Radas Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 (upraveno) Zdar kluci,včera mi přestali svítit budíky a veškeré osvětlení interiéru.Pravděpodobná příčina by mohl být přepínač světel s regulací,jen je otázka jestli lze opravit?pokoušel jsem se ho rozebrat a prostříkat kontoxem,ale při namontování nejde ani tak. Upraveno Říjen 19, 2014 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 Poistku si pozeral??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 Prohlížel jsem chytrou knížku a nikde není o pojistce co se týče budíku a ovladačů zmínka,jen přihrádka atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 Vymen poistku cislo 11. Ta je na budiky. Je to mala 5A poistka. Skontroluj aj poistky na pozicii 3,4, tiez 5A. ^_^ Prohlížel jsem chytrou knížku a nikde není o pojistce co se týče budíku a ovladačů zmínka,jen přihrádka atd. Tak este raz si precitaj tu knizku: Poistka cislo 11 alebo 15 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 Pojístky jsou OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 Ako si zistil ze poistky su O.K. Nestaci sa len pozriet na poistku. Vymen tie poistky za druhe. Viac krat sa mi uz stalo ze poistky boli zle prepalene nebolo to vidiet. Ked su poistky na 100% dobre tak je vadny prepinac. Da sa to opravit. Prihnut kontakty. Ale najlepsie je dat druhy vypinac. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 Pojistky měřený pípákem 3,4,11 a 15.Přestalo to fungovat když jsem zapojil ledky pro osvětlení fofr klacku,napětí jsem bral ze zapalovače,ale dle mě to nemá vliv,asi nějaká náhoda.Pokoušel jsem to i odpojit,ale výsledek negativní,jedině testnout nějaký přepínač z jiného auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2014 (upraveno) Dnes testován přepínač z jiného vozu stejného původu i vyr.čísla a můj je v pořádkuTeď fakt již nevím kde bychl mohl hledat závadu Upraveno Říjen 22, 2014 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2014 Takže problém s podsvícením vyřešen. Hledal jsem příčinu v místech kde jsem naposled zasahoval do elektřiny a to podsvícení fofrklacku. Ten jsem připojoval na napětí zapalovače kde je i jeden drát, který slouží na podsvícení, zde mám připojenou ledku, která se dostala do zkratu, odzkratováno a vše jako dříve 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Listopad 4, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 Trochu se sem přimotám, všimnul jsem si při rutijní obchůzce před zimou že mi nesvítí žárovka v kaslíku. Nevíte čím by toh mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Listopad 5, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2014 (upraveno) Já měl stejný problém taky mi nesvitili budiky to pak byla prdel jezdit večer :D ale vyměnil jsem ten vypínač a všechno zase funguje Upraveno Listopad 5, 2014 uživatelem jardap007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 5, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2014 Trochu se sem přimotám, všimnul jsem si při rutijní obchůzce před zimou že mi nesvítí žárovka v kaslíku. Nevíte čím by toh mohlo být? VYMEN ziarovku v kastliku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Listopad 5, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2014 Žárovka je ok, nebo asi... Při zapnutí světel je tam mizivý napětí,... mno, uvidíme... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 6, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 V kastlíku spolujezdce? Mrkni na ten mechanismus spínání - integrováno se žárovkou v tom světýlku, tam bývá taky někdy problém s kontakty, takže žárovka buď nesvítí vůbec, nebo naopak se nezhasne při zavření přihrádky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Listopad 6, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 Mhm, děkuji, uvidíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubo Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Zdravím, mám taký problém že mi na predface Octavke odyšiel vypinač svetiel, nejdu tlmene, je to nastopro vypinač lebo s druhym to funguje. Lenže ja mam regulaciu podsvietenia pristrojovky na ten gombik a novšie modely maju koliesko. Zohnal som novy vypinač z faceliftu bez toho čudlika, svieti všetko okrem pristrojovky. Da sa osvetlenie pristrojovky prepojiť aby sa pristrojovka rozosvietila spolu s obrisovkami? Ak áno ktoré káble prepojiť? Ďakujem borcom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubo Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Takže už som to poriešil, našiel som na nete návod a prepojil som piny 2 a 17, je to funkčné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 Mohl by jsi mi poslat odkaz na ten návod. Potřeboval by jsem to přepinovat přesně jako ty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubo Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 Nemam návod ako taký, na nete som si kdesi zistil že je potrebne prepojiť piny 2 a 17, takže som vytiahol prepinac von, vytiahol z neho konektor a na konektore su označene piny čislami. Tak som zobral asi 7cm drot, jeden koniec strcil zozadu odkial idu kable do pinu č.2 a druhy koniec drotu do pinu č.17. Teraz to funguje tak, že keď strčim kľuč do zapaľovania a pretočim o jednu polohu tak sa rozsvieti pristrojovka bez ohľadu nato či mam alebo nemam zapnute svetla. Original vypinač s tym knoflikom stoji u nas 55 euro, druhovyroba nieje, face vypinač bez knofliku v druhovyrobe u nas 14,60 euro (verzia s hmlovkami) Takže nieje to take konfortne pretože sa neda nastaviť jas pristrojov (ostane to na max) ale je to inak plne funkčne a rozdiel v cene je asi 40 euro. Na brzdach by som nešetril, ale dať taku sumu za vypinač svetiel do 16 ročneho auta som nevidel ako rozumne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prekvapen Odesláno Duben 29, 2020 Sdílet Odesláno Duben 29, 2020 Ahoj, dnes jsem řešil stejný problém. Vyřešil jsem to koupí levnějšího přepínače, oba dva jsem rozebral a složil si tak jeden, vnitřek přepínačů je stejný - zde jsem využil levnější (nevypálený přepínač), zbytek dílů jsem užil ze starého s regulací. Výhodou je že mě funguj regulace podsvětlení a nemusí se nic pájet v kabeláži (propojování pinů). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.