Přejít na obsah

FROGGY by jajiN

Doporučené příspěvky

Největší ironii osudu je to, že v autě je úplně nové rádio, měsíc starý herní noťas za celkem balík a peněženka s větší hotovosti. Jediná věc co se ztratila, byla zimní bunda :rolleyes:

Sice stála asi dvojku, ale kdyby mě o ní požádal . . . stejně už jsem ji nechtěl . . .

Odkaz ke komentáři

Pan zloděj je asi sympaťák, protože si vybral ten malý trojúhelníček. Noťas atd by tou dirkou asi neprotáhl...

Každopádně je to hnus... U našich garáží zase chlapci pobrali vešekeré elektrické kabely, takže je celá kolonoe bez proudu. Oprava bude mastná, páč brali všechno... A oni dostanou 50kč na krabku cíg...

Trychtýřem nasypat do análu mravence! :)

Odkaz ke komentáři

Výhoda je že je to octa, nevím jak ostatní ale už ve třech případech jsem si všimnul, že jakmile zamkneš auto a chceš ho zevnitř otevřít tak nemáš šanci ať taháš jak taháš neotevřeš ho. Takže on se možná snažil otevřít dveře. Z toho plyne že vzal to co měl nejblíž k tomu oknu a velký nepleskal asi že se bál alarmu. Schválně to zkus někdy. Mně to funguje tak. Můj názor jinak je to velká škoda :(

Odkaz ke komentáři

Jojo na to jsem taky myslel :) Ale pochybuju, že to někdo chtěl přímo vykrást komplet. V úvahu připadají jen dvě možnosti, někdo kdo prostě neunesl RSko na parkovišti kolejí (což nechápu, když jeden týpek tu má nového lexuse :D ) a za druhé, ta víc pravděpodobná, že to byl nějaký houmles, kterému prostě byla zima a doufal, že po kapsách v bundě budou nějake cennosti, nebo peníze (ještě, že v sobotu se prala, tak tam nic nebylo :D )

Jinak už je to opraveno, v pátek jedu do Tinteku to zatonovat a do AMS autosklo vyměnit čelní sklo :)

Odkaz ke komentáři

Právě, ono Ti každý řekne, že máš jen obyčejnou okťu . . . ale to prostě tady na foru pro nikoho snad neplatí. Každá je jiná, každá je svá a hlavně na každé je děláno a staráno s laskou a péči. O to víc to pak zamrzí i takové pitomé malé zadní okynko no.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...