surfman Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 radši výměna kus za kus. jinak se chci optat kde jsi nechal lakovat masku? a kolik to stálo, jestli to není tajný? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Říjen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Takže karoserie je jiná. :( Vařit držáky na víceprvkovou nápravu to se mi fakt nelíbí. Takže do toho se opravdu pouštět nebudu. Nicméně mi to nedalo a napadlo mě, co to udělat ve stylu Peugeot 508 RXH. Ke každému zadnímu kolu nacpat elektromotor, do kufru dát pár baterií, zbastlit k tomu nějakou elektroniku a je to. :D :D Tak a teď můžete říkat něco o tom, že nemám co dělat a vymejšlím kraviny. surfman: Nechal jsem to lakovat v Trutnově za ONEm. Ta maska stála litra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 předělávka je blbost, kór když se to ofiko dělalo a dneska to auto stojí hovno. A navíc dostaneš 6 kvaltovou převodovku. 4x4 má jinou podlahu kufru a myslím i pod zadníma sedačkama. Tedy sehnat prdel z bouračky, chytit na stolici, řezat, svařovat - v podstatě obvyklý proces u opravy bouranýho auta. Pak s tím někoho nešťastnou náhodou někoho zabiješ, vezmou to na analýzu a budeš se roky soudit a cálovat miliony. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Nojo, nemá to smysl. Tak holt až další vůz bude 4x4. ;) Jinak co by jste řekli na tyto kola? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Kolečka jsou suprové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Za mě tyto kolečka ANO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Za mě taky kola super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 Jojo jsou opravdu nádherný. Ale ta cena. :( No uvidíme. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Listopad 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2012 Tak jsem si hrál se zadníma světlama. Co vy na to? Já pořád nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 11, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2012 Za mě , taky mám tuto úpravu udělanou a i brzdová světla mám zdvojená a je to super, aspoň jsem pořádně vidět ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Listopad 12, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 Ty kola jsou super! a ty světla jsou taky dobrý, uvažuju o tom samém a tys mě teď přesvědčil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Listopad 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 Díky, už jsem si na to zvyk a vypadá to při nejmenším zajímavě. Takže to tak nechám. Jinak o víkendu mě čeká výměna termostatu. A jelikož chladicí kapalina nevypadá zrovna nejlíp, vyměním ji také. Ještě se chci zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s přípravky na čištění chladicí soustavy? Přeci jenom to auto už není nejmladší, chladicí kapalinu taky určitě nikdo pravidelně neměnil a tak bych to chtěl pořádně propláchnout. Našel jsem například tohle: http://www.autokelly.cz/Catalog.aspx?utm_campaign=Naplne%20-%20aditiva&utm_content=Chladici%20soustava&utm_medium=cpc&utm_source=google|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp571+VxywP4QSQjWX2wGDKFooS5dg7gmv7BioEmzzrr/o6f2DK5L6pQzWwdFaifPVYf47JMy+9q0izdPRmEu5fjntVNTUMpMxZs/95YI39n47lz9chVA8ftajumUv11B4g== Není to zrovna nejlevnější, ale nechci aby mi nějakej levnej sajrajt rozleptal těsnení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 12, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 Nic mi ten odkaz neukázal, ale podle mě na pročištění stačí obyč. destilka, tzn. nalít čistou destilku, auto pořádně projet, vypustit a nalít novou chladící směs ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Listopad 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 Odkaz jsem opravil, snad už bude fungovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Listopad 15, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2012 Máro nefunguje ;) z AutoKelly nelze kopírovat odkazy destilka je základní a nejjednodušší způsob pročištění, ale ani nějakým tím přípravkem nic nezkazíš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 22, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 Ty zadni svetla jsme zdvoji s brachou nekde v roce 2010 a byla to super volba. Auto bylo lip videt. Preci jen u combi sviti jen ta mala kosticka :( Takze za me to urcite nechej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 já bych žádné čistící sračky nepoužíval, není důvod. Auto v klidu chladí a nepřej si situaci, kdy začne na několika místech prosakovat chladící okruh ve spojích. Zbytečně utracené peníze, podle mě, navíc dnešné "fridexy" mají dobré čistící schopnosti a neucpávají chladič. Raději pravidelně kapalinu měň. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Prosinec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Winter setup Dnes jsem byl blbnout na letišti. Byla to fakt paráda, sněhu dostatek a krásně uklouzaný od předchozích "drifterů". Při jedné 360ce jsem to zřejmě vytočil až do omezovače a najednou z výfuku takovej černej dým. Tak jsem se lek, jestli něco neodešlo. Zkoušel jsem to pak znovu a nic, už to nekouřilo. Auto jede normálně. Čím to mohlo být? Není to předzvěst nějakého problému? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 Ten černej dým neřeš, prostě se trochu víc vytočil motor a tím se uvolnilo trochu sazí, ono i za běžného provozu by se občas měl motor vytočit pomalu až do omezovače, aby se právě uvolnily usazeniny a pak jde i poznat, že to lépe jede. Já to tak dělám (i když mám benzín v atmosféře) a po tomto protáhnutí motoru jde opravdu cítit, že jede líp ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Taky si zajdu o víkendu zaklouzat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fazole Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Taky bych se rád vyblbnul někde na letišti - kde jsi byl? Někde u Trutnova? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Je to letiště u České Skalice. Je to taková nudle, ale kolem je tráva, takže nevadí když vyletíš. Je to široko daleko jediná kloudná plocha o který vím a tak tam bývá dost plno. V létě tam jezdíme na sprinty. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Prosinec 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 Dnes mi kámoš dovezl žhavicí svíčky. Takže v brzské době proběhne výměna. Asi je na to potřeba nějaký spešl klíč co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 Jo musíš mít prodlouženej ořech akorát... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Prosinec 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2012 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Prosinec 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Takže pár novinek: Konečně jsem vyměnil látkové koberečky za gumové. Dále proběhla instalace LED na osvětlení RZ a také výměna žhavicích svíček. 3 svíčky byly KO. A jedný mrše se nechtělo vůbec ven. Pak jsme museli protáhnout závit závitníkem aby tam šla ta nová. Naštěstí všechno dobře dopadlo, svíčky jsou na místě. Teď už může začít pořádně mrznout. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 dej pokoj s mrazy, já už chcu jaro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Leden 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Takže máme tu další problém. Konečně jsem vyměnil xenonové výbojky. Levé světlo teď svítí nádherně, ale to pravé svítí nějak míň. Nepomohlo ani prohodit výbojky. Čím to může být? Foto dodám. A dále by mě zajímalo, jak vám jde vyndat pravý xenonový světlomet. Mě tedy moc ne. Dost tam vadí sání. Může to být tím, že mám předface čelo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 Ja sem zas mnel problem s tym ze mi jedno svetlo nesvitilo kdyz sem zapnul svetla a prisel sem nato ze je zly kontakt na ridici jednotce. A k tomu vyndavani, taky sem s tym zo zacatku mnel problem ale uz sem dosel nato jak to lehce vyndat no tezko do opsat, budes nato muset prijit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Únor 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 V sobotu jsem ve Špindlu absolvoval malou testovací jízdu s OIII. :D :D :D Je to fakt nádherné auto. Jede se s tím velice pěkně, až teda na ten systém start-stop. Pár nedostatků se ale taky najde. Třeba u téhle středně vybavené verze jsou vzadu švihadla. A pokud nemáte bi-xenony s led dením svícením, tak to dení svícení vypadá jako parkovačky. Jinak v zadu je opravdu hodně místa, řekl bych, že ještě více než v OII. Už se těším až bude combi. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.