Přejít na obsah

Zadní čirá LED světla sedan ?

Palmer

Doporučené příspěvky

chipmann: Ono je to trošku inak, než píšeš... Nebudem nikomu stúpať po šťastí, ale napíšem len toľko, že nie je všetko zlato, čo sa blyští. To, že niečo na prvý pohľad funguje ešte neznamená, že zostali fungovať aj ostatné veci.

Nikto z neba učený nespadol, každý sa to, čo vie, aj niekde musel naučiť. Je ale krajne neslušné na prosbu o radu odpísať "Na kolik si ceníš tuhle informaci" resp takáto odpoveď svedčí o charaktere daného človeka :o Človeka, ktorý pre toto fórum ani len prstom nepohol, netrávi tu večery úradovaním a riešením problémov iných ale chodí sem len preto, aby si naháňal kšefty :prcprc:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Koupil jsem si ty číny na SEDANA a petřeboval bych poradit ohledně svícení do C: Mám oc2 r.v 2005 před face.

Pokud vim tak u Face to jde nahrát kodovaní ale u mé to prej jde jen když se přehodí kabel z PINU 18 do PINU 04. Vubec nevim kde to je a je tu ještě otázka ohledně hlašení chyby prasklé žárovky..

Poradte mi někdo či pomozte,po případě k někomu zajedu a zaplatim mu za pomoc..

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o měsíc později...

Podle mě se ty originální světla vyráběly jenom jako čiré a ne ty zatmavené. Ty obrázky co tam jsou vypadaj jako nějaký ilustrační který našel někde na netu. Jen jestli neprodává ty od Litecu, ty se vyrábí jako čiré, tmavší a nejtmavší. Takových lidí už jsem poznal spoustu, kteří tvrdili že je to originál a nabízeli jiného výrobce, takže ti co díly neznali, tak měli smůlu a koupili si to v domnění, že je to originál. Chtělo by to, aby ti poslal fotku přímo těch světel.

Odkaz ke komentáři

Mas to v sz

Jinak tady je ten odkaz co vse prodava ;-)

http://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail=&telefon=721739263&jmeno=Petr

Na ty predni svetĺa jsem se taky ptal a rikam ze mam xenony tak rika ze staci jen prehod trafo a bude to fungovat :-D ale ja si myslim ze se mi to nebude natacet,podle me je to blbost kdyz tam nejsou motorky na regulaci ve svetlech

http://auto.bazos.cz/inzerat/26360843/Predni-svetla-Tube-Skoda-Octavia-II-09-12-NOVINKA-2013.php

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...