Andre Odesláno Září 27, 2009 Sdílet Odesláno Září 27, 2009 Ahoj zdravím všechny, jsem zde nový a octavii mám asi 2 tydny je to 1.9 TDi 66kw chtěl jsem se zeptat (možná na hodně blbou otázku) protože diesla jsem předtím nikdy neměl, jak dlouho má svítit kontrolka žhavení předtím než to nastartuju , protože mě svítí pouze 1-2 sekund a pak zhasne, nemělo by to svítit déle? nebo je tam nějaký termostat který to nechá žhavit v zimě pak déle? vím že kamošovi na felicii to trvá o dost déle asi 5 - 10 sec. dík za odpovědí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysko Odesláno Září 27, 2009 Sdílet Odesláno Září 27, 2009 Vitaj. Pokial je vonku nad 5 st. tak zhavenie len prelikne,viac menej pre kontrolu kontrolky. Nezhavi. V zime to bude zhavit viac.. Urcite. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Andre Odesláno Září 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2009 dík moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzz Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Mám ten samý problém.Koupil jsem si Octavii a teď i když je chladno, žhavení jen blikne a motor dlouho točí než chytne.Jde nějak zjistit jestli mám špatné žhaviče nebo co s tím dělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 (upraveno) no dneska som chcel pretocit motor pred dlhou cestou a zhavic svietil snad pol minuty a aj tak mal problem naskocit ,ale nesiel som snim uz dobre dva tyzdne a rano bolo -9, chvilku ho nechas klepotat tak aspon dve minutky a bude vrnet jako kote :P Upraveno Prosinec 19, 2009 uživatelem beedone 0 Citovat Odkaz ke komentáři
filipV Odesláno Listopad 1, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 Mám ten samý problém.Koupil jsem si Octavii a teď i když je chladno, žhavení jen blikne a motor dlouho točí než chytne.Jde nějak zjistit jestli mám špatné žhaviče nebo co s tím dělat. Teď jsem narazil na ten samej problém, první ranní start, teplota pod nulou, žhavení jen problikne na vteřinu - dvě a zhasne, motor dlouho točí, pak po ohřátí a během dne, i když je motor zas studený, tak už žhaví déle a motor startuje ihned ... Čidlo teploty vyměněno, žhavící svíčky přezkoušeny a venku na baterii žhaví jako ďas ... Nevíte v čem by mohla být zrada??? Děkuji :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 1, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 Mám podobbný problém. Minulý týden jsem měnil žhaviče a naskakovalo to hned jak zhasla kontrolka a to byly asi 2 pod nulou. Dneska je 6 nad žhavení zhasně za 2 vteřiny ale motor točí jakou dobu naž naskočí. Baterku jsem večer nabíjel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 1, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 tyhle teploty jsou nejhorsi :D auto jeste nezhavi, ale uz je "zima" na startovani bez zhaveni ;) je to vcelku normalni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 tyhle teploty jsou nejhorsi :P auto jeste nezhavi, ale uz je "zima" na startovani bez zhaveni :) je to vcelku normalni No budu ti věřit. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 jedno reseni je zvednout tu teplotu pro zhaveni, treba aby ti od +7 °C uz auto zhavilo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 To nějak jde? na vagu? nebo musíš udělat nějakou úpravu na drátech za čidllem.(nějakej odpor) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 jedno reseni je zvednout tu teplotu pro zhaveni, treba aby ti od +7 °C uz auto zhavilo ????????????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 Mirouch: copak myslim, ze to jde normalne vagem, jen se tam posunou hranice pro zhaveni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 Mirouch: copak myslim, ze to jde normalne vagem, jen se tam posunou hranice pro zhaveni No houmiku ,ale tohle je prasárna přeci :) tím problém neřešíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 to jooo ale jako reseni se to taky pouzivalo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 veď ono to má žhaviť pri +5°C. Čidlo teploty vzduchu máš dobré? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 Mirouch: copak :lool: myslim, ze to jde normalne vagem, jen se tam posunou hranice pro zhaveni Čeklal jsem odpověď na to nastavení. Proto otazníky. Jak poznám nebo spíš změřím, že mám odbré čidlo teploty vzduchu? No a taky kde ho najdu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 ukáže ti PP reálnu hodnotu teploty vzduchu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 ukáže ti PP reálnu hodnotu teploty vzduchu? No přesně nevím ale asi jo. Když to porovnávám a s teploměrem doma tak moc velkej rozdíl není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Prosinec 10, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 zdravicko panove:) da se na dijagnostice poznat ze zhavice jsou KO? Dnes rano v garazi (mezi 5-10 stupnu) auto tezce nastartovalo, tocilo tocilo hodne dlouho a jak chitlo tak poradne zakourilo To sem cumnel jeste se my todle nestalo. Druhej start, OK, kratce rychle naskocilo, brmmmm Ze by zhavice? Ja ih nigdy nemnenil (cca 3 roky a 90tkm). Nevyzm jestly jsou negdy menene. Muzu ocekavat jeste neco krome tech zhavicu? To cidlo teploty je gde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 10, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 Tohle nam delal palivovy filtr... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Prosinec 10, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 no pravda je ze filtr je menen pred 15tkm tj. pred 4 mesicema, ale ze by se za tu dobu zacpal ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 10, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 Měl jsem obdobné problémy při velkých mrazech-řešil jsem to pořádně vyčistit startér od nečistot zvýšil dávku vstřiku a není problém startovat- žhaviče champion cca 80000km +30 -20 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 no dik za radu ohledne zhavicu, urcite se hodi, ale ja ten problem mam pri normalnim teplotam jako je +3-4 stupne. A jenom ten prvni start. Kazdy druhy je uz OK a naskoci to rychle. A da se dijagnostikou poznat ze jsou zhavice prdle nebo se to overuje nejakim jinim zpusobem (vym treba za ten gde se dratem s malim svetilkem propoji baterka a zhavic a pokud se svetilko rozviti tak je OK pokud ne tak je na vymenu :D ). A baterku mam docela novou kurna a jeste o trosku silnejsi, ze by odesla po cca 5 mesicu to se my nezda ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.