak se hádej. Protože na to je z Bolky přípis, je to výměnný díl, a korozi nezastavíš, tím že jí přelakuješ. A pokud se nedomluvíš, tak jinej servis.

Proč v jiných servisech to samé řeší bez problémů, ke spokojenosti zákazníků a jinde s tím dělaj drahoty?

Upraveno uživatelem Holy
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapomeň musíš mít řádně vyplněnou servisní knížku jinak se nečapeš prostě to má škodofka takhle ošetřený (vych..) holt to tak je to chtějov : ty gumy jsou naprosto totožné jen je změna v materialu aspoň takhle mi to bylo vysvětleno

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

ale oni nic nekuchaj....kapotu vymění, jen mřížka zůstane tvoje. Gumy jsou na plastových "cuplících", takže jen vycvykaj starý a nacvakaj nový. Prahy obrousí, ošetří, přestříkaj a přechody pěkně rozlejou, že to nepoznáš.

Ta tužka je o ničem, bude to pod ní reznout dál.

Upraveno uživatelem Holy
Odkaz ke komentáři

jj dneska jsem to řešil s garnym a zítra se chystám na jarov tak uvidím co mi řeknou. Buď mě pošlou do prdele že nemám servisku vyplněnou autorizovaným servisem a koupim si to těsnění a přehodím si to sám :D nebo mi to vezmou ale budu chtít taky jenom výměnu těsnění bez lakování... mě to nikde nerezne zatím, jenom je ten lak místama trochu sedřenej tak to chci co nejdřív pořešit protože jak ty gumy teď namrzaj tak to asi škodí víc než v létě :D

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Přesně tak...přesná definice je 30.000km, nebo dva roky, podle toho co nastane dříve. I když jsem měl na svojí fabce 1.2HTP taky proměnnej, poslal mě nejdýl po 28.500 a to sem se k ní choval převelice slušně. Takže přestřel v tomhle případě nehrozí. Mě osobně v servisu řekli, že +1000 km se neřeší.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Čau chlapi,dneska sem objevil hroznou věc:otevřel sem zadní dveře za řidičem a na prahu rez!!!Já do zádu moc nechodím,tak nevím jak dlouho to tam už kvete,ale je to děs.Píšete tu,že se to dá dát na garanci karoserie,ale já už nepost-680-1300134488_thumb.jpgmám obouchanou servisku.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak na geometrii nezjistí vůli v čepech nebo tyčkách řízení...  Možná by bylo lepší zajet do jiného servisu, kde ví co dělají. Odhalit vůle v řízení a celkově na částech nápravy by měl být základ! 
    • To mne bohužel nenapadlo.. tipoval sem to na ty čepy jelikož sem to auto nedávno kupoval. Také je mi divné že mechanik na geometrii nic špatného nezjistil, řekl jen že geometrie je ok já sedl do auta a žádná změna..krom té geometrie sem mu předem zmiňoval i tu vůli řízení.. 
    • Ahoj, často je i vůle v tyčkách řízení, tak je dobré měnit s čepy i tyčky. To by měl ale dobrý mechanik zjistit ještě před opravou! 
×
×
  • Vytvořit...