Ambri@piota Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 to nutty 136:jj je to upravené na sústruhu,s pôvodných skoro 90mm na 80mm až po tie cvoky kde je zacvaknutý chróm v plaste aby sa to nerozsypalo a potom trebalo prispôsobit zadnu stranu brúsením do tvaru karosérie ...to chromované kolečko sústružením stratí bočnú hranu a tak som urobil taký prstenec aby to nejak vyzeralo,asi takto ;) ... Tak sem to udelal podle Tebe a pecka,ten zadni sedi vyborne. Jeste sem ho hodil do barvy a trosku zalepil,aby se nerozpad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Raqos Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Ahoj, co jsem si tady precetl, tak na OI sedi nejlip nove logo z Fabie predni dopredu i do zadu a to se tyce i kombika? Ale kombi ma asi stejny, co sedan ze? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Tak sem to udelal podle Tebe a pecka,ten zadni sedi vyborne. Jeste sem ho hodil do barvy a trosku zalepil,aby se nerozpad Hele nemel jsi náhodou auto poslední dobou v lakovne v lomu ? :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Ahoj, co jsem si tady precetl, tak na OI sedi nejlip nove logo z Fabie predni dopredu i do zadu a to se tyce i kombika? Ale kombi ma asi stejny, co sedan ze? :-) Zadní dopředu i do zadu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ambri@piota Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Hele nemel jsi náhodou auto poslední dobou v lakovne v lomu ? :-D Jo jo mel,asi tri mesice,protoze Peta je hrozne rychlej :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 ambri.piota -> :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Raqos Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Podle seriovych cisel mi to na netu este nic nenajde, co se tyce znaku na fabii. Nekdu tu psal, ze se objednat uz daji. Chci se zeptat jestli je to pravda a popripade poprosit o odkaz. Dekuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Jakej odkaz? Zajdi do skodovky a tam si je obednej. Rovnou zjistis jestli to uz jde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Raqos Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Ja mam do skodovky docela daleko, radsi bych si to objednal z internetu, jestli to jde :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Jo jo mel,asi tri mesice,protoze Peta je hrozne rychlej :lool: Jj no tak dodělaval lakovnu tak jsem ti opichal octu :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ambri@piota Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Jj no tak dodělaval lakovnu tak jsem ti opichal octu :-D Si delam srandu,sem mu rikal,ze na to nepospicham. Ja vim, mi rikal,ze si tam byl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Leden 26, 2013 Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 Zdravím. Má tady někdo zkušenosti s osvětlením znaku na Octavii II? - vzadu. - Koupil jsem si tohle: http://www.bazos.cz/img/1/249/20324249.jpg V zadu se to připojí normálně k osvětlení SPZ, problém je v tom, že tam budu muset vrtat dirku a nevím, jak tu dirku uchránit proti korozi. - Aby mi za 2 roky neshnily celé dveře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 26, 2013 Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 tak dírku co nejmenší, obrousit trošku a stříknout základovkou ve spreji, popř. na to i barvou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Leden 26, 2013 Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 tak dírku co nejmenší, obrousit trošku a stříknout základovkou ve spreji, popř. na to i barvou Díky za info. - Teď jsem byl v obchodě, koupil jsem si antikorozní sprej a základovku mám. Takže to udělám, jak píšeš, obrousím, přesprejuju tím sr**em a ještě přetřu základovkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Leden 26, 2013 Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 - Ještě taková doplňující. - Když to připojim k zadním žárovkám, nebude to hlásit chybu? Co myslíte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Leden 26, 2013 Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 Crewe: A ten znak je staré logo? Neprodávali i nové třeba na Rapida? O nový logo bych měl zájem,bude to vypadat super Ta díra by se dala ochránít i lepidlem (silikonem) . Když namastíš kabely tak silikon funguje jako průchodka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Leden 26, 2013 Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 Crewe: A ten znak je staré logo? Neprodávali i nové třeba na Rapida? O nový logo bych měl zájem,bude to vypadat super Ta díra by se dala ochránít i lepidlem (silikonem) . Když namastíš kabely tak silikon funguje jako průchodka. - Tu světelnou placičku dáš pod ten znak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Leden 26, 2013 Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 Tak to jsem špatně pochopil Já totiž viděl znak co je v příloze,akorát nebyly vidět ty diody. A to je teda podložka nebo kroužek okolo znaku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Leden 26, 2013 Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 Je to podložka. Chtěl jsem to dát dnes dokupy, ale nevím, jak se rozdělává tapec v kufru :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Leden 26, 2013 Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 Jaký má průměr ta podložka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Leden 26, 2013 Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 Tak a hotovo. Dneska jsem to upevnil. Jsem štastnej, nemusel jsem nic vrtat, jelikož tam byli díry už z výrobu (Na nich byl ten znak). - Zapojil jsem to k osvětlení SPZ, zadělal silikonem. Zítra ještě pořádně přilepím znak na podložku a nafotím to. Ozkoušeno: Nikde nehlásí chybu a svítí to opravdu hodně a pěkně. (Až jsem byl překvapený, čekal jsem takový zámorek) To Skrabi: Nevím, jaký má průměr, ale znak na tom sedí úplně přesně, že kouká jenom ten LED obrouček (To, co svítí). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Leden 26, 2013 Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 Teď už jen vozit ssebou aspoň 500,- na pokuty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Teď už jen vozit ssebou aspoň 500,- na pokuty Snad ne.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 No, homologaci to určitě nemá. Takže pokud tě zastaví důležitý PČR, tak to máš jasné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 pokud to mas vzadu a zastavi te hlidka tak nez obejdou auto tak vypni svetla! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ambri@piota Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Horší je když jedou za tebou:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Jsem na to zvědavej. Vypadá to luxusně. Zejtra sem hodím fotku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Zitra ne!!!To uz je pozde!!!Bez to nafotit a sup s tim tady!! :-D Jsem zvedav! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 - Ještě to mám přelepený izolačkou, aby to pořádně drželo. Tak s tím nechci zbytečně hýbat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Tak to jsem špatně pochopil Já totiž viděl znak co je v příloze,akorát nebyly vidět ty diody. A to je teda podložka nebo kroužek okolo znaku? to je teda příšernost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.