Radimisko Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Ještě jednou všechny zdravím... Mám ještě jeden problém a to jsou odstřikovače světel... Byly už namontováné na autě když jsem ho koupil ale myslel jsem že je to jenom imitace ale jak jsem včera zjistil tak k nim vedou hacičky... Měl jsem dojem že by měli jít zároveň s odstřikovačemi oken ale nejdou... Zjistil jsem že jsou napojené na vlastní čerpadlo ale nenašel jsem nic čím by se mohlo spustit... Prosím o radu... (popř. nahraju fotky) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 (upraveno) po 3 nebo 5tým ostřiku skla by ti měli ostříknout světla Upraveno Leden 31, 2011 uživatelem Jim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radimisko Odesláno Leden 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 OK zkusím to... Díky za radu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Alebo po ostreku skla dlhsom ako tusim 3 sekundy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radimisko Odesláno Leden 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Vyzkouším a potom napíšu jak to dopadlo... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 nemáš z nich vydělanou pojistku? - zkontroluj, kdyby nefungovalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radimisko Odesláno Únor 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Ne pojistka je dobrá... O ostřikovače světel fungují tehdy, když se podrží ostřik okna po dobu 3 sekund, jak tady psal koleda. To ale nebylo jediné, co jsem s nimi musel udělat. Musel jsem sundat celý přední nárazník a znovu všechno pozapojovat. Jeden přívod k ostřiku byl dokonce zlomený a hadička k němu zacpaná klackem . Stačilo akorát sehnat kousek tenčí hadičky a udělat z "kolínko" a přilepit lepidlem... A voalá ostřiky světel fungují... Všem děkuji za rady... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Mám dotaz...budu měnit nárazník a ten má ostřikovače světel. myslíte, že bych to mohl zapojit na ostřik oken jenom odbočkou. Utáhne to motorek v pohodě? Vím, že bude větší spotřeba kapaliny, ale to neva... Na originálu je myslím motorek zvlášt ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 no nevím, jestli nebude slabý tlak.. a ty v autě emáš ostřiky vůbec jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Mám dotaz...budu měnit nárazník a ten má ostřikovače světel. myslíte, že bych to mohl zapojit na ostřik oken jenom odbočkou. Utáhne to motorek v pohodě? Vím, že bude větší spotřeba kapaliny, ale to neva...Na originálu je myslím motorek zvlášt ne... Tak to by nefungovalo, jestli by to vůbec přes trysky něco protlačilo. Normálně to má samostatné čerpadlem i s relátkem ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 No právě tam ostřiky nemám.....taky sem přemýšlel, jestli by to utáhlo. nebo pak sehnat motorek a zapojit zvlášt, ale zase nevím, jestli by šel namontovat do mé nádobky aby měl kde brat vodu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 tak kup origo 5l.. máš tam vývody na 2 čerpadla, nebudeš muset běhat stále k auto a doplňovat po 3 litrech. Ono vážně ostřiky žerou hodne kapaliny, člověku se to zdá až neuvěřitelný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 já to dodělával na toledo, protože jsem přišel že páčka je stejná jako na leonovi(tedy umí stříkat k sobě i od sebe) sehnal motorek se 2ma vývody a nátahl to dopředu, ostřiky z feldy do rohu světel a je vyřešené, ale 5l jsem sháněl hned, fakt to žere jak najatý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 no to sice ano, ale někdo má zadní polohu (stejně jako já) ostřik skla 5. dveří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 No uvidím, jak se do toho pustím, tak to asi vyzkouším a podle toho to udělám...nebo je nechám jen tak ty ostřiky nezapojený a bude po ptákách zatím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 taky to mám zatím na prasáka! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sprite Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Jen ještě doplním, zřejmě je to samozřejmost ale přeci jen, stříkají jen se zapnutými světly. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fly Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 Caute vsichni, prosim o radu: chci si dodelat ostriky svetel, ale zasekl jsem se u zamerovani mista na narazniku, kde vyvrtat diru pro trysku. Kdysi jsem nekde na netu videl sablonu nebo nakres, ale uz nevim kde.. Dik za rady nebo nakopnuti spravnym smerem.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 ahoj pane, mrkni na skodaoctavia.cz návody O1 a exterier.... ke konci by měla být, snad módi adresu nesmažou dřív, než k tobě dorazí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rejd Odesláno Duben 29, 2011 Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 by mě zajímalo k čemu ty ostřiky tam vůbec sou..proč musí být u xenonu?.. ale co to pomože když to sem tam trochu ostříkne..nejde mě to do hlavy.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Duben 29, 2011 Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 :lool: Kvůli tomu, že jakákoliv nečistota ten xenonový paprsek láme. A často do strany protijedoucího :) Prostě takový je zákon. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rejd Odesláno Duben 29, 2011 Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 mě teda řekni jak to ten crcůlek vody co tam stříkne ,očistí od much třeba nebo nejakého bahna ... to sů zákony..:lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 29, 2011 Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 Od toho tam ten ostrikovac zase neni, pokud tam mas bahno, zastav na benzince. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Duben 29, 2011 Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 No ono to stříká dost pod tlakem, tak ta očista nějaká je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Květen 9, 2011 Sdílet Odesláno Květen 9, 2011 viete mi prosim niekto poradit s ostrekovacmi svetiel? mam ich na aute namontovane, ale nefunguju. Dnes som pozeral detailnejsie nadobku (5,5L) a je tam iba jeden motorcek. Je to spravne? ma byt jeden motorcek pre ostrekovace svetiel aj čelneho skla? este otazocka, ake cislo relatka by malo byt v releboxe na ostrekovace svetiel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pistelacek Odesláno Květen 10, 2011 Sdílet Odesláno Květen 10, 2011 viete mi prosim niekto poradit s ostrekovacmi svetiel? mam ich na aute namontovane, ale nefunguju. Dnes som pozeral detailnejsie nadobku (5,5L) a je tam iba jeden motorcek. Je to spravne? ma byt jeden motorcek pre ostrekovace svetiel aj čelneho skla? este otazocka, ake cislo relatka by malo byt v releboxe na ostrekovace svetiel? relé tam má být 389 - je pro ostřkovače vpředu,vzadu a světel. Co se týče mmotůrku tak nejsem si jistej,ale musí tam být nejspíš 2... 1. pro skla a 2. pro světla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pistelacek Odesláno Červen 27, 2011 Sdílet Odesláno Červen 27, 2011 Měl bych dotaz zda by šlo přepojit ostřikovač předních světel u nádržky,aby když budu ostřikovat přední sklo a zároveň to stříkalo na světla... Jde propojit elektrika mezi motůrky aniž by odcházela pojistka,nebo relátko? nechce se mi kupovat drahý relátko ( mělo by být relé č 389 - stojí kolem 1300 Kč, takle by stačilo koupit relé 377 - stojí cca 250-300 Kč ) Zkoušel někdy někdo toto přepojit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mmm92 Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Zdrvim nevie niekto ci je na predface narazniku z vnutornej strany naznacene kde sa maju vyvrtat otvory ked by som chcel ostrekovače dorobit ? Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Co som cital tu a na "starom" fore, tak ziadne naznacenie tam nemas, podla niekoho, kto ich ma si nakresli sablonu na papier. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mmm92 Odesláno Květen 17, 2012 Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 Praveze nikoho kto ich ma n predface nepoznam :) keby niekto mal sablonu na predface naraznik a vedel by mi ju poskytnut bol by som len rad :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.