Věrda Odesláno Říjen 27, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 dodělání vyhřívání čelního skla na OI ví někdo jak se to dá dodělat, v autorizovaném servisu mi řekli že to nejde ale vím jak to chodí, nějakej šikula se vždy najde. Tož poraďte......díkec ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Říjen 27, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 Největší problém bude najít vyhřívané čelní sklo, zapojení by problém byl opravdu ten nejmenší ... i kdyby samodomo ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 27, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 Nejde, ledaže by ten šikula uměl vyrábět skla s vyhříváním.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blizard Odesláno Říjen 28, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2011 Někde jsem to už četl, možná na forum.skodahome.cz. Psali tam, že snad je firma v ČR, která skla s elektrickým výhřevem dělá, ale jen ve větším počtu ks, cenu si nepamatuji, pokud tam vůbec byla uvedená. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 28, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2011 Raz bol na SH inzerat, chalanisko ponukal take sklo. Konzultoval som vtedy s nim, minimalny pocet objednanych kusov je 10, cena okolo 4tis. Kc/kus... Len uz zial nemam ten kontakt. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Říjen 28, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2011 Já tu diskuzi na skodahome našel, tam ty okna nabízel jeden típek s nikem Hanss, ale odkaz dát nomohu, ale když tam dáte do vyhedávače můj nick a slovo cena, tak vám to taky vypadne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 11, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2011 Ono 4 tis. neni zase takova palba. A pokud je kvalita "shodna" s origo treba na Supa, tak bych do toho sel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas_TDI Odesláno Leden 15, 2012 Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 Zdárec lidičky, dozvěděl jsem se, že pasuje na Passata B5 (a B5,5 což jsou roky výroby 2001+ , alespoň myslím) vyhřívané čelní sklo ze Superba .... ale nevím jestli by to pasovalo i na O1 face ... takže? (ani si nejsem jestli spíše O1=Golf nebo Passat, ale bude to asi jak v čem...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MistrBoss Odesláno Leden 31, 2015 Sdílet Odesláno Leden 31, 2015 Ahoj, zní to zajímavě, podařilo se to někomu zrealizovat? Budu měnit čelní sklo, tak bych to rád spojil i s touto fajn vychytávkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MistrBoss Odesláno Březen 14, 2017 Sdílet Odesláno Březen 14, 2017 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=34484 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.