majinek Odesláno Prosinec 26, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2011 Zdravim panove, mam takovej problem, ked na miste tocim ze strany na stranu volantem tak v lavem koly neco pukoce, takovej zvuk jak keby bylo neco prasknute, nebo kdyz jedu a naskocim nekde na skok tak mi v tom chrupne, myslim zeby to mohlo byt bud ulozeni tlumice, nebo lozisko tlumica, alebo to bude Homokeneticky kloub?... silenbloky, cepy ridena, cepy stabiku aj gumy stabiku mam nove tak nevim... Diky za radu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
67Jitka58 Odesláno Prosinec 27, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2011 V podstatě sis odpověděl sám.Vyloučil bych ty gumy stabíku.Jinak to může být vším co jsi napsal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 27, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2011 může to být jak uložení tlumiče tak i ložisko tlumiče, ale pravděpodobně to bude ten homokineťák :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 nebo to může být i prasklá pružina....to se stalo mně minulý rok, praskla úplně navrchu a bylo to špatně vidět a ani auto nepadlo nijak dolů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dushky888 Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 popros niekoho, nech ti toci volantom z jednej strany na druhu a ty sa pokus chytit pruzinu na tlmici. Ked budes mas v haji ulozenie, resp. lozisko tlmica, budes to citit pri tom prasknuti aj v pruzine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Leden 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 chlapi tak diky za infosky ja to zajtra vyskusam a dam vedet ci sem na neco dosel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 chlapi tak diky za infosky ja to zajtra vyskusam a dam vedet ci sem na neco dosel... Muzu vedet, jak si to vyresil? Mi to dela to co psal Dushky888 Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosta RS Odesláno Červenec 23, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 Mě to dělá to samé na O1 RS vyměnil jsem homokyneťák a to samé, dělá mi to hlavně při rozjezdu několikrát to lupne a pak když tomu naložím tak i při záběru na 2-ku. Jakoby se něco hnulo ale nevím co. Někdy to lupne když třeba pomalu projíždím hlubší kanál nebo větší nerovnost. Podvozek mám relitně nový KW, nové řízení, nové uložení z TT v ramenech a díval jsem se na gumy stabilizátoru a taky OK. Tak fak nevím čím to je. Jedině fakt to horní uložení ale zdá sem to spíž zespod na parvé straně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Srpen 12, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2018 Může praskání (lupání) způsobovat i načaté ložisko? Něco mi někde u řidiče občas praská při prudším rozjezdu, občas se to ozvalo i při couvání se zatočenými koly nebo možná i při jízdě, když zatáčím (ale to tak 1 z 30 zatáček). Ptám se na ložisko, protože už delší dobu slyším při zatáčení hučení, které jsem celou dobu přisuzoval ložisku. Na řidičově straně je cca před rokem (10t km) dělaný homokineťák. Údajně (v té době jsem ještě nebyl majitel) je tam Meyle - o kvalitě si moc iluze nedělám podle zkušeností. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Srpen 16, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2018 Tak to bylo opravdu ložisko. Včera už to praskalo při každém rozjezdu. Po výměně je klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.