Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

Když jsem kameru nechával u Jardy dodělávat (super práce, rychlost a kvalita), tak jsem měl možnost koupit jak s trajektorií tak bez. Senzory nemám, líbí se mi čistá linie nárazníku, takže kamera tak jako tak byla jasná volba už kvůli trochu divoký garáži a tak podobně. Upřímně moc nevím k čemu ty trajektorie jsou a pokud jsou dnes kamery vč. kabeláže za nějaké 3 tisícovky, tak bych volil tu. Kamera bez trajektorií ti ukazuje hrany auta a disků a ty trajektorie jsou pak už trochu zbytečné. Minimálně rozdíl v ceně je až moc markantní a je to tak trochu málo muziky za dost peněz. :) Nicméně ať ti Octa slouží, je moc pěkná! ;)

Odkaz ke komentáři

No takhle ja mel na vyber z kamer za 7500 a 9500, zkusim zjistit zda by nejaka takova levna fungovala ok s columbusem.

Holt sem zvyklej na pipani :lol: Kazdopadne kdyz tam je ta kamera ma to stejnou sirku videni jako senzory pipaj? A neni furt spinava? :)

Já koupil samozřejmě originál repektive z VW Tiguan za 3.500,- novou vč. kabeláže z bazoše, bez trajektorie. Do jiné než originální bych nikdy nešel. Funguje perketně, po několika měsících její práce jsem nezaznamenal jediný výpadek, kdy by se kamera automaticky po zařazení R nezapla nebo vypadl obraz. Co se špinění týče, tak dneska mega bordel na silnicích, kamera špinavá, ale s viděním vůbec žádný problém. Jelikož je ohnisko zamířené v dál, tak tě nějaká kapka nerozhodí. :) Dokonce bych si tipl, že takové senzory když se zabordelí tak prostě nefungují korektně. :) Uvidíme v zimě :)

Odkaz ke komentáři

Tak dneska sem mel tu cest se projet v tiguanu s parkovaci kamerou. A utvrdilo me to v nazoru, ze chci senzory. Ta kamera neni spatna, ale preci jen me prijdou pohodlnejsi senzory. :D Clovek furt nemusi cucet do obrazovky :-)). Jinak mam potvrzeno ze kamera v zime hruza, prej furt cisti aby neco videl.

Jinak jenom takova otazecka, myslite, ze maj smysl nejaky pasty na obnovu laku a nechat poradne, pripadne i strojne rozlestit? Pripadne nejake to "levne" plastidipove lakovani, mate s tim nekdo zkusenosti? Rad bych se do budoucna zbavil menších škrábanců a oděrek od parkování a kamínků. Ale zase bych nechtel jit cestou lakovani dilu, ci nejake lokalni lakovani to je nesmyslne drahy :wallbash: . Jinak se omlouvam jestli uz se nekde tady na foru resilo (jeste jsem nemel cas prolezt cele forum :D ), kdyztak hodte jen odkaz. Diky za rady borci!

Odkaz ke komentáři

Lukyne, myslím, že ty současný oděrky rozleštit nepůjdou :( Strojně se to leštilo v srpnu loňskýho roku; tyhle jsou zřejmě dost hluboký (např. LP dveře :(). Ale jinak se zkus zeptat kluků z CleanFreaks; např. Limomana či Honza "Mr.Beana" z Detailingshopu. Případně to můžou na srazu v sobotu omrknout a říct Ti to hned na místě co s tím. Protože na dálku Ti asi nikdo jen tak neporadí. :(

Jinak k tý kameře; jest otázkou jak s tím jezdí. Mám zkušenosti takové, že když máš bordel na čidle, tak huláká furt a taky ho otřeš. Stejný je to s tou kamerou; jsou modely aut, kde se to nešpiní (např. Passat Var. či Touran/Sharan), ale i modely, kde to je zahnojený hned - Tigouš, Touareg. Nejlepší variantou je schování couvací kamery za logo, jako v případě Golfu ;)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...