Přejít na obsah

Nové znaky

Vasekk

Doporučené příspěvky

Dík za radu ohledně těch zenithů, vzadu doléhá krásně akorát jsem vyplnil tu díru pod původnim znakem oboustrankou a nalepil na vrch prozože jinak by byla ta styčná plocha malá a znak by nedržel kopíruje uplně přesně tvar vrat takže nikde neodstává zejtra to vyfotim dneska jsem to zapoměl ;)

Odkaz ke komentáři

hele asi takhle, mám dva znaky z rapida, do předu šel uplně přesně dozadu je o chlup větší než ta díra takže jsem jí vyplnil oboustrankou ;) tady dávám ty fotky toho zadku, dneska jsem to půl hodiny sledoval jestli to je nakřivo nebo jestli se mi to zdá, usoudil jsem že se mi to spíš zdá a tady na fotce to zas vypadá že to je nakřivo..... :(

post-2335-0-24492900-1350578479_thumb.jpg

post-2335-0-13629000-1350578492_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Znak na Rapida je len jeden (aspon take info mam z ETKY), som to tu uz pisal http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=10980&view=findpost&p=1285143 ;)

U nas zatial bez dostupnosti, s predbeznou cenou 13€/ks.

Da sa kupit napr. aj tu: http://obautodily.cz/eshop/skoda-rapid/skoda-rapid-zadni-znak-skoda-stribrny-original-id:6765.eshop

@header009: mas peknu prdelku :lool: ...vyzera, ze to trosku taha dolava, chcelo by to jemne natocit v smere hodinovych ruciciek...ci sa mi to zda? :D

Odkaz ke komentáři

asi nezdá ale jak řikám když auto stojí v garáži tak je znak na křivo když stojí kdekoliv jinde tak se to zdá ok je to psycho...... Jinak znak na rapida je stejnej vzadu i vpředu:) časem seženu ještě jeden a snad ho tam dám už rovně :) teď mě čekaj ještě do zenithů ale podle pokusů musej kola dolu z auta....

Upraveno uživatelem header009
Odkaz ke komentáři

Samolepící folie + tisk + UV lamino. Pak jsem vzal krytky od kol, upravil povrch, aby byl hladký, nalepil, ořízl, hranu samolepky zatřel zahraňovacím lepidlem. Ten tisk má stálobarevnost 2 - 3 roky, čiré lamino zabrání mechanickému oděru a má UV vrstvu... za ty prachy pohodička.. :-)

Ale zase nápad dobrej, když má člověk přístup k těm technologiím. Český ručičky si poraděj :rolleyes: ...

Odkaz ke komentáři

Tak dneska jsem taky nahodil nové znaky z rapida :)

Ještě mám středy do kol ale ty se mi do zenithů nějak nedaří nacpat, uvidim jestli to půjde až sundám kola

Do METANů šly taky ne úplěn lehce (ve srovnání s původními těžce), ale původní středy měly kovovou pružinu, nové jí, pokud jsem dobře koukal, nemají, takže budou asi na "fest", aby jen tak nevypadly.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...