Tavi Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 55kw, 75kw nebo 155kw, nezáleží na motoru, záleží na stylu jízdy a o ten mi jde. Nevím co myslíš tím "vzhledem k tvým plánům s autem" ale momentálně bych chtěl o malinko tužší podvozek abych autu dodal sportovnější nádech. A hlavně vyměnit stoletý tlumiče, co sice netečou, ale auto dostalo poslední dobou na frak (skok přes přejezd) a v létě bych to chtěl napravit. Nechci se pořád houpat jako na parníku, ale taky nechci klepat zubama když přejedu přes nerovnost. Rozhodně nechci dolů (žádný stavítko, ani sníženej pevnej, vzduch apod. nemluvě), chci zůstat na sejný vejšce jen o malinko přitvrdit. Silentbloky nechci řešit, koupil jsem set na kost a to mi zatím stačí, silentbloky do ramen/stabilizátoru mají taky čas a není to zrovna PnP. Rozhoduju se co koupit za normální peníz, proto se ptám, jestli je nějakej rozdíl mezi tlumičema pro naftu a pro benzín. Stačí mi jednoduchá odpověď. 0 Quote Link to comment
hanys888 Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Menil uz nekdo predni tlumiče na RS za nakou nahradu? Celkem mam obavu z toho ze to budou klasicke tlumice jen s navarenym okem pro stabik 0 Quote Link to comment
Tomikzacek Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Ahoj, mohl by mi prosím někdo zjistit značení zadních pružin na octavii 1 rs. Pouze pro sedan. Bud originální číslo VW, nebo barevné značení pružin. Našel jsem jen 1 x stříbrná 4x modrá, ale někde píšou že to je na kombi, někde že jsou jen do roku 2001. Děkuji 0 Quote Link to comment
Spooky1 Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 Pokud se nepletu tak do 2001 nebyly rs a kombi a sedan by měli mít předek stejný. 0 Quote Link to comment
Tomikzacek Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 Pokud se nepletu tak do 2001 nebyly rs a kombi a sedan by měli mít předek stejný. ptal jsem se na zadní pružiny. 0 Quote Link to comment
hanys888 Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 1J0 511 115 AA 1xstribrna 3xmodra Daval jsem znacku LESJÖFORS a pohoda 0 Quote Link to comment
Spooky1 Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 Sooory, už neumím ani číst... 0 Quote Link to comment
Tomikzacek Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 1J0 511 115 AA 1xstribrna 3xmodra Daval jsem znacku LESJÖFORS a pohoda děkuji a dával jsi tuto značku pružin i na předek. slyšel jsem, že některé druhovýroby ti auto zvednou. že není stejně vysoko jako na origo pružinách. děkuji za odpoved. 0 Quote Link to comment
hanys888 Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Vpredu mam origo pruziny a az praskne pak zas koupim nahradu, jinak co se tyce zadku je to niz jak klasicka pruzina 0 Quote Link to comment
Martin ASV Posted June 28, 2018 Share Posted June 28, 2018 To jsi tam dával takhle vohnilý pružiny? Ti nevydrží ani jednu zimu a prasknou. 0 Quote Link to comment
psovod Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 poradí někdo pružiny přední na octa 1 rs, se kterými bude auto stejně vysoké jako origo pružiny? právě jsem namontoval kayaba určené pro tento vůz a auto je vyšší, děkuji 0 Quote Link to comment
Recommended Posts