Přejít na obsah

Black Octavia

Závy

Doporučené příspěvky

Když dám pod kolo podložky 5mm mám kupovat i o 5mm delší šrouby nebo stačí ty origo? Přecejen 5mm je docela málo ne? :)

Smog
No Já bych to moc netvrdil že je níže, protože mi přijde, že kdybych to vytočil až nahoru, tak je to výš než origo :D Ale nezkoušel jsem to a vím že to tam píšou no.. Ale to je mi celkem jedno, čísla nikoho nezajímají.

Xenony nebudou :) teď už nebude nic nového.. Na auto už přijdou jen věci co se válí doma, jinak nic :)

Jo a chlapi, kdyby někdo v týdnu sundaval přední kola, změřte mi prosím šířku toho osazení na které se nasunuje disk uprostřed. Díky :)

Upraveno uživatelem Závy
Odkaz ke komentáři

Spooky:
No hlavně, že alespoň nějaké tam zbyde :) A co myslíš? Stačí mi tam origo šrouby nebo mám kupovat o 5mm delší?

Košin:
Díky, sám jsem se divil jak moc to prokouklo s tím nárazníkem. Kola taky bomba, sedí k tomu suprově. Vyklubalo se to ještě hezčí, než jsem čekal a to pořád ještě doma na skříni leží koncovky a křídlo :)

Odkaz ke komentáři

Tak podložky jsou doma :) Odpoledne je nahodím na auto :) Doufám, že těch 5mm bude stačit. Šrouby jsem zatím nekupoval, nejdříve to vyzkouším s origo šroubama. Líbí se mi, že i ty podložky mají dvojí rozteč, stejně jako moje kola :)

post-16683-0-28073500-1394794737_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Závy
Odkaz ke komentáři

Zadek by se mi už nevešel vůbec do blatníků pak. A jelikož zadek se pohybuje hodně oproti předku (zadek není tak tvrdej) tak bych chytal o lem.
Cesta do školy? :D Přečti si to o pár příspěvků zpátky :D V Telči jsem šrouboval nahoru :D

Tak podložky nahozené a předek stočený dolu. Místo mezi tlumičem a pneu je asi 3mm :D ale to už je pohoda.

post-16683-0-94071700-1394808547_thumb.jpgpost-16683-0-94648000-1394808607_thumb.jpgpost-16683-0-30420900-1394808673_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No já jsem to chtěl původně (asi 3 měsíce zpět) lakovat nějak takto jako je tahle televize. Červenočerně
post-16683-0-81536800-1394812969_thumb.jpg
Jenže jsem nevěděl jak na to, tak jsem zvolil barvu jako mám na autě když mi zůstala po těch pokličkách :)
Fakt? Tím se zbavím toho pomeranče? Mám jen 1200 hrubost, to je asi málo co? A nebude to pak matné když mám podklad metalízu a přes to bezbarvý lak?

Odkaz ke komentáři

Tak jsem ty lakované plasty dal do auta a vypadá to dobře, tak to už asi brousit nebudu jak radil Lupino. Nemusím to mít zase tak dokonalé :D V autě to není vidět skoro ty nedokonalosti. Až bude zase chuť, čas a barvy, tak dodělám, ofuky topení a madla dveří :palec:

post-16683-0-86489600-1394969938_thumb.jpg

post-16683-0-00773700-1394970114_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...