Přejít na obsah

TDI

umts14

Doporučené příspěvky

Nejlépe je kupovat po prvním majiteli nejlépe se servisní knížkou a ne z bazaru.Pokud byl pravidelný servis tak bych neviděl problém.Pokud je z bazaru tak Ti neporadím Já bych bazarovku nebral-to si vem raději nějakého zkušeného mechoša. :pivo:

Upraveno uživatelem Radas
Odkaz ke komentáři

je jich tam víc ale záleží kolik do toho chceš dát peněz ale sehnat se daj

nejlepší kdyby si natrefil na nějakýho důchotce kerej jí mel jako první majitel a leštil v garáži

hlavně na zkušební jízde na to šlápnout jestli jde turbo jak má jestli hezky táhne

most je blíž od Prahy :D a je z čeho tady vybírat

Odkaz ke komentáři

tam odsud to mam ja jsou to auta z nemecka... ze 110k sem to ukecal na 106k :) pac sem si sebou vzal kamose a ten mi ji prolez a nasel par zavad :) predni loziska atd prkotiny... pamatuj ze technicka stoji okolo 2500kc protoze museji septat protokoly kvuli ceskymu technicaku ktery na urade stoji 1500kc a cekas cca tyden + prihlaseni 800kc to je na pockani..

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

vyberauto nebrat! půl roku tomu je co jsem si koupil tu svou.. a hádejte proč mám v popisu napsáno motor-90tis km... koupil jsem jí, krásná, vyvoňěná.. měsíc na to repas turba, novej motor, všechno se rozvrzalo, padly dvě okýnka, vyměnit brzdy, blbla elektrika.. samozřejmě díky super smlouvě jsem od nich neviděl ani korunu, všichni mě varovali ale já paličatej trouba.. no neudělejte stejnou chybu jako já

Odkaz ke komentáři

mam to od nich a porad jezdim menil sem jen predni loziska a jeden cep na ktery sem si rekl o slevu ;) asi si jel sam bez znalce co by ti tu oktu skontroloval mel sem ji i pred nima napichlou na vag...

měl jsem s sebou kluka, co si skládá auta na sprinty, má od 16ti let svůj servis, řekl bych, že tady chyba nebude... když jsem aut přivezl domu a chlubil se známejm, tak všichni řikali jak si pěkně přede a potom už si nepředlo, každopádně jsou to svině a nikdy bych si tam nekoupil ani rohlík, což ostatně doporučuju i vám ostatním... i jejich přístup k zákazníkovi, kterej žádá o oprávněnou reklamaci je zarážející..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...