Přejít na obsah

Poruchy a problémy

Doporučené příspěvky

jsem se to pokusil natocit lepe receno nahrat, ale ten zvuk motoru je tak hrubej kdyz je to studeny ze to ten mikrofon to asi nepobral, kazdopadne to jde z prostoru kde je filtr nafty takze jestli to pod nim je cerpadlo (cekal bych to) tak mi zacina neco cvakat na cerpadle. Stacili dve minutky a zvuk se prestal temer objevovat ( po nastarovani to cvaka s vyssi frekvenci). 173 000 km

NECHTELO MI TO POVOLIT NAHRAT SOUBOR 3GP takze jsem to prejmenoval na PDF, je treba to zmenit zpet no

VID_00002_20100914_0645.pdf

Odkaz ke komentáři

Tak to bych měl docela obavy. Mě řekli, že jí měnit nemusím, že můžu jít do rizika na 150k, ale už mi nepotvrdí servisku. Už jsem četl hodně o motorech, kdy se nechala stará pumpa, aby se ušetřilo a pak se sháněl jinej motor, protože praskla a z motoru byl domeček plnej koleček.

Odkaz ke komentáři

Ráno jak je autíčko studené tak mi klepe něco od převodovky. Když spojku sešlápnu je klid.Jak je to zahřáté je taky klid - co to sakra může být? Dnes jsem byl za známým a ten tvrdil , že to může být spojk. ložisko nebo něco o5 kole mluvil. Můžete poradit.Jak někam dojedu tak je to zahřáté a nejde nic slyšet. Vypadá to ,že půjde do servisu a basta.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zdravím ...

Mám podobný problém jako jsem se dočetl u několika lidiček tady, mám 2.0 oII .. Při prudkém přidání v nízkych otáčkách klepe motor.. Ale oproti těm ostatním co jsem četl tak mě to dělá jen od 3jky a nedělá to vždycky ..

Občas jedu bez problémů a občas se to nědá vydržet a musím to točit do nesmyslů( vůbec žádná závislost na tom jesly je to zahřátý nebo studený, prostě někdy jo a někdy ne)...

Névyřešil jste to někdo s těch co to psaly nebo nemá někdo nějakou radu??

Díky

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
a je to tu 150 km do 180 000 km a uz se dost projevuju legendarni bolest VW TDI PD ktere ma neco za sebou, a to teple starty. Zatim podezrivam baterku a starter zda se mi ze to netoci jak by melo.

Tak tak pane zkontroluj si otáčky startéru ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

silvestrovka taskarice meho motoru:

rozjezd na krizovatce akcelerace pod plnym plynemn od 3jky tak do 2700 ot. pri petce na 2500 jsem citil cuknuti na chvili prestalo akcelerovat a pak zase jo ale otacky nesli pres 2500 ot. ani kdyz jsem podradil na 4. Dojel jsem do obchodaku vypnul motor, nakoupil nastartoval a odjel motor sel normalne. Zitra to s p2p napichneme a uvidime.

Odkaz ke komentáři

je to jasny

16618 - regulace plniciho tlaku: meze regulace prekroceny

P0234 - 000 -

- info o závadě:

Otáčky: 2961 /min

Kroutící moment: 342.0 Nm

Rychlost: 101.0 km/h

Výkon/klapka: 96.1 %

Napětí: 14.59 V

Provozní stav: 00101000

Tlak: 2233.8 mbar

Tlak: 2590.8 mbar

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
je to jasny

16618 - regulace plniciho tlaku: meze regulace prekroceny

P0234 - 000 -

- info o závadě:

Otáčky: 2961 /min

Kroutící moment: 342.0 Nm

Rychlost: 101.0 km/h

Výkon/klapka: 96.1 %

Napětí: 14.59 V

Provozní stav: 00101000

Tlak: 2233.8 mbar

Tlak: 2590.8 mbar

Tak tak :palec:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
otazka co s tim jestli se to projevi zase pripadne zacne objevovat pravidelne krome kontroly N75 a hadic asi pomuze jen vymena turba. Piskani se stupnuje uz je to slyset i v pod 1800 otackama temer od 1000.

No a už začínáš slyšet "sanitku" ? a kolik ti tlačí??? koukal jsi .....

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...