Přejít na obsah

Zimni pneu

honzaa.16

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

Osobne beru gumy v nasem okrese pro pripad reklamace,ale co se tyce dodavatele tak Ti uprimne reknu ze jsem sve zimaky kupoval o 400 levneji nezli v prodejne o 10 km dal-tzn. ze muzou byt i Cina,ale na to jsem nehledel,mozna moje hloupost.V kazdem pripade jsem s nima nad miru spkojen.Neres to.

Odkaz ke komentáři

taky jsem bral TS850, 5500,- i s dopravou. zemi výroby bych neřešil. směs by měla být stejná, firemní, v rámci výrobce distribuovaná do všech provozů, pochybuju, že si směs míchá každá fabrika zvlášť :)

uvidíme, jaké budou, až pořádně napadne :)

chtěl jsem původně nokiany W3, ale letos je začali dělat s jemnějším vzorkem a to už se mi dost nehodí. dobré reference jsem slyšel na Savy, prý zvlášť do hor paráda.

Odkaz ke komentáři

Severni Morava.Tim jsem chtel rict,ze je u nas sem tam sucho a nekdy snih a proto volim stredni cestu--pretlakovani mala vydrz(opotrebeni stredu pneu,mala spotreba)--podtlakovani mala vydrz(opotrebeni komplet pneu,velka spotreba)-ideal si kazdy zvoli sam,ale urcite ne dle stitku na vicku nadrze či servis knižka,technologie smesi a tlaku pneu je nekde jinde.Leto pouze helium(laicky-nenadymavost)

Odkaz ke komentáři

No sice by už měly být zimní pneumatiky na autě ale moje octávečka je furt na letních.

Poradil by mi někdo s výběrem pneu na zimu? Já uvažuju o 1.)Nokian WR D3 195/65/R15 91T nebo 2.) Klebr Krisalp HP2 195/65/R15 91T

Ale nevim jestli je to v téhle cenové relaci (1300kč) to nej...

Dík :-D

Odkaz ke komentáři

No sice by už měly být zimní pneumatiky na autě ale moje octávečka je furt na letních.

Poradil by mi někdo s výběrem pneu na zimu? Já uvažuju o 1.)Nokian WR D3 195/65/R15 91T nebo 2.) Klebr Krisalp HP2 195/65/R15 91T

Ale nevim jestli je to v téhle cenové relaci (1300kč) to nej...

Dík :-D

jestli máš možnost mít ty Nokiany za tu cenu, tak neváhej, výborné gumy na zimu, ten kdo neměl stejně neuvěří a kdo jiný by měl umět dělat zimní pneu než finové? Já mít prachy na Nokiany, tak jdu do nich bez váhání, co jsem na nich jen najezdil km a vše OK a ještě mě kolikrát podržely za hranou

Odkaz ke komentáři

tak mu je sežeň za tu cenu :rolleyes:

Děkuji za informačky :-) Nokiany objednané :-) http://levnepneu.cz/nokian-wr-d3-195-65-r15-91t/cd-T428106/

Na kolik foukate pneu? 2,2 nebo vice? Ja tam peru 2,5 atm! Auto mi prijde zivejsi,lepe sedi na silnici a i spotrebu ma mensi oproti predepsanym 2,2 atm.

No já fučim do předních 2.4 a do zanich 2.3 atm v létě v zimně ještě nevim, mě s octávii čeká první zima (s touhle asi i poslední) ...zakoukal sem se do benzinové 4x4 combi tak snad se to povede realizovat

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak jsem taky přezul, přes známého 2 sady ts850. Jedny maj naši, druhé já.

Já made in Romania, naši Germany :) tak jsem zvědavý, jestli tam bude nějaký rozdíl. Jediné co jsem si tak zběžně všimnul je to, že na boku je trošku větší výstupek jakoby z lisování. Jinak smrděj stejně, vypadaj stejně, měkké na dotek jak by smet :lool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...