Kyselinka Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Presne tak, nove tie pruziny nemaju a su uplne na fest :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Jsem jen lehce na rozpacích, zda to byl krok správným směrem - sjou tak lesklé, že kola vedle nich vypadají skoro jako mat :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Nevíte zda už se dávají nové znaky i na FII a Rooma?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Listopad 7, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 (upraveno) Jsem jen lehce na rozpacích, zda to byl krok správným směrem - sjou tak lesklé, že kola vedle nich vypadají skoro jako mat :-) To chce kola pořádně umýt a navoskovat! Vyčistil bych je IronX : Chemickou cestou váže železité zbytky. Je PH neutrální (6-7). Odstraňuje kontamici z povrchu a částečně i z pod povrchu laku. Je velmi účinný na zažraný prach z przd, který obsahuje velké procento železa) Navoskoval bych je prostředkem Swisswax Autobahn: Obsahuje Carnauba vosk a je posílen o PTFE složku, speciálně vyvinutý pro péči a ochranu automobilových disků. Poskytuje hladký lesk a dlouhotrvající ochranu disků, odpuzuje částice prachu z brzd. Autobahn byl testován na německých dálnicích při maximálních rychlostech až přes 300 km/h, ve Švýcarsku během zimních měsíců při nasazení soli a také na závodních okruzích v Německu a Rakousku.Další čištění disků je časově mnohem rychlejší. Swissvax Autobahn lze použít na disky z hliníku, leštěného hliníku, magnézia, chromu i disky lakované. Sorry za OT Upraveno Listopad 7, 2012 uživatelem x Michi x 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Listopad 7, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 (upraveno) To zní dobře, asi na jaře na letní hlíny zkusím. Ale ta cena toho swissvaxu Upraveno Listopad 7, 2012 uživatelem CvencA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Listopad 7, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 Balení 200ml vydrží při profipoužití tak na 100 sad disků, když se na jaře ozveš, můžem se domluvit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Listopad 7, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 (upraveno) To zní dobře :) tak já mám i alu kola na zimu to asi prubnu :D 50ml za 1200,- na Ustecku je nas dost jdeme do toho ?:D Upraveno Listopad 7, 2012 uživatelem Seda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Listopad 7, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 (upraveno) Nejdřív je potřeba ty kola řádně očistit!!! A dost OT!!! Zakládám nové téma v zde S čím budu moct poradím... Upraveno Listopad 7, 2012 uživatelem x Michi x 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Listopad 14, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 nevite uz nekdo o novych znacich na FII a ROO........je 46. tyden 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 14, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 To chce kola pořádně umýt a navoskovat! O tom to není, umytá byla, nenechávám kola přes léto ležet tak jak je sundám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 14, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 cvenco dej si destičky ate ceramic a máš klid kola jsou krásné čistá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 14, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 Připojuju se k dotazu co napsal kraclík, jak to vypadá s novýma znakama pro FII a Rooma? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Listopad 15, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2012 dnes jsem byl u nas ve Skodovce a nic nevi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 16, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2012 OK, kdo si počká, ten se dočká... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Vikin Odesláno Listopad 17, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2012 OK, kdo si počká, ten se dočká... ;) Asi si budeme muset počkat na nová loga pro starší auta do konce ledna 2013. Etka říká, že stávající loga pro FII jsou platná do 27.1.2013. Nové logo v Etce zatím uvedeno není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 17, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2012 Až koncem ledna? :o No co se dá dělat, když jsem ho neměl do teď, tak ještě počkám ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Listopad 18, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 no jo, ale ja jezdim bez znaku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Vyzerá to, že naozaj došlo k posunu - nábeh až 27.1.2013 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Dnes som bol v ND Skoda, BA Vajnorska a znak na Rapid tam stoji 18€/ks 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kane13 Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Taky se přidám - dnes koupen zadní znak ze Citiga, zítra se ho pokusím naprat na zadek své OI.. Přední masku budu měnit, takže tam až pak... uvidíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Listopad 24, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 To neni dobrá volba měl si koupit přední z rapida, jde tam mnohem lépe je zahnutej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 24, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 Tak dneska jsem dával nový znak z Rapida na zadek mojí OII liftback a moc to tam teda nesedělo. Dal jsem ho napůl do toho prolisu a napůl ven protože jinak odstávál tak 3mm prostranách. foto ZDE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 24, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 Vsak to je vyssie popisane, ze vycnieva z toho prelisu. Treba pouzit obojstranku a vyplnit nou prelis. Jedna sa hlavne o tvar, resp. o jeho ohnutie, kde z Citiga je rovnejsi a tym padom vrch odstava ;) Ako si ho presnejsie nalepil na kapotu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Listopad 24, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 Čísla znaků by měla být už těch nových. Nevím, jestli je to správné číslo, ale středová krytka diskového kola hliníkového 5Jx14" ET35 má označení: OZDOBNY KRYT KOLA, CERNA/CHROMOVY LESK a objednací číslo 6U0 601 151 L. U 15" kola není ohledně znaku uvedeno nic. "Auriga" 5,5J x 15" ............................."Apus" 5J x 14" Ahoj...nevýte někdo, jestli by tyto znaky pasovali na orygo kola Pegasus??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 24, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 Do 16" kol, resp. do 18" je označení stejné, 5JA 601 151, takže bych skoro řekl, že všechna origo (a možná i orygo ) kola mají stejné znaky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kane13 Odesláno Listopad 24, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 To neni dobrá volba měl si koupit přední z rapida, jde tam mnohem lépe je zahnutej Mě to ani nenapadlo, měl jsem ho objednanej ještě předtím, než se Rapid začal prodávat. A paradoxně právě Rapid (resp.produktový školení Rapid) mě zaměstnalo na tak dlouho, že jsem si ho vyzvednul až včera :-) Takže Rapid může za to, že z něj nemám znak :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Vsak to je vyssie popisane, ze vycnieva z toho prelisu. Treba pouzit obojstranku a vyplnit nou prelis. Jedna sa hlavne o tvar, resp. o jeho ohnutie, kde z Citiga je rovnejsi a tym padom vrch odstava ;) Ako si ho presnejsie nalepil na kapotu? to že je větší než prolis neřeším s tím jsem počítal, ale právě to prohnutí mi nepřijde ideální... předek jsem normálně sloupnul původní nalepil nový ;) ale máme předFL ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Ups, myslel som ako/cim si to prilepil na prdel...som sa sekol s tou kapotou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Na prdel oboustrankou od patexu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steve.rider Odesláno Prosinec 3, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2012 Taky jsem řešil znak přední i zadní už byly dost špatný nakonec jsem si to vyřešil dle svého grafiku a celkový vzhled. materiál odolná mx folie s potiskem ze spod.drží to neskutečně. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.