Luks Odesláno Září 24, 2012 Sdílet Odesláno Září 24, 2012 Prijdu dneska k autu,odemknu,zaberu za kliku a nic.Tak vlezu dovnitr pres spolujezdce,zaberu za klicku a neco prasklo a dvere se samozrejme neotevrely... prislo mi jako kdyby prasklo lanko,ale proc to nejde otevrit ani zvenci nechapu.Ani tapec nesundam kdyz to neotevru :-( Netusi nekdo jak do toho vlizt?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Září 24, 2012 Sdílet Odesláno Září 24, 2012 Hledej. Tady na foru jsou na to rady. Nedělal jsi náhodou něco s vnější klikou? Mohlo by být moc napnuté lanko, které je nacvaknuté v klice a potáhnutím kliky otevře zámek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Září 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2012 Nic jsem s ní nedělal.Ale je fakt že tak před 3 měsíci jsem měl problém s tim,že mi občas nešly zavřít dveře,prostě zámek zůstal nějak blbě viset a dveře se nezavřely.Rozdělal sem tapec,nic sem nevykoumal a začalo to chodit samo. Ještě dneska se mi naštěstí povedlo do dveří ve spodní části zatlačit a něco v nich cvaklo a vnější klikou to jde otevřít.Jen budu muset kouknout jestli jsem zlomil vnitřní kliku nebo prasklo lanko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Září 24, 2012 Sdílet Odesláno Září 24, 2012 Nejspíš lanko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Září 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2012 Jojo,uletěl ten háček co je zachycenej za kliku :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 at nezakládám nové téma . dneska jsem přišel k autu a zadní dveře nejdou otevřít . ten čudlík je pořád zalezlej.když vezmu za páčku uvnitř tak ten čudlík vyleze ,ale nedrží po povolení páčky zase sleze dolů . Je to zničeho nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 (upraveno) Pohledej zámek zadní dveře Upraveno Říjen 20, 2012 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 namazat , vyčistit , nebo co s ním ? Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 No asi bude problém v zámku,největší problém je se k němu dostat :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 tak mam sundat tapec ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 Přečti si téma asi o čtyři řádky níž(zadní zámek) tam to najdeš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 tak to je super , zejtra se s tím nějak poperu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 Budu držet palce . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 Vaša kdysi radil: Tobě nejdou otevřít zadní dveře. Otevřeš přední dotaneš se na kabeláž a pustíš proud do některých pinů. Buď se zeptej Vaši nebo si to nastuduj ze schemat, a dveře by se měly odemčít. Za tu zkoušku to stojí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 tak se mi povedlo otevřít ,rozebral jsem tapec ( cca 5 minut ) a prostě zámek se zasekává . Myslel jsem , že na šroubech bude torx ,ale je tam něco jiného , a teď další problém , chtěl jsem sundat druhej tapec , ale nemohu sundat madlo , poradí někdo ? První šel úplně v pohodě , zasunul jsem tam šroubovák a bylo ,ale na druhé straně to prostě drží jak přilepený . Neví někdo kolik stojí nové ? Budu ho muset prostě rozřezat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Říjen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Na zámek musí mít tisícihran M8 viz. http://www.skodaoctavia.cz/clanek/mikrospinac-zamku Madlo sem u jedněch dveří taky nemohl sundat,tak sem páčil tak dlouho dokud nepovolilo (ulomila se trubička s háčky která to drží).Pak sem to slepil a slouží dál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 jsem z toho trochu nasranej . Zámek se pořád zasekává a už mi dveře nejdou ani zabouchnout . na fotce jsem zakrouškoval co se zasekáva , nejde s tím ani hnout ( tohle není můj zámek , jen jsem si půjčil foto ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Říjen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Taky mi to dělalo,prostříkal sem to silcalem a je klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 dneska jsem to stříkal půl dne a pořád nic tak koukám na ceny a asi bude lepší koupit novej , když mazání nepomohlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Nevím ale je to určitě závada na mikrospinači v zámku jsou dva jeden hlídá komfort a jedem zamykání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 tak to bude lepší koupit novej zámek za 750,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 To je dobrý nápad, kámošovi se zasekl v autě a musel jsem ho rozpárat.Nešel prostě odemknout žádným způsobem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 tak druhé madlo mam dole , nějakej dement to tam přilepil , proto nešlo sundat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Říjen 24, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 jinak jsem se byl ptát ve Škodovce na zámek a jeho výměnu . Cena zámku 3500,- a práce snad 1hodinu + ještě diagnostika závady , doba trvání 1den . Na dotaz proč diagnostiku mi bylo řečeno ,aby se určila přesná závada , tak jsem jim řekl , že závada je jesná ,když nejdou otevřít dveře , že to určitě nebude třeba vodní pumpa .No nic jdu sehnat zámek a udělám to sám tak to je slušnej hokej v cenách zámků od 550,- do 3500,- a všechny jsou stejný pod stejným kódem jen jinej dodavatel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Říjen 24, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 zámek 700 výměna na 20 minut návod máš s fotem v jak na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Říjen 24, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 pokud je nový tak za 700,- to bude čína 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Říjen 25, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2012 origo za 750,- ( nákupka ) , protože i škodovka má čínu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Listopad 7, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 nechápu , zase to funguje a nic jsem s tím neudělal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubos85 Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Čau lidi mám taky problém s dveřmi ale takový že mi zámek občas jde a občas nejde a divně vněm chrčí. Teď se ale stalo to že mám dveře za spolujezdcem zamknutý a nejdou otevřít ani klikou zevnitř ani klikou z venku ani odemknout centrálem jak dálkovým tak ani tlačítkem v autě. Nevíte jak ty dveře otevřu? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 Čau lidi mám taky problém s dveřmi ale takový že mi zámek občas jde a občas nejde a divně vněm chrčí. Teď se ale stalo to že mám dveře za spolujezdcem zamknutý a nejdou otevřít ani klikou zevnitř ani klikou z venku ani odemknout centrálem jak dálkovým tak ani tlačítkem v autě. Nevíte jak ty dveře otevřu? Díky Bych to viděl na sundání tapecu a pak prostě odjistit táhlem co vede ke kolíčku co je skrz tapec u skla a pak lankem od vnitřní kličky otevřít. Tapec jsem při zablokovanejch dveřích sundaval tak před čtrnácti dny. Znamená to vlízt do auta sundat si plast dole na sloupku mezi předníma a zadníma dveřma, sundat plast co je vedle sedačky a leží na něm zadní pás. Vyndat těsnění kolem dveří (to s plastovým lemem kolem celýho vstupu) jde to ztuha ale jde to. Vyšroubovat madlo, šroubek pod repráčkem, a kolem dokola výplně těch asi 7 torxů (některý musíš jen přes kombinačky a bit torxu jelikož se na ně blbě dostává (rovněž to jde blbě ale jde to) Hlavně nejdříve odstraň těsnění jelikož se plete při šroubování těch 7 torxů. Mě se bohužel podařilo poškodit těsnění jelikož jsem si vyšrouboval torx a pak tahal těsnění. Takhle se dostaneš do dveří. Ovšem proč ty nejdou ani centrálem odemknout je už jiná věc. Mě nešly jen otevřít. Centrál odmykal i zamykal bez problémů. U mě mi blokovalo lanko vnitřní kliky otevírání dveří. Zůstalo zatažený jako když je klika stále otevřená. Problém totiž je, že při zamčenejch dveřích se prvním zatažením za kliku dveře odemknou a druhým otevřou ovšem když se lanko sekne právě při tom odemčení ... je konec :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.