Kyselinka Odesláno Leden 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Diky hosi Dnes vecer som bol v Tescu a konecne som na vlastne oci videl rovnaku octu na mojich Zenithoch. Pockal som si na majitela a pytal som sa ho aky ma podvozok a zistil som, ze je to uplne totozna octa ako moja :) No a musim povedat, ze to nevyzeralo vobec zle a ani ta fuga nebola strasna. Som si to hned cvakol, no foto dost zle, ale na zivo to vyzeralo vazne dobre :P Kazdopadne uvidim na jar, gumy su uz na ceste :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 ake gumy obuvas na leto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Continental ContiSportContact 5 (225/45 17") 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 dobra volba myslim :) aj ja mam objednane conticka 225/45 r17 91w len akosi ich nechcu naskladnit :( pritom vyrabame o dusu a stale nie su skladom. a co sa tyka tych krytiek na skrutky daju sa kupit aj v skodovke priamo?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Myslim ze ano, ved to je original diel Skoda :) ...staci im dat cislo dielu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 a vies mi zistit cisla tych krytiek na bezpecnostne a aj normalne skrutky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Tu si mozes popozerat cisla dielov ... ci budes chciet svetle, tmave alebo cierne: http://obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/disky-poklice-lapace/srouby-krytky-sroubu/ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laconi Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Zdar, jsem docela zvědavej jak to bude vypadat až nalepíš prahové lišty, taky o nich uvažuju. Lakované prahy jsou docela exponované a i když si člověk dává pozor, jedno je třeba odře a to bych nerad, o spolujezdcích nemluvě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Ja som tiez zvedavy, lebo som neobjednal sablony, tak to budem nahadzovat od oka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laconi Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Tak myslim že to zvládneš, ten tvar těch lišt ti moc nedovolí to nalepit jinak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Hej, uz som to tam prikladal a pozeral na to ako to pojde nalepit. Snad sa pocasie cez vikend ukludni a nalepim to tam :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laconi Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Tak pak bych se přimlouval za detailní foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Nalepíš to v pohode.. tiež som ich kedysi lepil bez šablóny a podarilo sa na prvý pokus a držia dodnes.. a teda u mňa si zákazníci nedávajú vôbec pozor takže sa nemusíš báť žeby nedržali.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 lepil jsem o víkendu bez šablon a OK, jen jsem přiložil narovnal na svý místo, udělal rysku a pak dle rysky lepil, jsou tvarovaný dle prahů, takže to snad nejde udělat blbě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 JJ v pohode to tam islo nalepit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 Moc pekne!Taky o tom uvazuji! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 Já mám lišty bez nápisu ,tak je budu měnit za ty co má Kyselinka cca v březnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laconi Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 Paráda, uvažoval sem o nich ale obávám se že na bílém autě to bude až moc "svítit", na tvé černé to vypadá pěkně nenápadně. Stejně člověk musí spolujezdce hlídat, někdo nastupuje v bagančatech a neobtěžuje se zvedat nohy, takhle aspoň místo laku škrábne plast. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 Myslim, ze ani na bielej to nebude zle vyzerat. Ved to bude kontrastne zladene, vobec by som sa toho nebal Inak uz bolo na case ich nahodit, lebo ako som prahy cistil, tak som si vsimol par skrabancekov od podpatkov, no nic strasne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 (upraveno) inak vzadu je to skoro jedno či tam sú hlavne ak nastupuje nejaká "dáma" vo vysokých tenkých opätkoch.. mám škrabance až do základu vzadu hore nad tými lištami.. :( ale tak zase pri domácom používaní je to trochu inak.. ;) Upraveno Leden 13, 2013 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 "Damy" tak casto nevyvazam, takze by to nemalo vadit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 Vyrocie :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek393 Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 cim si odstranoval znaky a napis? a cim si lepil predny znak? zadny si lepil nejakou paskou, mozes poslat akou? dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Znaky aj napisy som najprv nahrial fenom a jednoducho prstom odlepil. Potom technickym benzinom odstranil zbytky. Predny znak som v podstate nelepil nicim, znak ma uz na sebe obojstrannu pasku a to na predok staci, no pred tym treba poriadne odmastit :) Na zadny som pouzil nejaku nemecku obojstranku, v dvoch vrstvach, a na to nalepil az znak. Neviem presne aka to bola, obal som uz zahodil. Kludne na to pouzi Pattex 120kg, povodne som chcel ju, ale nemali ju na predajni http://www.pattex.sk/pattex-paska-power-fix-tape/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Ja tem oboustr.paskam moc neverim,radeji jsem je odstranil a obe prilepil lepidlem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Akym lepidlom si to lepil? Lebo na zadok toho treba trosku viac :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Je to nejake specialni stavbarske tmelove lepidlo v tube,jestli potrebujes presny nazev,dam ti ho pak sem,mam ho v garazi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 OK, dik Pre istotu sa to zide, keby sa to nahodou odlepilo, no zatial to drzi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Jasne,chapu,urcite ti to sem dam,je cerne a koupil jsem k tomu takove to plechove heblo :lool: ,vis co myslim,ale co se prilepi,to uz lze pouze odlomit,mam tim prilepene lizadlo,spoiler,proste vse 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.