Přejít na obsah

Steelová Octávečka

Doporučené příspěvky

Děkuju :)) ja doufam ze mi to vse vyjde.. na faceliftovou oktu nebyli penize a hlavne jistota co s tim autem bude a kolik bude mit najeto.. tohle mam od známé a je to prvni majitelka takze vim co se s autem delalo :)) Casem to chci prekopat na kopmpletni facelift.. ( elektrika, interier,exterier) proste plnohodnotny face :))

Odkaz ke komentáři

Jak myslis. :) Nez to udelas, tak to auto bude veteran a nakonec zjistis, ze si penize vyhodil zbytecne oknem. Radsi si kup motorku na leto a nebo jiny auto, nejakou klasiku, do ktery stoji za to investovat penize.

Odkaz ke komentáři

No tak zacinam silně premyslet, jestli se na tu elektriku nevykaslu.. Ted mi od borce prisli ceny na kolik by me to vyslo jen materialove az se mi trosku protočili panenky.. Zatu cenu bych mel komplet vnitrek facelift, komplet venek facelift a automatickou klimu.. nejspis se nato vykaslu a udelam zmíněné upravy.. :D

Odkaz ke komentáři

Pokud máš jistotu toho co všechno to auto zažilo a máš to od dobrý známý a km jsou v pořádku, tak bych to za facelift neměnil ani za nic. Stejně 70%lidí tady si myslí, že mají nikdy nebouranou octávu po dědovi s najetýma 170 000km. Pokud máš jistotu, že to tvoje auto má kolem těch 180 000 nalítáno, tak to je ok. Na komfortku se vyser a pokud chceš předělat interier a exterier na face, tak nebudeš ani první ani poslední. On zachovalý předfacelift s malým křidélkem a krásnýma kolama je dneska už málo vidět a má to něco do sebe, né že né. Auto neměň, pokud máš trochu peněz, tak oprav co jde a vyměň a budeš mít zase na 3-4 roky klid. (na úpravy)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...