312 Odesláno Září 25, 2012 Sdílet Odesláno Září 25, 2012 Ahoj kluci nasel jsem na obAutodily. takovy panel s ledkama na stropni osvetleni ale kamarad mi tvrdi ze pry ledka stale sviti i pri zavrenych dveri.Nemate nekdo s tim zkusenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Září 25, 2012 Sdílet Odesláno Září 25, 2012 Kamarád má pravdu, ale to spraví odpůrek za kačku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 25, 2012 Sdílet Odesláno Září 25, 2012 Je to tak, ledky i po shasnutí lampičky pořád lehce prosvěcují, řešení je buď si na to zvyknout a nebo dát do obvodu zátěž, tzn. nějaký odpor (hodnotu nevím) nebo jsem se dočetl, že jde použít i malá žárovička 24V 1w (tu se tam chystám dát já) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Září 25, 2012 Sdílet Odesláno Září 25, 2012 Měl by plně dostačovat odpor s hodnotou 560 (680) Ohm, raději v provedení 1W (0,5 W by také mělo stačit, ale raději více aby se moc nehřál při plném zatížení - rozsvícení lampičky). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Září 25, 2012 Sdílet Odesláno Září 25, 2012 Mam je tam a sviti jen kdyz maji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Přifařím se sem.... Pořídil jsem tyhle led žárovky a led panely do stropních lampiček a do lampičky v kufru.Ve stropě interieru je dodělaná lampička nad zadní sedadla.A mám problém,kufrová svítí po otevření cca 15s na plno,pak pohasne a svítí jako bludička,to samé ve stropních lampičkách svítí do doby než je klíček v zapalování a nastartováno.Když nechám otevřené dveře řidiče a jdu štrachat do kufru světlo v něm svítí celou dobu na plno. Dá se tohle nějak pořešit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter Odesláno Leden 29, 2013 Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 Přifařím se sem.... Pořídil jsem tyhle led žárovky a led panely do stropních lampiček a do lampičky v kufru.Ve stropě interieru je dodělaná lampička nad zadní sedadla.A mám problém,kufrová svítí po otevření cca 15s na plno,pak pohasne a svítí jako bludička,to samé ve stropních lampičkách svítí do doby než je klíček v zapalování a nastartováno.Když nechám otevřené dveře řidiče a jdu štrachat do kufru světlo v něm svítí celou dobu na plno. Dá se tohle nějak pořešit? To samé mám já , vyřešila to výměna sufitek za sufitky s can-busem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 29, 2013 Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 Pomůže když se jak do kufru, tak i to interiéru přidá k těm ledkám nějaká zátěž (slabá žárovička nebo odpor). V interiéru mám taky jen ledky a vše funguje bez problémů (jen po zhasnutí ledky lehce prosvítají) a v kufru mám dány led pásky a bez žárovky mi asi po těch 15s osvětlení značně pohaslo, proto jsem měl v tom origo světýlku nechanou sufitku, kterou jsem později vyměnil za telefonní žárovku 24V/1,2W. Tato žárovička jen lehce žhne a přesto má dostatečný odběr, aby oblbla ŘJ. Druhou žárovičku chci dát i do interiérovýho světýlka, aby po zhasnutí zmizelo lehké prosvítání ledek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.