Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

Tak konečně hotovo; po asi 16 hodinách čisté doby práce.

IMG_0016.JPG

Ještě nějaký to "aranžovaný" zátiší z garáže :D

IMG_0009.JPG

Lak má dost provozních šrámů; ďubek od kamínků, odřenin z parkování od ostatních kolem :/ Holt kilometry nezakryju a řešit to nemá moc smysl při těch cestách po dálnici, kde pořád nějaký kamínky jsou :( Pro názornou ukázku tři nejkritičtější místa: kapota, řidičovy dveře, zadní nárazník.

IMG_0013(1280x853).jpg IMG_0018.JPG IMG_0017.JPG

V rychlosti jsem přeblafnul ještě i motor, ale žádný detailingový extrém :D

IMG_0004.JPG

Jinak po 23tkm a čtyřech měsících na autě mají přední pneu Continental SportContact 5 hloubku 4,5-5mm; zadky jsou na 7mm. Zřejmě souhra těžkého předku a dvou kol na Nürburingu :D

Odkaz ke komentáři

Vypada hezky nato kolik uz si s tim najel....a ta fotka se mi libi ze mas pred autem tu stolicku s rucnikem a pripravky vypada ta fotka moc hezky proste se mi libi ;) myslel jsem ze si tu stolicku tam dal schvalne kvuli fotky! ;)

Jinak ty odreniny fakt nema smysl resit ja su to necham opravit a stejne do mesice tam mam sramy s parkovist atd....tohle me stve ale kdyz s nim parkujes vsude mozne tak se tomu neda ubranit ja se snazim co nejdak od aut aby otevrel dobre dvere ale nez se vratim je tam uz treba jine auto a to nevim jestli jediny a zas tam treba neco je nebo to postavi blizko.....nechaou to :( sorry za ot

Odkaz ke komentáři

Stoličku jsem tam měl proto, protože jsem zrovna čistil předek :D

Jinak nejhorší situace je snad přímo u závodu VW, kde třeba auto pár dní stojí, když mám služebáka. Tam se vystřídá za den tolik aut a parkovací místa tam jsou sakra úzký :( Němci jsou ještě celkem v pohodě; horší je to s polákama ze stavby v závodě. Ti přijedou těma svejma plečkama s kilometrovejma anténama a řachnou ti dveře o auto snad i s rozeběhem.

A ještě je výživný parkování v Centru Černý Most i vedle v IKEE. A tam si moc nevybereš parkovací místa. :(

Odkaz ke komentáři

Čoveče to Ti padlo celé to jedno 30ml balení? :) Já bral na začátku to 100ml a už jsem tím udělal po 2 vrstvách 5 aut a mám ještě určitě půlku, z toho 2x trošku rozměrnějšího Range :) Přiznám se tedy, že jsem si říkal, že mám docela malou spotřebu, ale na efektu a hlavně výdrži jsem se přesvědčil, že dávám tak akorát. :)

Jinak práce moc pěkná! ;)

Odkaz ke komentáři

Docela mi dneska zalepilo, když jsem jel po dálnici a číslo furt ubývalo... :D

2014-08-12 21.45.22.jpg

Jinak už je pokořena hranice 220.000km a dneska padl další tisíc, a tak jsem využil i zajímavých číslic k focení.

220000.jpg 221122.jpg

A zřejmě jedny z posledních fotek auta z dnešní dovolený...

2014-08-12 17.05.37.jpg 2014-08-12 17.05.58.jpg 2014-08-12 15.50.19.jpg 2014-08-12 18.13.27.jpg

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...