petr_lo Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Zdravím, tak jsem se konečně dostal k tomu, abych Vám představil to svoje vozítko. Jedná se Octavii druhé generace dovezenou z DE a řádně vedenou servisní knihou (pro jistotu prověřeno u prodejce ŠKODA) Auto jsem koupil zhruba před rokem jako ojeté, s nájezdem cca 135.000 km (mementálě cca 155.000 km). Tenkrát, při výběru jsem hledal vůz ve výbavě RS, bohužel nakonec jsem se rozhodl pro ELEGANCE (RS většinou neodpovídala mé představě z hlediska výbavy - DSG, el. sedačky, MF volant atd...). Tudíž mé další plány byly vcelku jasné. V prvé řadě jsem se pustil do výměny setrvačníku (známá závada DSG převodovek), ostatně s tímto "malým" nedostatkem jsem vůz kupoval a s prodejcem se dohodl na slevě. O čem jsem ale nevěděl byl neustálý úbytel chladící kapaliny, tuto závadu jsem zjišťoval až provozem vozidla. Toto bylo nakonec vyřešeno a opravenou výměnou vodního chladiče který ve spodní části "sákl". Pro jistotu jsem ještě na autě vyměnil rozvody a řemeny včetně vodní pumpy a dále vyměnil veškeré náplně a filtry aby byl na nějaký čas klid. Teď už mě nic nebránilo pustit se do prvotních plánovaných úprav, kterými byla výměna nárazníků a bočních ochraných lišt za ty z verze RS, stejně tak jsem vyměnil přední parabolová světla za světla projektorová. Další úpravou byla výměna kliček za ty z výbavy LAURIN/KLEMENT. Před zimou jsem ještě nechal strojně rozleštit lak a auto zazimoval. Když to shrnu: Rok výroby: 2006 (MR 2007) Motor: 2.0 TDI, DPF (BMM) Převodovka: DSG Barva: červená CORRIDA Výbava: ELEGANCE + několik příplatkových věcí (většina z Vás na první pohled pozná ) Plánované úpravy: COLUMBUS ovladače topení z OII/FL PŘ. park. asistent osvětlení prostoru nohou v předu a vzadu Jakmile budu mít trochu času tak nahodím nové kola NEPTUNE, a dodělám to osvětlení nohou a PŘ. park. asistenta. Pak už zbývá jen ten COLUMBUS a ovladače topení FOTO: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Pěkná tak ať slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr_lo Odesláno Březen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Díky, ta tvoje je taky moc pěkná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 vitej at slouzi add. FL ovladani klimatizace do 2006 bez prekopani temer cele klimy hodne stesti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Krásna je,veľa km bez nehôd a porúch na červenú mám slabosť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr_lo Odesláno Březen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 jak to že nemáš díry na ostřikovače v nárazníku? myslel jsem že je mají všechny rs...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Paradni,barva a vybava chvalim!! tak at dela radost! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 pekny to mas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr_lo Odesláno Březen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 KROCAN: Díry v nárazníku nemám, jelikož auto má pouze nárazníky z RS. No a jelikož nárazníky díry na ostřiky neměli tak jsem je zbytečně nevyřezával protože xenony dodělávat nehodlám. PRINCES: Díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 vážne krásne auto krocan: RSky z UK majú nárazníky bez dier na ostrekovače ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 já právě myslel že rs nárazníky už mají automaticky díry na ostřikovače a že anglická rs nemají xeny,ale obyč. paraboly jako scout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Vypadá super pane... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Březen 15, 2012 Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 Ta červená vypadá suprově, rád vzpomínám na OI look RS, hrozně mi to připomíná!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr_lo Odesláno Duben 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 Tak autí na tuto sezonu dostalo nové bačkůrky, při té příležitosti jsem nasadil nové brzdy z RS, o které už cca půl roku zakopávám na dílně :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Duben 11, 2012 Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 (upraveno) Pěkné auto Já červenou nechtěl, ale když vidím tu tvojí nechápu proč Upraveno Duben 11, 2012 uživatelem Lasse 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Duben 11, 2012 Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 presne tak cervena byla moje nocni mura na oktavce a taky tady vypada uplne jinak nez v predstavach _))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 11, 2012 Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 Je pecková a nové bačkory ještě lepší..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr_lo Odesláno Duben 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 Já jsem na červenou měl názor úplně stejný, ale teď mám názor jiný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 11, 2012 Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 Tak ono je rozdíl když vydíš červenou v "základu" a v tomto výsledku ..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 11, 2012 Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 moc hezký je jak to má RS nárazníky ale křídlo ne... :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 11, 2012 Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 Máš recht, možná se teď pár soudruhů dotknu, ale to křídlo dojebe ten krásný a čistě zaoblený tvar celé prdele... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 11, 2012 Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 Mně tam naopak to křídlo chybí. Ten zadní nárazník působí nevyváženě oproti víku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 11, 2012 Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 taky jsem pro křídlo, nebo aspoň ten spoiler - to prodloužení co má třeba Olaf. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr_lo Odesláno Květen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 opět jsem trošku vylepšoval :D RS koncovka výfuku zadní fl lampy dodělaný přední park. senzory radio COLUMBUS fl ovladače topení doděláno hlídání tlaku v pneu doděláno osvětlení prostoru nohou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 (upraveno) Jedním slovem - NÁDHERA Upraveno Květen 27, 2012 uživatelem boukic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr_lo Odesláno Květen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Květen 28, 2012 Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 Krásná Jen bych udělal černé ty plechy za brzdovými kotouči,ale když se to líbí majiteli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 28, 2012 Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 Ahoj, super auto! Co prosím tě obnáší to dodělání kontroly tlaku v pneu? Ty červené plechy za kotoučema jsem před lety z mladické nerozvážnosti udělal taky a za mě musím říct, že nikdy víc. Za chvíli je to oprýskaný, zašlý a nepomůže ani lámání si rukou při mytí. Při nejbližší příležitosti chci měnit. Líbí se mi v jak parádním stavu máš vrchní hranu kotoučů. Když jsem je měnil, doufal jsem, že takhle "čistá" alespoň nějakou dobu zůstane, ale ta hnusná rez či co to je na sebe bohužel nenechá dlouho čekat. Za mě 1! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 28, 2012 Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 Vypada to dost luxusne ty kola tomu dali smrnc a ty veci co jsi dodelal paradni fakt!! Me se vazne libi a tobe se moc povedla! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.