Přejít na obsah

Black Octavia

Závy

Doporučené příspěvky

No ještě auto projde pár změn do léta :) Pak by to mohlo být už dobré. Něco se ještě bude lakovat a pořád jsou doma koncovy, křídlo a nové plexi na světla. Jen ten čas není :wallbash:
Jinak všem děkuji :)

Upraveno uživatelem Závy
Odkaz ke komentáři

já vím, jak to myslíš, ale imho by pak ještě možná bylo dobrý mít i dvoje desky v ideálním případě protože si sednou na danej kotouč vždycky ... aspon teda dle mého neautomechanického úsudku :)

Já mám 288 a stačí mi to :)

Upraveno uživatelem ketys
Odkaz ke komentáři

No ale ty máš 288čky. já mám obyčejný 280mm malý brzdy :)

Destičky mám Ate ceramic a kotouče jsem nechal origo. Největší chyba co jsem udělal bohužel. Ale přece nebudu kupovat nový desky a kotouče na tyhle malý brzdy, to radši dám větší když už to budu dělat :palec:

Odkaz ke komentáři

Ty 280tky mi přijdou i s prázdým autem nic moc, 312tky chci taky a 16ctky neřeším, buď se seženou někde doma z těch plno kol co tu má bratr a nebo si koupim plechy co se dají sehnat za 500ks :) a ono koupit 2 gumy v září a 2 gumy v řijnu není problém přece, nemusíš kupovat všechno naráz... navíc když máš za takovej ranec letní tak ti snad nedělá problém koupit za třetinovou či poloviční cenu plechy a gumy na zimu ty jo :D

Odkaz ke komentáři

Smog: Mám fungl nové zimáky tak je přece nebudu prodávat... A problém mi to dělá koupit když jsou to další zbytečný investice. To radši budu jezdit na 288čkách než kupovat nové pneu a disky. Navíc když 15ky jsou téměř neprodejné pak.

Mára: No vždyť já věřim že ti brzdí dobře. Sám tu píšu přece, že největší chyba je v tom, že mám nové desky a starej kotouč a s tím mi to nechce brzdit. Ale nebudu kupovat novej na malé brzdy. To radši beru hned větší a právě říkám, lákají mě 312ky :) A věř, že když máš auto plné lidí a věci v kufru tak ti to taky nebude chtít brzdit. Jsou to slabé brzdy to co tam mám a to mám už vzadu kotouče.

Na 15kách mi to brzdilo normálně. To ta šířka kola je znát. Brzdy jak když šlápnu do bláta :D

Upraveno uživatelem Závy
Odkaz ke komentáři

Vy tady pláčete že 280tky nebrzdí, ale co byste dělali, kdybyste měli 256tky jako má 1.6 a vzdadu bubny? :D V neděli jsem mou octu trochu protáhl (180km/h) a začal jsem brzdit asi 300m před vjezdem do dědiny... To byl mazec, když mi asi po 200m brzdy totálně zvadly a já brzdil co to dá, abych mohl zatočit ke mě do dědiny... :D

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři

Smog:
Za 4.5K. Nutno říct, že s téměř novýma kotoučema i deskama, takže určitě mě to vyjde dobře. Lepší než kupovat nové desky a kotouče na 280ky..

Konny:
1,6ka jede 180 jo? :D
Víš co, ale já tak nějak nemám problém s 280kama, kdyby brzdily tak jak mají, tak bych je zatím neřešil. Vím, že brzdí, jel jsem s táty octou a ta brzdí 100x líp a to je to překnej pekáč. Ale prostě ty moje nebrzdí :( A nebudu kupovat nové desky a kotouče za řekněme minimálně 3500,-Kč když můžu mít za 4500,- ty větší brzdy ne? :) Nehledě na to, že bych je stejně chtěl někdy měnit časem..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...