jar_da Odesláno Listopad 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 (upraveno) Daji new lamelu a old prevodovku??? to mi teda hlava nebere... Převodovku nechají tu co tam je, resp. tu novou co mi už dali minule, má najeto cca 1500 km, Jo Romane, k pláči, sere mě to neskutečně, ale co můžu dělat, tak nějak jsem to trochu i čekal, co můžu chtít od autorizáku, bohužel jsem to tam dát musel, auto je v záruce, navíc v kombinaci s řešením tý převodovky .... kdyby bylo po záruce, beru opravu rozpočtem a dělám to sám, to je tak, když nabouráš nový auto no .... Na druhou stranu vím, že si to nepřeberu už teď, je to VW, tak ať se smekají a budou lakovat do tý doby, než to bude ok, zpětné broušení budu chtít vidět, to auto stálo prachy, oprava taky ranec, tak to bude opraveno do stavu A+, navíc je to roční auto Upraveno Listopad 23, 2012 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Presne tak, pokud mas cim jezdit, tak jen at to opravi poradne. Sam vim jake to je, dneska se ojebava vsechno, mel jsem s tim starosti taky az az :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 k posrání, kdyby sme si to zavinili sami, tak držím hubu a krok, ale vždy kvůli nějakému blbcovi.... jak jsem ti říkal včera, když budeš mít auto do konce roku, tak to bude zázrak jim pěkně zajedeš 1,2 TSIčko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Jj, jezdit mám čím, mám od nich zadarmo půjčené auto, takže vlastně šetřím, protože jezdím jen za vlastní benzín , ale rád bych už svoje vybavené auto, navíc jsem si pořizoval Webasto kvůli zimě, která má příští týden přijít a nechci v autě zimu ...... Dnes audience u šéfika servisu, vše dají do pořádku, prý jsem viděl auto pouze po laku bez jeho konečného leštění a broušení (), prý na předání bude vše o.k., ráno dali komplet nový spojkový set a auto je teď zpět na lakovně a dopasovávání zbytků dílů, v pondělí nebo úterý bude k vyzvednutí na testování, máme dvě varianty, buď jim ho nechám (a budu jezdit pro změnu autem importera) a oni najedou tak cca 1000 km, aby se vidělo jestli je převodovka ok, anebo si ty kilometry najedu sám, s tím, že je pak nebudu buzerovat, že to neopravili - kdyby něco. Asi si ty km najedu raději sám. Zajímavé ale je, co jsem se dozvěděl od technika importu, moje převodovka resp. to rachtání není jen můj problém, prý teď současně řeší takových aut šest, u všech výměna převodovek, všichni jsme časově od sebe cca 14 dní, já jsem první, který jim to opět vrátil, protože se tím závada nevyřešila, je okolo toho docela hukot, proto tak rychlá výměna spojky u mě, aby se vědělo jestli to bude řešením, čekají, že když jsem to já opakovaně reklamoval, tak budou i další případy ..... Soudruzi z NDR si s tím prý nevědí rady, už zaznívají takové teorie, že by tam měla být asi dvouhmota .... no potěš koště, jestli budu každých 50.000 km měnit spojku, všechny případy jsou ve spojení s manuálem, u DSG zatím nic, docela pěkně jsme si pokecali na téma řetězů, rozvodů apod., ...... ty řetězy, jejich výrobce je vyrobil přesně podle specifikace požadovanou VW, včetně materiálové, takže není vina u výrobce, ale u vývojářů. Jinak důvody pro instalaci rozvodů řemenem, co se teď začali do benzínových motorů VW začaly dávat, je z větší části ekonomický než odstranění potíží s řetězy, vyjdou totiž levněji výrobně ..... jim pěkně zajedeš 1,2 TSIčko tak to zase jo, už mají najeto 3.000 km, mnou 2.500 , pomalu aby ho dali do prodeje ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 má najeto cca 1500 km,,,, tak moc to si delaji srandu... tak hlavne at to dobre dopadne a nepreber to dokud nebude LAK jak ma byt... prevodovku muzes casem znovu reklamovat ale lak ne.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Jardo, veškerá radost z auta už je asi v prd*li, co? No co říct, snad jen že s tebou soucítím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Listopad 24, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 Ten servis to je v hajzli ! Hlavne ze zoberu 100€ za lakovanie kazdeho dielu. :wallbash: ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Listopad 24, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 Taky jsem nechaval lakovat FRS tenkrat na 2x, debilove u Auto Brejla...ja to mel pulrocni... At to mas Jardo uz brzy ok a tech 1000 test km si urcite najezdi sam, ja bych to z ruky teda nedal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 (upraveno) Jardo, veškerá radost z auta už je asi v prd*li, co? No co říct, snad jen že s tebou soucítím. no já ti ani nevím, je to tak napůl, jednou je radost pryč a jednou se na něj už zase těším, přeci jen to jede líp, než současné půjčené, navíc mám pohodovou výbavu, která mi chybí, no uvidíme co bude dál .... každopádně mě už nakousnuly další věci na dovybavení Taky jsem nechaval lakovat FRS tenkrat na 2x, debilove u Auto Brejla...ja to mel pulrocni... At to mas Jardo uz brzy ok a tech 1000 test km si urcite najezdi sam, ja bych to z ruky teda nedal... jj, najedu si to sám, pokud s tím budou souhlasit, mají ze mě trochu lufta, protože jim tam v podstatě to auto můžu nechat, 3x a dost totiž už bylo a jsou si toho moc dobře vědomi, i tohle asi v pátek rozhodlo, že zůstane v mým autě nová převodovka, byl totiž pokus mi tam dát zpět tu moji původní, když to totiž převodovkou nebylo .... , je to neskutečná sranda kdo z koho, navíc moc dobře vědí o vráceném Turkovi Upraveno Listopad 24, 2012 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 25, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 Jardo Turek je prozatím v pohodě,drží ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 25, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 Mirecku aspon vis jaka G6 tornado te casem ceka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 25, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 Oli už věřím že je možné všechno :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 Jardo Turek je prozatím v pohodě,drží ;) to je dobře, však sleduju jak ho vylepšuješ a jsem nakonec rád, že padnul do takových ruk, v bazaru v AAA-čkách mě trochu mrzel, přeci jen .... Mirecku aspon vis jaka G6 tornado te casem ceka <;o)))) Oli už věřím že je možné všechno :D nee, G6 zůstane, zatím, uvidíme, podle mě to byl problém spojky od začátku, ale co mám dělat, když je to v záruce, tak to musejí řešit oni a ne já, každopádně na mou otázku, co bude dál, když bude rachtat opět? vyměníme motor, nic jiného už tam není , uvidíme, ono totiž vrátit auto není rovno vzít si za něj jiné - takhle to nefunguje, vždy tam je finanční ztráta, kterou zaplatíš .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Listopad 25, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 Teda těd jsem tady na foru dlouho nebyl a nestačím čumět Chudinka G6tka, Jardo držím palce at je zase pěkná jako dřív. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 jj Štěpáne, půl keramiky je v pr ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 25, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 co keramika ale new lak to by mne sralo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Listopad 25, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 tak nový lak na škodu není ale hlavně musí sedět odstín a to je často problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Listopad 25, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 tu cervenou verim, ze trefi dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 tak nový lak na škodu není ale hlavně musí sedět odstín a to je často problém. nejvíc mě sere, že přední kapota to přežila, bohužel jsem to zjistil až pozdě v servisu, po prohlídce, to by byl jediný díl o kterým jsem uvažoval, že ho nechám časem přestříkat, protože byla neskutečně pobitá od šutrů, nevím jak, ale přežila, ani škrábaneček , lak snad trefí, už to mají nacvičené ze zrcátka - první netrefili, druhé následně už ano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 25, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 Jardo, on Turek byl od tebe? Co myslíš tou keramikou? Jaká by byla ta ztráta za nový auto? Já bych asi spíš uvažoval o novém, protože by mně sralo, že to už není původní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 (upraveno) Keramika - keramický vosk od Štěpána Při vrácení auta ti napočítají amortizaci, kterou musíš zaplatit, pak ti dají to samé auto s tou samou výbavou nové, u Turka to bylo za cca 60.000 km tuším okolo 240.000,- Kč a pokud to máš na leasing, tak se ti zvýší o procenta leasingu. Ano, Turek byl vrácený pro opakovanou závadu prodejci, následně mu importer vyměnil celý motor a prodal ho dál a tak se dostal po šesti letech k Neználkovi. Upraveno Listopad 25, 2012 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 25, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 Hm, tak to vrácení se nevyplatí. A ten vosk vydrží nějak dlouho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 dva roky, ale musíš to umývat tak, aby jsi ten vosk nesundal (jako každý jiný), tedy příslušnou koncentrací šamponu, pokud stihneš zajebané auto pokaždé ostříkat, než zaschne, tak nebudeš mýt vůbec často, třeba na srazu v tom počasí ta cesta do Žamberka nebyla na autě ani vidět, tam to opršelo ... mokrá špína jde dolů v podstatě sama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Tak auto vyzvednuto, zatím budu jezdit, kvůli testu převodovky a spojky, na laku je pár věcí k řešení na kterých jsme domluveni, zítra uvidím na pořádném světle, odpoledne to vypadalo +- dobře, což je za tři , konečný účet 146.757,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Teda tak to je teda cenofka :o Snad uz bude auticko v poradku a nebudes mit s nim problemy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Keramika - keramický vosk od Štěpána Při vrácení auta ti napočítají amortizaci, kterou musíš zaplatit, pak ti dají to samé auto s tou samou výbavou nové, u Turka to bylo za cca 60.000 km tuším okolo 240.000,- Kč a pokud to máš na leasing, tak se ti zvýší o procenta leasingu. Ano, Turek byl vrácený pro opakovanou závadu prodejci, následně mu importer vyměnil celý motor a prodal ho dál a tak se dostal po šesti letech k Neználkovi. Keramika - keramický vosk od Štěpána Při vrácení auta ti napočítají amortizaci, kterou musíš zaplatit, pak ti dají to samé auto s tou samou výbavou nové, u Turka to bylo za cca 60.000 km tuším okolo 240.000,- Kč a pokud to máš na leasing, tak se ti zvýší o procenta leasingu. Ano, Turek byl vrácený pro opakovanou závadu prodejci, následně mu importer vyměnil celý motor a prodal ho dál a tak se dostal po šesti letech k Neználkovi. Jo přesně tak ,Turek je u mě a na toho Golfika čekat nebudu je to malé autičko Jardo doufám že jsi už smůlu vybral nadosmrti,a držím palce ať je vše v naprostém pořádku. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 To mně poser, za co skoro 150 tyček? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 asi tak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Fido: zasekla se Ti klávesnice ne? :lool: Je to síla,pánové.Neskutečny! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 To ja mel tehda opravu snad za 160tis, bylo to tak tak, aby to nebyla totalka. Je to sileny ty oficialni ceny. Jardo, tak at autko slouzi a vse opravene funguje spravne, hlavne bez nehod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.