ketys Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Taky se přidávám ke gratulantům Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Petře, jak bylo řečeno po telefonu... užívejte ve zdraví tohoto daru a mějte s princeznou jen samou radost Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 taky gratuluji a přeji hodně štěstí a hlavně zdravý Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Přidávám se s gratulací, hlavně ať jsou obě holky v pořádku a malá ať je zdravá a roste jako z vody :pivo: Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Tak tedy ještě jednou OBROVSKÁ GRATULACE kamaráde jen ať tě holky tolik netrápěj já to vidim na mý ségře s neteří jak dávaj čočku chlapům v baráku... :D ale hlavně že jsou obě zdraví na tol ji ji musíš Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Taktez velka gratulace a preji hodne zdravicka a stesticka do zivota :) Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Ja se tady taky pridam s gratulacema a pranim hlavne zdravi, lasky a pohody cele rodine Poradne Leontynku zapij at je z ni poradna kocka :pivo: Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Velká gratulace hrdému otcovi , a ať jsou obě holky v pořádku. Doufám, že Vám bude dělat jenom radost. Jinak moc hezké jméno jste vybrali. Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Taky se přidávám ke gratulacím, hlavně zdravíčko a pohodu v rodině. Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 Tak ještě jedou gratulace tady! Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 Petře dodatečně velká gratulace a přeji Leontýnce hodně štěstí a zdraví v jejím budoucím životě :jager: Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2013 Tak aby se neřeklo, tak minulý týden proběhlo leštění a voskování - cca 8,5 hodiny tvrdé práce Bohužel už to zas není vidět, protože ve středu jsem jel do Prahy :( Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 22, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 Ale je to vidět že sis dal tu velkou práci ! Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 No, vidět to bylo, než jsem vyjel z garáže Včera vyměněn olej + kabinovej a vzduchovej filtr - 346883km. Jo a dodělal jsem oplastování k plechovému krytu motoru Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 22, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 Me ceka velky lesteni pred zimou za 2 tydny, to budu v CR. Tak se zavru do garaze a vrhnu se na to. Vcera jsem objrdnal material. Jinak mas ji opravdu peknou, je videt, ze se staras;-) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 To se máš, že to můžeš dělat v garáži ;) Já mám garáž opravdu jen na stání, kolem auta se chodit nedá, takže vše pouze venku - když jsem leštil, tak bylo 12 stupňů a tenhle týden jako naschvál, když už chodím do práce, tak je 20 Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 22, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 Budu to delat u rodicu, maji garaz cca 45 m2, takze se tam kolem auta behat da;-). A kdyz bude zima, tak tam pritopim. Uz se na to docela tesim, zkusil jsem objednat ten Achilles od ValetPro Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 Takovou garáž bych jednou taky bral :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Tak jsem včera vyměnil žhavičky, protože se Octulce nějak nechtělo žhavit.. A není se čemu divit, stav je celkej žalostnej - ani v dokumentaci jsem nenašel, kdy byly naposledy měněný (jestli vůbec, ale tolik km by těžko vydržely...).. Takže já měnil na 349285km. Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 pěkní cigáni :D taky jsem podobné vytáhl před loňskou zimou Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 mě stejně, Petře, ta tvoje Octavie fascinuje. Na tu porci kilometrů je ten stav suprovej a auto je držák! Přeju aby tento stav ještě dlouho vydržel Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Díky, díky, musí vydržet ještě min. 5 let a pak dalších 5 let jako druhý auto v rodině a nebo víkendovej mazlik Jsem naprosto spokojenej, jen doladit kosmetický vady, ale na to to nejezdí Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Jeste par km a dozenes me s tim najezdem... :D Ty zhavicky to je mazec ;) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Mimochodem po kolika km se mají měnit žhavičky? Po 80tkm nebo prostě až odejdou? Jinak jsem se docela divil, ale šly vytáhnout snadno, čekal jsem to horší Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Keď si to nenašiel v dokumentácii možno aj sú pôvodné.. ja mám pri 247t km ešte pôvodné, síce jedna už vyhadzuje chybu ale štartuje stále bez problémov... :) Myslím že na výmenu nie sú stanovené žiadne km, menia sa až keď nefungujú... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 Taky je pravda, že mám vyjetý servisy od 171tkm, 7.12.2006.. Takže třeba byly měněný předtím.. No a nebo jsou opravdu původní, ale to bych se docela divil Když si vezmu, že u Fabie jsem měnil žhavičky po 180tkm.. :))) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky