Kyselinka Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Do Zenithov idu tazko, ale idu ;) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=96035 Ukaz este prdel, ako tam dolieha ten znak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Dík za radu ohledně těch zenithů, vzadu doléhá krásně akorát jsem vyplnil tu díru pod původnim znakem oboustrankou a nalepil na vrch prozože jinak by byla ta styčná plocha malá a znak by nedržel kopíruje uplně přesně tvar vrat takže nikde neodstává zejtra to vyfotim dneska jsem to zapoměl ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Este chalani dajte nejaky tip na tu obojstranku, ktorou to vyplnujete :) BTW, ked som daval tie znaky do Zenithov, tak som sa poriadne natrapil , ale potom tam drzia ako pribite B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Kyselinka: silikon. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 (upraveno) aspon to nikdo neukradne z tech zenithu, hele oboustranku jsem puzil nejakou od pattexu tu nejsilnejsi a drzi to jak blazen akorat jsem to nahral horkovzduskou cely na nejakejch 60°C Upraveno Říjen 17, 2012 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 tak tak. mám taky pattex a drží to parádně. Dával jsem za ní myslím že 199,- ale naprosto bez problému. A zadní jsem ještě zasilikonoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gsfpetr Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Zdar, takže jestli jsem to dobře pochopil, tak dopředu přední a dozadu taky přední + vypodložit... Mám OII combi a pořád nevím jaký koupit... jsem z toho nějaký zmatený... Mimochodem nebylo by lepší počkat až vyjde nová Octávka a dát ty znaky z ní?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 hele asi takhle, mám dva znaky z rapida, do předu šel uplně přesně dozadu je o chlup větší než ta díra takže jsem jí vyplnil oboustrankou ;) tady dávám ty fotky toho zadku, dneska jsem to půl hodiny sledoval jestli to je nakřivo nebo jestli se mi to zdá, usoudil jsem že se mi to spíš zdá a tady na fotce to zas vypadá že to je nakřivo..... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gsfpetr Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 A ty jsi je objednával z netu? Myslíš že by se dali koupit přímo ve škodovce? Zítra mám cestu do Českých Budějovic tak bych se tam zastavil... a jsou to oba přední nebo jeden přední a jeden zadní? Jinak vypadá to luxusně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Znak na Rapida je len jeden (aspon take info mam z ETKY), som to tu uz pisal http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=10980&view=findpost&p=1285143 ;) U nas zatial bez dostupnosti, s predbeznou cenou 13€/ks. Da sa kupit napr. aj tu: http://obautodily.cz/eshop/skoda-rapid/skoda-rapid-zadni-znak-skoda-stribrny-original-id:6765.eshop @header009: mas peknu prdelku :lool: ...vyzera, ze to trosku taha dolava, chcelo by to jemne natocit v smere hodinovych ruciciek...ci sa mi to zda? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 (upraveno) asi nezdá ale jak řikám když auto stojí v garáži tak je znak na křivo když stojí kdekoliv jinde tak se to zdá ok je to psycho...... Jinak znak na rapida je stejnej vzadu i vpředu:) časem seženu ještě jeden a snad ho tam dám už rovně :) teď mě čekaj ještě do zenithů ale podle pokusů musej kola dolu z auta.... Upraveno Říjen 18, 2012 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 19, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2012 Od 45KT/12 sa nové znaky dávajú aj na FII a R, takže konečne bude správny rozmer na zadné víko aj pre OII Pokud to chápu dobře, tak až výjdou nové znaky pro FII, tak budou bez úprav pasovat i na OI (předek, zadek)? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 19, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2012 tak dopředu pasuje z rapida bez úprav.... hned jak se budou dávat na fabie a roomstery tak jeden seženu a vyzkoušim ten zadek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 19, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2012 Tak to je super, počkám si až výjdou na FII, aby byly znaky stejné jak tvarem, tak i velikostí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Johny_F Odesláno Říjen 19, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2012 Pánové, nové znaky škoda na kola - pořizovací cena cca 40 kč všechny + hodinka práce.. 8-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 To je nejaky laciny ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 Me se to laciny nezda.Jak je to udelany? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 videl bych to na nalepku pretrenou bezbarvym lakem.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Aha, ja nejdriv videl tu fotku jen malou, myslel jsem, ze jsou to normalne original krytky stredu kol. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Johny_F Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 Samolepící folie + tisk + UV lamino. Pak jsem vzal krytky od kol, upravil povrch, aby byl hladký, nalepil, ořízl, hranu samolepky zatřel zahraňovacím lepidlem. Ten tisk má stálobarevnost 2 - 3 roky, čiré lamino zabrání mechanickému oděru a má UV vrstvu... za ty prachy pohodička.. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 To sice ano, ale origo vypadá daleko lépe, a zas 400 nebo 320 co se to dá sehnat, není zas taková palba abych to za to nedal, takhle si s tím hrát, já bych to nedělal,a le zas je to tvoje volba. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 já je měl za 200:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 Samolepící folie + tisk + UV lamino. Pak jsem vzal krytky od kol, upravil povrch, aby byl hladký, nalepil, ořízl, hranu samolepky zatřel zahraňovacím lepidlem. Ten tisk má stálobarevnost 2 - 3 roky, čiré lamino zabrání mechanickému oděru a má UV vrstvu... za ty prachy pohodička.. :-) Ale zase nápad dobrej, když má člověk přístup k těm technologiím. Český ručičky si poraděj ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 pekne sis s tim pohral!Originalni! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 Header tak to přihlej, koupím aspon 3 sady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steve.rider Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 tak hosi novy znaky uz jdou na citigo objednat dneska objednano ahoj prosím tě chci se zeptat s těmi znaky pasu je to? dík za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Si vyse pol roka pozadu a zrejme sa ti nechce citat cele vlakno, ze? :D Ak to chces na OII, tak radsej siahni po znaku z Rapida, vid 2-3 strany dozadu. Vyhnes sa nezrovnalostiam s montovanim na prdel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Me by spise zajimal kryt airbagu jak resite neresite a jestli uz je k mani take, at je to komplet a jeste orig logo na navigaci :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Tak dneska jsem taky nahodil nové znaky z rapida :) Ještě mám středy do kol ale ty se mi do zenithů nějak nedaří nacpat, uvidim jestli to půjde až sundám kola Do METANů šly taky ne úplěn lehce (ve srovnání s původními těžce), ale původní středy měly kovovou pružinu, nové jí, pokud jsem dobře koukal, nemají, takže budou asi na "fest", aby jen tak nevypadly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.