Mr.Freezer Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 nazdar chlapy.. dotera som si myslel ze sa mi nezohrieva motor, no dneska som si to prelustroval cez vag a teplota je OK ale teplomer na pristrojovke sa ani nepohne... co s tym?? je to to iste ako na starsich octach?? da sa to opravit, alebo treba nove budiky komplet?? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 na 99% mas vadny snimac teploty, je dvojokruhovy, vymen a uvidis... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Září 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2011 snimac je novy... a vo vagu mi ukazuje teplotu aj ked davam merane hodnoty motora aj pristrojovky.. takze do pristrojovky informacia ide... aj climatronic ukazuje spravnu teplotu, ked ho hodim do diagnostickeho rezimu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Září 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2011 halooo.. no nevie nikto poradit... a este jedna vec.. cez vag som skusal kontrolu akcnych clenov pristrojovky a neslo to.. ze operacia nedostupna... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Září 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2011 tak teraz som bol s bookom v aute znova.. akcne cleny funguju.. vsetky budiky pekne isli... auto teplotu drzi.. ale teplomer stale neukazuje... ale ked dam merane hodnoty pristrojovky tak teplotu ukazuje?? je mozne ze to cidlo ma ten druhy obvod len na budik teplomeru a ten prvy vie aj hodnotu?? diki 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aero Odesláno Září 25, 2011 Sdílet Odesláno Září 25, 2011 a zkusil si zkontrolovat dráty? Mě to dělá že mi to někdy ukazuje a někdy ne protože mám někde kouslý dráty nebo čidlo..nemám na to čas..co ti píše vag? nepíše ti chybu čidla teploty oleje nebo vody? Sporadicka..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xmarty Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 Ahoj, vyřešil jste to někdo? Přítelkyně auto to ukáže taky jen občas. Je blbý nevidět, jak je to ohřátý... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Červenec 24, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2012 zdravim. ja mam stejnej problem.obcas ukazuji.poradi nekdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Červenec 24, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2012 ... obcas ukazuji. ... Myšleno tak, že spadávají? Teplotu ukáže pak spadne a neukazuje? Pokud ano - vadný snímač teploty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kodyijak Odesláno Září 12, 2012 Sdílet Odesláno Září 12, 2012 zdravim. ja mam stejnej problem.obcas ukazuji.poradi nekdo? vyřešil někdo tento problém? Čidlo nové, termostat nový. Někdy mi to teplotu ukazuje a někdy ne.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vichv Odesláno Srpen 30, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2014 Ahojky, mě teploměr teplotu zobrazí, auto drcne a pomalu teploměr sleze na nulu a potom pomalu leze nahoru, termostat jsem vyměnil. O1 1,8 92kW Díky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Simik79 Odesláno Září 16, 2014 Sdílet Odesláno Září 16, 2014 ahoj, tak se s vama taky podelim. Okta 2003, tdi 66kw. Teplomer na palubovce vylezl max na 70 a pak sup dolu a uz se packa nezvedla,treba 100 kilaku. Rikam jasny to bude cidlo, kdyz jsem prijel pro nove tak se me prodavac ptal jaky konektor, jsou dva druhy... takj sem to sel vycvaknout abych se podival , konektor vratim zpet, koupim nove,sednu a sup...teplota na 90 .. hmm asi to bylo spatne nacvaknuty, jak tak sedim nevericne kroutim hlavou najednou rucicka zacala pomalinku padat dolu az pod 50 no nic,vymenime ho, rano jsem tam nakopl nove projel ohral a nic :( tchan me poradil at vezmu to stare cidlo dam ho do auta navolno a nahreju ho zapalovacem, udelal jsem to a sup teplota vyskocila na 110 baj voko tudiz bidikem to nebude...absolutne nechapu co se deje,zapalovac cidlo ohreje voda ne? Auto topi, tak si myslim ze termostatem to byt nemuze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Září 16, 2014 Sdílet Odesláno Září 16, 2014 Clovece to bude tim termostatem vypadato ze se ti pridira a nebeha jak ma kdyz zustane otevreny tak se ti neohreje a kdyz zavreny tak se to prehriva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
denismen Odesláno Září 17, 2014 Sdílet Odesláno Září 17, 2014 zdravim mam stejnej problem jen mi to dela u vsech budiku jak teploty,paliva,otacek,rychlosti.obcas nabehnou vydrzi chvili pak spadnou a porad tak dokola.Je mozne ze se mi dostala nekde voda k dratum?muzete mi poradit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Září 17, 2014 Sdílet Odesláno Září 17, 2014 Je potřeba proletovat plošný spoj v budíkách, časem tam vznikají studené spoje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
denismen Odesláno Září 18, 2014 Sdílet Odesláno Září 18, 2014 dekuji za radu a jeste jednu vec kde nebo jak vytahnu budiky z palubni desky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Simik79 Odesláno Září 19, 2014 Sdílet Odesláno Září 19, 2014 dekuji za radu a jeste jednu vec kde nebo jak vytahnu budiky z palubni desky? mno osobne bych ti spis doporucil nechat si to nekde udelat,kluku co to delaji je dost. Osobne jsem si to taky nechaval delat, ono se to necha lechce propajet,ale taky to muze skoncit spatne,to uz zalezi na tobe, Clovece to bude tim termostatem vypadato ze se ti pridira a nebeha jak ma kdyz zustane otevreny tak se ti neohreje a kdyz zavreny tak se to prehriva jsou jen dve variant, bud termostat, nebo studenak na teplote vody, jen je me divny, ze tenhle neduh zdedil I facelift, a btw myslis ze I po 100 kilakach by se voda neohrala nad 50 stupnu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Září 19, 2014 Sdílet Odesláno Září 19, 2014 ahoj, tak se s vama taky podelim. Okta 2003, tdi 66kw. Teplomer na palubovce vylezl max na 70 a pak sup dolu a uz se packa nezvedla,treba 100 kilaku. Rikam jasny to bude cidlo, kdyz jsem prijel pro nove tak se me prodavac ptal jaky konektor, jsou dva druhy... takj sem to sel vycvaknout abych se podival , konektor vratim zpet, koupim nove,sednu a sup...teplota na 90 .. hmm asi to bylo spatne nacvaknuty, jak tak sedim nevericne kroutim hlavou najednou rucicka zacala pomalinku padat dolu az pod 50 no nic,vymenime ho, rano jsem tam nakopl nove projel ohral a nic :( tchan me poradil at vezmu to stare cidlo dam ho do auta navolno a nahreju ho zapalovacem, udelal jsem to a sup teplota vyskocila na 110 baj voko tudiz bidikem to nebude...absolutne nechapu co se deje,zapalovac cidlo ohreje voda ne? Auto topi, tak si myslim ze termostatem to byt nemuze. Mas vadny termostat. Sprav jednoduchy test. Zakri cely chladic kartonom a chod sa povozit autom!!!! Teplota na budikoch musi mat 90 stupnov. A hned mas 100% istotu ze mas zly termostat. B) B) B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Simik79 Odesláno Září 19, 2014 Sdílet Odesláno Září 19, 2014 Mas vadny termostat. Sprav jednoduchy test. Zakri cely chladic kartonom a chod sa povozit autom!!!! Teplota na budikoch musi mat 90 stupnov. A hned mas 100% istotu ze mas zly termostat. B) B) B) no jo, ale kdy me nefunguje ukazatel teploty vody? abych to jeste nekde neuvaril :( no sahara by mela zasahnout,,,ale,ale.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Září 19, 2014 Sdílet Odesláno Září 19, 2014 ahoj, tak se s vama taky podelim. Okta 2003, tdi 66kw. Teplomer na palubovce vylezl max na 70 a pak sup dolu a uz se packa nezvedla,treba 100 kilaku. Rikam jasny to bude cidlo, kdyz jsem prijel pro nove tak se me prodavac ptal jaky konektor, jsou dva druhy... takj sem to sel vycvaknout abych se podival , konektor vratim zpet, koupim nove,sednu a sup...teplota na 90 .. hmm asi to bylo spatne nacvaknuty, jak tak sedim nevericne kroutim hlavou najednou rucicka zacala pomalinku padat dolu az pod 50 no nic,vymenime ho, rano jsem tam nakopl nove projel ohral a nic :( tchan me poradil at vezmu to stare cidlo dam ho do auta navolno a nahreju ho zapalovacem, udelal jsem to a sup teplota vyskocila na 110 baj voko tudiz bidikem to nebude...absolutne nechapu co se deje,zapalovac cidlo ohreje voda ne? Auto topi, tak si myslim ze termostatem to byt nemuze. Ale tu pises ze budik teploty vody mas O.K!!!! Teraz to neuvaris!!!! vonku uz nie su teploty30 +!!!! A este mas na chladici vrtulu ktora sluzi na schladenie vody!!!! Tim testom si otestujes 2v1 aj termostat aj spravnu funkciu ci zopina vrtula na chladici!!! :palec: P.S. Budiky sa daju otestovat cez vag kabel ci su dobre alebo zle!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Simik79 Odesláno Září 19, 2014 Sdílet Odesláno Září 19, 2014 Ale tu pises ze budik teploty vody mas O.K!!!! Teraz to neuvaris!!!! vonku uz nie su teploty30 +!!!! A este mas na chladici vrtulu ktora sluzi na schladenie vody!!!! Tim testom si otestujes 2v1 aj termostat aj spravnu funkciu ci zopina vrtula na chladici!!! :palec: P.S. Budiky sa daju otestovat cez vag kabel ci su dobre alebo zle!!! kdyz to schrnu, topeni topi , budik teploty vody neukazuje, kdyz yapnu klicek je videt ze se rucicka nepatrne hne,to je vse, teplotu uz neukazala tak 300 kilaku zadnou, ale zitra to udelam, pak napisu resume :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Září 19, 2014 Sdílet Odesláno Září 19, 2014 dekuji za radu a jeste jednu vec kde nebo jak vytahnu budiky z palubni desky? NAVOD JAK OPRAVIT PADAJUCE RUCICKY!!!! :P :rolleyes: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal55 Odesláno Září 19, 2014 Sdílet Odesláno Září 19, 2014 Zdravím. Trochu se přifařím k tématu. Z času na čas mi blbnou budíky teploty chl. kapaliny a paliva. Budík teploty- pokud se voda neohřeje na 90, kde drží stabilně, teplota kolísá od cca 30 až 60 Budík paliva - při stojícím vozidle a nastartovaném motoru kolísá ručička v rozmezí 1/4 až 3/4. Může to být způsobeno studenýmí spoji v budících? Diagnostika hlásí - snímač pro ukazatel teploty chladící kapaliny G2 30-10 přerušení n skrat na plus - sporadicky - když na to teď koukám, vypadá to na čidlo chl. kapaliny, ale co ta ručička paliva? Má to souvislost, nebo je to náhoda? Tyto chyby se nedějí současně. Děkuji všem za jakoukoli radu, která povede k vyřešení problému. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Září 19, 2014 Sdílet Odesláno Září 19, 2014 MICHAL55: Zaklad je napisat ake je to auto+ rok VYROBY!!!! Ked mas auto pred faceliftom tak to mas zle budiky!!! A mas aj zle cidlo teploty vody!!!! :palec: P.S. Opravoval som budiky aj po facelifte-zelene podsvietenie kde padali rucicky!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal55 Odesláno Září 19, 2014 Sdílet Odesláno Září 19, 2014 Na to jsem zapoměl, omlouvám se. rv 2000 pofl 2,0 AQY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Září 19, 2014 Sdílet Odesláno Září 19, 2014 MICHAL55: Vymen cidlo chladiacej kvapaliny!!!! Mas ho K.O. :palec: budik teploty bude uz O.K. budik paliva-studeny spoj v budikoch-treba preletovat.!!!! VIDEO NAVOD V CESTINE SOM DAL HORE!!! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
denismen Odesláno Září 20, 2014 Sdílet Odesláno Září 20, 2014 mno osobne bych ti spis doporucil nechat si to nekde udelat,kluku co to delaji je dost. Osobne jsem si to taky nechaval delat, ono se to necha lechce propajet,ale taky to muze skoncit spatne,to uz zalezi na tobe, jsou jen dve variant, bud termostat, nebo studenak na teplote vody, jen je me divny, ze tenhle neduh zdedil I facelift, a btw myslis ze I po 100 kilakach by se voda neohrala nad 50 stupnu? No vsak prave moc se mi do toho osobnenechce pac jak rikas muze to dopadnout blbe :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Září 20, 2014 Sdílet Odesláno Září 20, 2014 V Praze muzu pomoct s proletovanim budiku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasP. Odesláno Říjen 16, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2014 Ahoj.Měl bych otázečku Octavia 1.6 55kw už se zelenym podsvětlenim,budik ukazuje max do pulky dale nedoleze..Provozni teplota se pohybuje kousiček pod pulkou,jak mile je delši dobu přesně v pulce tak se sepne sahara...Jinak spotřeba topení vše v pořadku...tak jestly ma smysl to nějak řešit...Děkuji za poznatky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.