Steel Odesláno Březen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 Děkuju :)) ja doufam ze mi to vse vyjde.. na faceliftovou oktu nebyli penize a hlavne jistota co s tim autem bude a kolik bude mit najeto.. tohle mam od známé a je to prvni majitelka takze vim co se s autem delalo :)) Casem to chci prekopat na kopmpletni facelift.. ( elektrika, interier,exterier) proste plnohodnotny face :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 Radsi bych setril penize na pripadny opravy. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Březen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 No tak ja uz natom mám povyměnováné skoro vse :-D uz jen zadni brzdy a desticky ... rozvody, oleje, filtry, svicky, predni brzdy, desticky, cepy, pruziny, tlumice , abs jednotka, nová baterka, nova brzdova kapalina... A chci do toho investovat dokud mám z ceho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 Jak myslis. :) Nez to udelas, tak to auto bude veteran a nakonec zjistis, ze si penize vyhodil zbytecne oknem. Radsi si kup motorku na leto a nebo jiny auto, nejakou klasiku, do ktery stoji za to investovat penize. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Březen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 no ja bych to delal za 2 mesice.. celej interier+ 3.gen komfort... a pak kolem Vánoc exterier 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Březen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 No tak zacinam silně premyslet, jestli se na tu elektriku nevykaslu.. Ted mi od borce prisli ceny na kolik by me to vyslo jen materialove az se mi trosku protočili panenky.. Zatu cenu bych mel komplet vnitrek facelift, komplet venek facelift a automatickou klimu.. nejspis se nato vykaslu a udelam zmíněné upravy.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 (upraveno) Musim rict ze mas dobry auto. Docela sem se divil ze takovych barev je tu sakra malo :-). Jinak auto sem videl nazivo a musim rict ze na to kolik mu je vypada lip nez nejaky OII :-D. Upraveno Březen 5, 2012 uživatelem Pepik90 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Březen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Děkuju moc :-) někdy dáme sraz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Jo s tim pocitej :-). Staci napsat kdy budes mit cas. O vikendu mam casu dost :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 jakto že prodáváš? už nebudeš předělávat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Vzdyt se to nevyplati, lepsi opravdu koupit facelift, uz to neni tak drahy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Březen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Chtěl bych to prodat a kopit rovnou facelift oktavku.. Je mi jasne ze natom prodelam jelioz do tohodle jsem uz nastrkal spoustu penez, ale bude tak lepsi. vyjde to levneji nez kdybych to cele predelaval .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Březen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Tak octa nejspis zustane doma... jelikoz to co jsem do ni nacpal se mi uz nevrati ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 To je rozumný, protože jsi jí i dobře koupil a víš o ní všechno na facelift bych se ale i tak vykašlal, i když to je samozřejmě na Tobě co s ní bude dál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 To je rozumný, protože jsi jí i dobře koupil a víš o ní všechno s tímto souhlasím ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Musím souhlasit s ostatníma, byla by fakt blbost ji teď prodávat, když jsi do toho narval tolik peněz a víš co je už měněno a co ne... Sám uvidíš, že budeš spokojenej a i předface není špatný ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Pokud máš jistotu toho co všechno to auto zažilo a máš to od dobrý známý a km jsou v pořádku, tak bych to za facelift neměnil ani za nic. Stejně 70%lidí tady si myslí, že mají nikdy nebouranou octávu po dědovi s najetýma 170 000km. Pokud máš jistotu, že to tvoje auto má kolem těch 180 000 nalítáno, tak to je ok. Na komfortku se vyser a pokud chceš předělat interier a exterier na face, tak nebudeš ani první ani poslední. On zachovalý předfacelift s malým křidélkem a krásnýma kolama je dneska už málo vidět a má to něco do sebe, né že né. Auto neměň, pokud máš trochu peněz, tak oprav co jde a vyměň a budeš mít zase na 3-4 roky klid. (na úpravy) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Březen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 No ja uz mam praveze vymenene snad opravdu vsechno .. co se týka te technicke stranky.. uz i interier mám černý faceliftový...asi by to byla blbost no :) auto si necham :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Děláš dobře, nevím kde bych si dneska koupil octávku, když to všude vidíš jak se stáčí a opravuje a přepisujou se kradené papáry. Udělej si ji jakou chceš a takovou ji měj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Březen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Tak obednany nové faceliftové polepy na budíky :rolleyes: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Pak dej foto a poreferuj jestli sedí hodnoty ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Březen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 jasne az to budu mit tak vyfotim a udelam odbornej posudek.. :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 tak si zatím kup face nárazník, dej ho tam a je to :-) budeš mít u světel trochu větší škvíru, ale na chvíli to vydrží než koupíš FL světla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Březen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Zatim ne.. Pockam na konnyho az si to udela a pak uvidim .)) na exterier nespecham.. navic musim setrit ted na dovolenou :) léto se blíží :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Březen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2012 Tak obednany díly na komplet předělávku interieru na facelift :)) ( sedacky, koberec, tapece, plasty ) vše do černa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Březen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2012 Tak jsem si udelal radost a koupil faceliftove svetla :)) mám k nim i faceliftove listy, ale prozatim obrousim ty staré, nez sezenu i zadni naraznik a dám to pak nalakovat vše najednou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 18, 2012 Sdílet Odesláno Březen 18, 2012 chválím tydle světla sou na octavii ty nej nej nej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 18, 2012 Sdílet Odesláno Březen 18, 2012 pěkné pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 18, 2012 Sdílet Odesláno Březen 18, 2012 Taky chvalim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 18, 2012 Sdílet Odesláno Březen 18, 2012 Paráda, uvidíš že octa potom o hodně omládne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.