Závy Odesláno Březen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Joo je to super, konečně můžu říct, že jsem s tím autem pohnul Ještě nasadit křídlo a koncovky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Moc pěkná proměna ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Ty, a víš že static je už o -30 dole ze série? :D Co xenony, nebudou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 (upraveno) Když dám pod kolo podložky 5mm mám kupovat i o 5mm delší šrouby nebo stačí ty origo? Přecejen 5mm je docela málo ne? :) SmogNo Já bych to moc netvrdil že je níže, protože mi přijde, že kdybych to vytočil až nahoru, tak je to výš než origo :D Ale nezkoušel jsem to a vím že to tam píšou no.. Ale to je mi celkem jedno, čísla nikoho nezajímají. Xenony nebudou :) teď už nebude nic nového.. Na auto už přijdou jen věci co se válí doma, jinak nic :) Jo a chlapi, kdyby někdo v týdnu sundaval přední kola, změřte mi prosím šířku toho osazení na které se nasunuje disk uprostřed. Díky :) Upraveno Březen 10, 2014 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 To nemusim merit,kola maj stredovku 57,1 takze kolik by tak asi to osazeni mohlo miti ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Já nemyslím průměr ale šířku víš :) Chci vědět jestli mi zbyde kousek osazení když tam bude ta 5mm podložka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 (upraveno) Heh, skoro dvojče teď při pohledu zepředu. Akorát já mám xenony a zatím ještě malý pravý zpětný :-/ Ale pecka kamaráde, proměna se povedla na 1! Upraveno Březen 10, 2014 uživatelem ketys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Díky, jo xenony jsou pěkné no :) Ty kup ještě taky nějaký 18ky a budou to dvojčata :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 parádní proměna, nárazník, kola, podvozek všecko na jedničku ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Jo taaaak...No toho osazenni tam pak uz moc nezbude... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Spooky: No hlavně, že alespoň nějaké tam zbyde :) A co myslíš? Stačí mi tam origo šrouby nebo mám kupovat o 5mm delší?Košin: Díky, sám jsem se divil jak moc to prokouklo s tím nárazníkem. Kola taky bomba, sedí k tomu suprově. Vyklubalo se to ještě hezčí, než jsem čekal a to pořád ještě doma na skříni leží koncovky a křídlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 (upraveno) Všechno to sedí jak prdelka na hrnci! Fakt moc pěkně sladěno ! :-) Hele o kolik je níže RS nárazník proti původnímu? Upraveno Březen 10, 2014 uživatelem Martin_TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 jojo moc pěkné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Hele s tím RS nárazníkem nevím. On asi ani níže není, jen je prostě více vytažený dopředu což snižuje nájezdový úhel. Já mám pod ním stále asi 10cm místo teď. Možná i víc. Je to tam na jedné fotce dobře vidět, že je vysoko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Zavy pěkně si ji poladil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Rozhodně kup i ty šrouby,já je nekupoval a těch 5mm je znát,auto se chová uplně jinak,blbý je,že takhle malá podložka nemá náběh... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Fakt jo? Sakra dalších 10 šroubů a to už sem do toho nechtěl cpát prachy :D Možná to nejdřív vyzkouším s těma origo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 (upraveno) Tak podložky jsou doma :) Odpoledne je nahodím na auto :) Doufám, že těch 5mm bude stačit. Šrouby jsem zatím nekupoval, nejdříve to vyzkouším s origo šroubama. Líbí se mi, že i ty podložky mají dvojí rozteč, stejně jako moje kola :) Upraveno Březen 14, 2014 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 a ty jsi vzal podlozky jen na predek?Myslis ze zadek by si je nezaslouzil? :D Jak se jelo do skoly? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Zadek by se mi už nevešel vůbec do blatníků pak. A jelikož zadek se pohybuje hodně oproti předku (zadek není tak tvrdej) tak bych chytal o lem.Cesta do školy? :D Přečti si to o pár příspěvků zpátky :D V Telči jsem šrouboval nahoru :D Tak podložky nahozené a předek stočený dolu. Místo mezi tlumičem a pneu je asi 3mm :D ale to už je pohoda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 (upraveno) A ještě malý přídavek. Jedna část skládačky :) Upraveno Březen 14, 2014 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 No jo není to žádná kvalita :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 já nic neřekl ale černá letos frčí sem měl na mysli.pokud to chceš dokonalit tak ted to zmatuj 1500pod vodou na tvrdé podložce a přelakuj ještě jednou . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 No já jsem to chtěl původně (asi 3 měsíce zpět) lakovat nějak takto jako je tahle televize. ČervenočerněJenže jsem nevěděl jak na to, tak jsem zvolil barvu jako mám na autě když mi zůstala po těch pokličkách :)Fakt? Tím se zbavím toho pomeranče? Mám jen 1200 hrubost, to je asi málo co? A nebude to pak matné když mám podklad metalízu a přes to bezbarvý lak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 to je málo chce to 1500min jde oto jak velká vrstva bebarvého laku je na tom, v té vlastně strhneš ten pomeranč a znova jen zalakuješ bezbarvým lakem horší je to když to brobrousíš až do barvy pak to musíš novu vzít i barvou a poté lakem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Tak to bych neměl probrousit ;) Jsou tam dvě vrstvy. Vadí když to přebrousím až třeba za týden? Než seženu ten šmirgl? Nebo je to jedno? :) Jinak děkuji za rady! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Březen 15, 2014 Sdílet Odesláno Březen 15, 2014 Nevadi klidně až za rok je to v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2014 Super. Díky za rady! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 Tak jsem ty lakované plasty dal do auta a vypadá to dobře, tak to už asi brousit nebudu jak radil Lupino. Nemusím to mít zase tak dokonalé :D V autě to není vidět skoro ty nedokonalosti. Až bude zase chuť, čas a barvy, tak dodělám, ofuky topení a madla dveří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.