Přejít na obsah

Steelová Octávečka

Doporučené příspěvky

Tak dnes dosla ta maska predni :D jako je v barve auta ale mrizka byla praskla a logo totalne zniceny.. Tak jsem panovi volal a trosku agresivne mu rekl ze proste to vubec neodovida tomu co bylo na fotce a pán se ochotne nabidl ze mi zdarma posle novou mrizku i novej znak paradicka :-D takovydle lidi by meli byt vsude co umi problemy vyresit a hlavne se je snazi resit... ne nekdo kdo posle nejaky kráp a doufa ze se mu to nevrati a nebere telefony :)

Odkaz ke komentáři

Tak octa dostala nové nárazníky jak predni tak i zadní + nové faceliftové zadni listy pod svetla... Vystuhu predniho narazniku jsem pripravil pro nová světla.. Pasují tam jak hrnec na prdel ted jen pockat do stredy nez mi Octavinek prepinuje ty svetla a hodim tam faceliftove :) pak sem nahazim fotkxy z prestavby az to bude komplet :))

Odkaz ke komentáři

Tak jsem to nakonec prepinoval sám :) opravdu to není tak těžké .) ... Zitra dodám kompletní foto.. Ale mám tu jiny problem..

Dnes bylo hrozne vedro tak sem pri jizde si zapl klimošku a dal to na plno na 4ku.. Ze zacatku se vetrak tocil a foukal ok ale pak z niceho nic se prestal tocit a vubec nevetra proste vubec nereaguje jestli je neco s motorkem, nebo blbne nejak ta vrtule.. Nevite cim by to mohlo byt? Nemuze to byt tou prestavbou na fl jelikoz sem tam musel vlastne odstranit kousek toho plastu na sání? Nebo to s tim vubec nesouvisí? Děkuji za odpovedi

Odkaz ke komentáři

No tak sláva!!! GRATULACE!!!! Tak hlavně, že 6 SMSkový návod jak na piny pomohl! A já jsem zase bez práce!! :wallbash: :D Tak koukl bych na pojistky, na autobaterii, tam je ventilátor na klimu, pokud jsou o.k. tak to můžou být i ty plíškové pojistky na autobaterii..ale také se mohl odporoučet ventilátor...při těch km... Mě se zase ventilátor točí, ale žádný efekt... a pok palubkou škrundá...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...