ccdeny Odesláno Září 15, 2012 Sdílet Odesláno Září 15, 2012 parkoviště u nemocnice v Kolíně - bylo mi majitele moc líto :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 16, 2012 Sdílet Odesláno Září 16, 2012 (upraveno) myslim že ho to nejak netrapi když to je firemní, ale nasere to Upraveno Září 16, 2012 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
balda2 Odesláno Září 16, 2012 Sdílet Odesláno Září 16, 2012 pokud je to firemni, tak neni majitel... A majitel je firma, kterou to urcite mrzi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zedd.x Odesláno Září 18, 2012 Sdílet Odesláno Září 18, 2012 Jasne je to firmy, ta si to da do dani a vlastne to pak ma zadarmo, ze :-) Desny pristup k veci, nechapu... btw. Kde jsi mimochodem prisel na to ze to je firemni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 18, 2012 Sdílet Odesláno Září 18, 2012 Podle podložky pod rz je to operativní leasing 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Září 18, 2012 Sdílet Odesláno Září 18, 2012 Pánové (libor, balda, zed) váš přístup je zajímavá a trochu mě mrzí, asi jste nikdy nepodnikali..? Ono totiž firma (nebo podnikatel) jako třeba já, může auto koupit/splácet a firma je vlastě fyzické osoby - takže to platí on, jako já auta třeba.. Mám je sice na firmu (takže si říkáte, že jsou firemní), ale veškeré opravy, kola, kapaliny, benzín/naftu platím JÁ jako normální člověk jak vy a proto by mě každá takováta ztráta nasrala a mrzela.. Něco jiného jsou nadnárodní a národní giganti, kde fakt nevadí, že se něco "ztratí" ptže oni vlatsně okrádaj nás.. zedd.x : promin, ale rozhodně to nemá zadarmo odpis z daní není zadarmo jak se většina lidí domnívá.. pouze tím ponižuješ základ daně.. a pokud je někdo v minusu, tak ho to sere ještě víc v principu To jen tak na okraj věci. Majitele (ať je jakejkoliv je mi líto). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 18, 2012 Sdílet Odesláno Září 18, 2012 přesne jak pise Vasekk je operativní leasing taky jsme mely a urcite jeste maji nadale firemni auta od teto spolecnosti(Leas Plan), takze firma platila jen leasingovce tzv. pronajem auta a vim ze leasingovka to neporanjima bez toho aby to nemela havarijne pojištene, podobnou situaci jme taky mely ale podreny cely levy bok.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Září 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2012 Ahoj kluci, víte je jedno zda je to auto firemí či soukromé-chtěl jsem hlavně upozornit na rizikové parkoviště. Jak jsem se dozvěděl není to na tomto parkovišti ojedinělá záležitost (kola,prop.nádrže,vykradená auta). Moc dobře vím,že takových krádeží je v našem státě spoustu-tak jsem chtěl jen varovat. Ještě jedna věc auto nebylo moje a stejně to byl šok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 19, 2012 Sdílet Odesláno Září 19, 2012 navic super jak je to dany na ty betonovy kusy... to vubec nebude podreny.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Září 19, 2012 Sdílet Odesláno Září 19, 2012 No přijít ke svýmu autu a vidět toto, bych to těžko rozdýchával, ale jinak "slušní zloději", nenechali auto ležet na břichu, podložili to betonem :lool: . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Září 20, 2012 Sdílet Odesláno Září 20, 2012 presne tak,to su este slusni zlodeji...videl som tu chlapika u nas ,ma novu cupru R a mal na tom kolesa OZ ultraleggera 18 - kazdy vieme,ake su drahe, kedze su odlahcene..a rano si nasiel auto na bruchu,rovno to hodili na zem,ako to bolo,dokrivene kotuce,spodok obuchany..hroza nieco. Mal na tom aj bezpecnostne sruby ,ale bolo mu to na nic ,ako som tak pozeral 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Září 20, 2012 Sdílet Odesláno Září 20, 2012 No chytnout někoho u auta jak mi sundává kola, tak by to asi nedopadlo dobře. Taky už jsem viděl pár vyzutých aut a některé ležely na zemi a některé na špalkách. :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Září 21, 2012 Sdílet Odesláno Září 21, 2012 (upraveno) Take jsem jednou nasel auto na zemi, ale vzal si jen jedno kolo a na dalsim aute dalsi atd., tak jsem problem vyresil rezervou. Na Felicii meli vsichni V zime Barum Polaris. Upraveno Září 21, 2012 uživatelem Stanson 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 No dopr! Tam občas postávám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luky989 Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 Taky jsem tam párkrát stál, ale max. na pár minut. Nedivil bych se kdyby se to stalo za dne, aut je tam tolik, že si nikdo ani nevšimne, nebo nechce. Pokud tam někdo nechá auto přes noc tak s tím asi počítá, to parkoviště je na šu...ní a zlodějnu jako dělané. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 jak píše Luky.. tohle parkoviště je na to jak dělaný, kdo tam nechá auto, kor přes noc, tak s něčím takovým musí počítat :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.