Guest Springpeace Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 Poradíte jak jednoduše rozmontovat zrcátka? Potřebuji vyměnit žárovky na osvětlení nástupního prostoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 1. maximálně vytočit zrcátko, strčit za něj prsty a zrcátko vycvaknout 2. opatrně vycvaknout horní kryt zrcátka tahem vzhůru, bacha na zobáček ze přední strany, rád se láme 3. vyměnit žárovku druhá varianta 2. demontovat natáčecí mechanismus zrcátka (3 šrouby) 3. odšroubovat průhlednou část zrcátka (2 šrouby) 4. odcvaknout průhlednou část od zbytku zrcátka 5. vyměnit žárovku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 Ja jen doplnim, ze u FL je nutne horni kryt odsroubovat, narozdíl od predFL neni jen nacvaknuty.. Nicmene u FL je mozne po vycvaknuti zrcatka primo vytahnout zarovku osvetleni (jde to trosku ztuha). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Září 12, 2009 Sdílet Odesláno Září 12, 2009 DP zrcatko.pdf zrcatko2.pdf zrcatko_FL.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Září 18, 2009 Sdílet Odesláno Září 18, 2009 Ahoj...přestal mi svítit pravý blinkr v zrcátku.vyzbrojen znalostmi jsem plasty zdárně vycvakal a ejhle! ...žádné žárovky tam nemám,jen 3 ledky...a ted babo raď Baba neporadila :D , takže jsem to rozebral podruhé a prostříkal to Kontaktolem a nic se nestalo...rozdělal jsem tedy levé zrcátko a vyměnil jsem lovou stranu za pravou a naopak,abych vyloučil přerušený káblík ke konektoru....levá strana na pravé SVÍTÍ,ale pravá na levé NESVÍTÍ! Resumé...mám špatnou tu spodní průhlednou část,tak jsem odloupl přilepený černý plast s diodami a jedna dioda byla utržená...zkusím to tedy přepájet a uvidíme...nové můžu koupit vždycky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Září 19, 2009 Sdílet Odesláno Září 19, 2009 Zbytecne do toho nevrtej..nech to jak je. Mne se taky stalo ze odesel blinkr v zrcatku, proste z niceho nic, tem ledkam neporucis, hlavne se k nim ani neni jak dostat (bez nasili). Musis koupit celou tu spodni cast zrcatka a to vymenit. Ted uz jen zalezi zda-li mas osvetleni nastupniho prostoru. S osvetlenim nastupniho prostrou Bez osvetleniho nastupniho prostoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 přesně tak a hlavně si tam nedávej žárovky ale ledky.. a to neřikám, protože to prodávám.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 Jen doplním, že k sundání toho plastového krytu není třeba vycvakávat sklo zrcátka, stačí zrcátko nastavit do roviny se zadní hranou krytu (horizontálně i vertikálně)... a pak se dá normálně rukou tahem nahoru vytáhnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Září 27, 2009 Sdílet Odesláno Září 27, 2009 Takže jsem to dnes dopledne přepájel...už to bliká, ale strašně slabě,že to ani není vidět...čím by to tak mohlo být? Je tam jen takový pružný plošňák,jedna malá kostička a tři kostičky,jedna pro každou diodu...nic víc tam není a když jsem zkusil přiložit drátky z trafa 5V tak dvě svítily krásně jasně a třetí právě slabě...a po vyzkoušení v autě svítí slabě všechny Alespoň jsem to zkusil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Chcem sa spýtať či je možné vymenit spetne zrkadlá u predFL za FL? Stačí iba kus za kus alebo by to trebalo nejako prerábať. Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Chcem sa spýtať či je možné vymenit spetne zrkadlá u predFL za FL? Stačí iba kus za kus alebo by to trebalo nejako prerábať. Dakujem jj, jde to kus za kus, jen sklápění k autu nejde, ale jinak vše 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Dík Jardo, ale inač bude fungovat vsetko ako ma vsak? Pojde aj vyhrev, blinkre a samostmievanie ak dokupim vnutorne samostmievavacie zrkadlo? Sklápanie sa neda nejako nastavit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 jj, půjde vše krom toho naklápění, ale to se třeba časem podá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 To by bylo fajn, pak bych do nich šel taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Na pred-FL se taky davaly sklopna zrcatka, tak snad to zprovoznit pujde, ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Na pred-FL se taky davaly sklopna zrcatka, tak snad to zprovoznit pujde, ne ? nedávali, na OII neboli elektrické 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Ja myslim, ze byly v konfiguratoru el. sklopne zrcatka alespon u pred-FL RS. Ale ted si uvedomuju, ze to mohlo byt v dobe, kdy uz byla v prodeji OII FL, ale RS jeste bylo pred-FL. Takze to byl ten polo-facelift (volant, zrcatka a elektrika z FL) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 ten polo-FL mal ževraj už FL elektriku...ak to môže niekto potvrdiť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Viz tady konfigurator z 29.3.2009 el. sklopne zrcatka na pred-FL: Octavia_RS_2.0_147_kW_6_stup._mech..pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 jj, ale předface RSa, co byla vyrobená sopučasně s FL ostatníma, tak měla FL elektriku, stejnak jako scout, takže zrcátka byla sklopná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Myslel jsem si to ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 jj, ale předface RSa, co byla vyrobená sopučasně s FL ostatníma, tak měla FL elektriku, stejnak jako scout, takže zrcátka byla sklopná A v čem je tam problém s tím zapojením? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 nevím nevím... mě osobně se ty FL zrcátka tolik nelíbí,.. jsou moc kulatý... ty starý semi na předfejs hodí víc... jsou takový ostřejší... nevím no... ...to že je v těch FL líp vidět, s tím bych ale souhlasil.... a jinak na co jsou dobrý sklopný zrcátka? podlě mě úplná zbytečnost... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 A v čem je tam problém s tím zapojením? jsou tam jiné RJ dveří, sice topologie zapojení je shodná s MR07 a 08, ale jednotky si částečně nerozumí s komfortní jednotkou, která u FL je už v BCM jednotce. Z jara budu zkoumat jak a co by s tim šlo udělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Ja bych byl spokojeny, kdyby se ty zrcatka sklapela automaticky a ne delsim podrzenim zamykaciho tlacitka na DO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 PředFL hezčí FL praktičtější a bezpečnější.. na dálnici v nich je vidět snad celej kamion už z blízka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Mne sa FL páčia, to sú tie z A4ky nie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 FL zrcátka mohu jen doporučit, nedám na ně dopustit a je v nich hlavně konečně pořádně vidět. navíc mě osobně se tam i líbí Ty jsi měnil i vnitřní zrcátko? Za stejný, akorát černý? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.